*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Urez si eu cu intarziere "La multi ani" cozonaceilor.
Alexandru de Cherieactiv
Ana Teodora de vrabiuta

Si cozonacica frumoasa care este nascuta intr-o zi Sfanta
Ecaterina Sara de Lauramiron

cozonaceilor care poarta nume de Sfant.
Raphael Nicolas de Babyzapi
Isabelle Nicole de Simona73
Victor Nicolas de Nebunica-zapacica
Nicole Sophie de Alra
Le doresc un sincer "La multi ani" si sa fie sanatosi si voiosi.

Tot ce va doriti cozonacei dragi si frumosi. Sa aveti parte de multe bucurii si sa le umpleti parintilor sufletele cu bucurii multe.

La noi Mosu a venit incarcat cu jucarii si cu dulciuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI! celor cu nume sfant

LA MULTI ANI! sarbatoritilor acestei zi si zilelor trecute sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de reusite!!!

la noi mosu ion a dus la copii cate un dvd cu desene.si lui mami o cioco. noi il pupam si ii multumim pentru cadouri

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Monicabo!
tuturor celor care poarta nume sfant!
cozonaceilor care isi serbeaza cei 3 anisori!

amalia, condoleante!

La noi a venit mosul ca am fost fooooaaarrteee cuminti Ne-a adus multe dulciuri, carticele, puzzle si 2 jocuri 'Creionul fermecatt'. A..si cate o pijama rosie pt noaptea de ajun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Monica!

Mergi la inceput

Thomas de Oceanborn
Eva de Madutz

Sa fiti sanatosi cozonacei frumosi si dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile!!! Noi am fost ocupati cu Mosul si nu am prea intrat pe forum. In special ii pupam pe Nicole de Alra si pe Raphael-Nicolas de Iza!

La multi ani, Thomas de Oceanborn, sa cresti mare, frumos si sanatos!!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare. Este vreun cozonacel timid?
Ma refer in "afara" gradinitei sau in "afara" casei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Thomas de Oceanborn!!! Sa fii sanatos si voios!

La multi ani, Eva de Madutz!

La multi ani pt ieri, Cati grasuna scumpa
Mai stiti ceva de Lauramiron?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna si va multumesc inca o data pt urari!

Vis a vis de timiditate...si fetele mele au fost/ sunt mai timide in afara casei... adica nu-s genul care vorbesc oricand cu oricine.
Se ascund pe dupa mine... Andreea mai putin, ca este mai mare acum, dar asa facea pe la 2 ani, 3 ani... Ana Maria tot cam la fel e... usor usor pe urma se "deschide" dar nu chiar de la inceput.
Dar mai depinde si de factori "externi": cat de bine cunoaste persoana pespectiva, daca a mai vazut-o, daca intra in sufletul ei is o inhiba, etc...

De Mos, fetele au primit cate o punguta cu dulciuri si un animalut atasat, si cate o cutie de creioane colorate.

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Monicus, si Anastasia e timida in afara casei... se ascunde dupa mine, cum zicea Monicabo, sau sta si tace si studiaza pana isi da drumul... la petrecerea de ziua lor, ea s-a exteriorizat cel mai putin. Si mai are o chestie, ii e frica de clowni! De asta vara i se trage, de la o petrecere a unui baietel unde a fost un clown... ei bine, ea a plans, a urlat, u a vrut sa se apropie, in timp ce Radu a fost reticent la inceput, dar apoi s-a alaturat grupului care se juca cu clownul. Iar acum , la noi in Targul de Craciun sunt 2-3 clowni care se plimba si impart baloane copilasilor... ei bine, ea ii vede de la distanta si se opreste, nu mai vrea sa mearga, se tine de mine, ma trage pe alta "ruta"... e de groaza, anul trecut erau aceiasi clowni in targ si nu-i era frica de ei, chiar a luat baloane de la ei. Nu stiu cum sa-i mai explic, am incercat diverse si nu a mers, daca ne apropiem de ei incepe sa planga...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput