Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

te astept Lavinia... hai ca tu esti cel mai aproape de mine! tu si Ally!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ioana

cami, daca vreau stiu ca pot!!

pun o poza cu culoare si tunsoarea care mi-a placut cum mi-a stat cel mai mult.

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

am uitat ceva

la multi ani Catalina Ioana de madutza_bra, Stefan de aZaZ, David Andrei de Lalely, Tudor de Xeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata ioana
pe mine mai uitat
ahahahhaa
azi stau cu ochiul pe voi

delia nu mai plange
hai ca sunt convinsa ca va veni alt preot
pana veniti voi in tara

fug si eu sa pun de supita pt fete
swi sa le trezesc ca azi cred ca e una din putinele zile in care doarme si petra pana la ora asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

delia pai vin si euuuuuuuuuuuu
ahahahahah
desi cred ca intai il voi duce pe sot si pe fete prin germania
si abia la intoarcere
poatre trecem sa va vedem
v-am zis ca m-am apucat de strans bani
cate 10 euro
reusesc eu ceva pana la vara
sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

cami - neata si nu vazusem postarile tale pana am compus mesajul...mare dreptate ai cu postul...o sa incerc sa tin si eu miercurea si vinerea...poate imi iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

merg si eu sa prega fructele. supica cu taitei mai am de ieri pe el si felul 2 o sa fie ficatei.

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

cami, va astept!....
ioana uite asa il fac: il spal bine ii dau cu sare(tb sa fie pulpa)ii pun un pic de apa in tava de yena si il pun la cuptor la 250 de grade pana se duce apa si el e rumen.... e crocant, are gust ca de pui prajit, dar nu are pic de ulei....(regimul de diabet m-a facut sa il inventez asa)

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

yasmy, si dc nu te faci din nou asa ,daca ti-a placut cel mai mult?
mie una imi place mult cum iti sta blonda... apropo de schimbari sa va pove una misto...ma tunsesem si imi schimbasem culoarea parului si veneam de la tara(unde o lasasem pe Maria, ce vremuri)si am zis sa mergem la Mc... si cand ajungem in parcarea il suna pe sot un prieten din copilarie care fusese un an la un master in SUA si am ramas in masina sa pove cu el... A doua zi vine acasa murind de ras... zicea ca l-a luat deoparte o colega (care era prietena cu mine)si i-a zis, bai baga-ti mintile in cap, ca te spun Deliei!... l-am auzit pe S. ca vb cu cineva ca te-a vazut ieri in parcare la Mc cu una tanara si l-ai evitat si n-ai vrut sa iesi din masina... eu m-am simtit supeer..

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Salutare fetele,

Dam tortulet si sucuri naturale..azi facem 7 lunite.
L-am adormit pe david si am zis sa intru sa va trimit colete...

Yasmi..astept coletul cu somn pt David si asa Lucas doarme destul..Macar sa se trezeasca la 3 ore si tot este ceva!!

Happy..multumesc mult pt toate raspunsurile.Intotdeauna ti-ai facut timp sa imi raspunzi si mie.Legat de vitamine stiu ca asa se recomanda..si va marturisesc sincer ca am luat prima luna dupa nastere si apoi nu am mai luat..pt ca vroiam sa slabesc!!

Ioanna..mutumim pt urari.Tie ti-au trecut durerile de la sine sau luai si ceva supliment??

Catank..si eu am luat steamer ca al tau.Ce ai de gand sa gatesti la el??El vroiam sa incerc maine o ciorba de spanac,oare va iesi??

Legat de Post,nici eu nu ma bag sa il tin pe tot,dar miercurea si vinerea trebuie.Inainte de sarcina tineam mai mult,nu pe tot dar cel putin 3 saptamani..acum zic macar miercurea si vinerea..VA spun sincer ca imi este teama pt laptic..la mine cum nu mananc ca lumea cum nu mai am..si asa am inlocuit masa de seara cu LP!!!Nu mereu,dar jumatate de saptamana cel putin!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput