*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumesc frumos de raspunsuri monicabo si manumanu.
Noi incepem sa trecem de aceasta etapa. Presupun ca este ceva provizoriu. Nu stiu de ce se poarta asa. Mai ales ca la gradi este cea mai vorbareata dintre fete din grupa ei. Acasa nu ii tace guritza. Dar cand ne intlnim cu persoane pe care nu le-a vazut de ceva timp.. pana incepe sa observe firile, doar le saluta.. si incepe sa vb doar cand aude timbrul vocal si observa "caldura" pe care o au acele persoane. Atunci se schimba si incepe sa converseze cu acele persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Nicole! Alra, sa va traiasca cretulina, sa fie sanatoasa si bucuroasa!
La multi ani, Sara! Anca, sa aveti parte numai de bucurii alaturi de frumoasa voastra!
La multi ani, Rares!
La multi ani, Nora!
La multi ani, Thea!

Monicus, e o perioada fireasca in dezvoltarea lor, sa experimenteze sentimentul de teama. De cele mai multe ori au temeri care noua ni se par nejustificate, dar ei asa isi creaza personalitatea. Si Thea e in aceasta perioada. Nu mai spun ca ma trezesc cu ea spunand din senin "mami, mi-e frica". Iar daca o intreb de ce raspunde bizar, de exemplu aseara imi spunea "de pishu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cred ca Arianna e campiona la timiditate. De fapt e si f sensibila..asa cum spuneam, seamana cu mine. Ii dau lacrimile din orice. V-am mai zis cred..la ziua ei la gradi ii dadusera lacrimile ca era in centrul atentiei. Reactioneaza f ciudat in locuri noi...se tavaleste pe jos, isi baga mana in gura, se prosteste...
Otilia, uitasem atunci sa-ti raspund. eu si acum sunt timida, dar ma tratez De fapt eu sunt in extreme. Cd sunt timida cd la polul opus. Zici ca am dubla personalitate

Mergi la inceput

Nicole Sophie de Alra
Sara de Anca_27,
Rares Teodor de Flori76
Nora Ioana de Alé
Thea Sofia de stewie
Sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa fiti sanatosi cozonacei dragi.

Multumesc mamici de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Nicole de Alra!
Sara de Anca!
Rares de Flori76!
Nora de Alé!
Thea de stewie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ce grup fain de cozonacei sarbatoriti astazi!!! La multi ani Sara, Nicole, Thea si Nora!!! La multi ani, Rares!!!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Multumim tuturor pentru urari!

Va trimitem un cookie virtual moscotit de Nicole in persoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI! Elisa si Eduard
mamici sa va traiasca puiutii si sa creasca mari si sanatosi!

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Elisa Andreea de Otiliav
Eduard de Darling

Sa aveti parte dragi cozonacei de tot ce este frumos, sa fiti sanatosi si voiosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

neata!

multumim de urari !!!!

La multi ani cu sanatate si multe bucurii sarbatoritilor din ultimele zile Ana, Ecaterina,Ale,Eva, , Nicole, Sara, Thea, Nora, Rares,

si celor de azi:
La multi ani, Elisa!
La multi ani, Eduard!

Mergi la inceput