fiv dr dragos albu 48

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

miruna, nu cred ca ai motive sa-ti faci griji, din cate stiu eu la fiv e putin probabil sa fie sarcina extrauterina, fiindca sunt pozitionati strategic embrionii...iar la valoarea beta pe care o ai si eu sunt convinsa ca s-au prins mai multi embrioni...2 sau 3.

mie in ziua 12 mi-a iesit valoarea 300 si ceva si aveam 3 embrioni prinsi dintre care 2 s-au oprit din evolutie.

dinc ate am vazut eu in FIV ti se testeaza la maxim rabdarea...tot astepti sa depasesti cate o faza...intai sa ai ovocite multe si bondoace dupa aia sa vezi cati embroni ies si de ce calitate...dupa care mai astepti 2 sapt sa vezi ca ai rams ca dupa aia inca 2-3 sa fie confirmata ecografic sarcina...basca dupa aia astepti cu ochii pe calendar sa treaca primul trimestru...ala cu risc...daca esti sarita de 35 iar stai cu sufletul la gura sa iasa bine amniocenteza samd...

dupa care iar te rogi sa ajungi macar in sapt 35 sa nu iasa prematur sau probleme.

de aia eu iti urez de pe acum, sa ai rabdare, sa stai cat mai linistita, chiar zen as zice... si sa te bucuri de fiecare etapa :)

anastasia, totii ochii mei si anume 2 :) sunt pe tine, sa fie totul bine. Imi pare tare rau ca ti se intampla lucrurile astea neplacute si usor ciudate si-ti doresc sa fie totul ok, puternica vad ca esti...eu clacam psihic demult si nu-s tocmai sensibila.

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Aaa... si despre mine... orice as pati nu are cum sa fie de la stimuare/menopur etc, prntru ca eu nu am facut fiv ci doar fet, avand doar pastilute de valerat de estradiol 2mg in schema si utrogestan, ca sa am un ciclu controlat, iar in luna pregatitoare- cu exact acelasi tatament, m-am simtit foarte bine, nu am avut nimimic :)

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Miruna felicitari!!!! Multa sanatate sarcina si nastere usoara!
Anastasia ma ingrijoreaza situatia ta. Sper si iti doresc din suflet sa iti revii!!! Multi pupici
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

ralu,nu ma suparaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........te astept cu un beta mareeeeeeeeeeeeeee...........o sa fie bine si la tine,ca doar ai facut dupa mine....poate se ia...Doamne ajuta
pestic
maruscha asa sa fie cum zici tu,fara extrauterina....si,daaa,ai dreptate vom sta in tensiune 9 luni,si nu mai zic dupaaaa......offf,da-ne Doamne rabdare, sanatate si noroc,sa reusim cu toatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

miruna draga de tine, felicitari, sarcina usoara si fara peripetii. abia astept sa ne spui cati ai: 2 sau 3.
anastasia tare incercata esti dar mai ai putin si o sa scapi. te pup dulce mamica viteaza de gemenasi
ralu astept vesti bune. cand faci beta? ma rog pentru tine sa fie bine

o floricica la toate doamnele

Mergi la inceput

tudoralexa merci....o sa va tin la curent...imi cer scuze daca am mai scris magarii azi,pe forum,ca nici nu prea gandesc acum...sunt in mare sooooc...si de bucurie,si de griji...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Miruna, mamicule, nu te mai gandi acum la lucruri urate, ce extrauterina?!Sunt f rare cazurile cu FIV. Acum trebuie sa te bucuri de rezultat si, eventual, sa te gandesti cati bebei sunt acolo, in burtica
Pestic, Maruscha, TudorAlexa, multumesc , fetelor! Nu sunt nici eu prea viteaza sau vreun munte de fier, dar acum merg din inertie inainte ca vad ca nu prea exista raspunsuri clare si nici solutii care sa mearga la sigur. Numar saptamana dupa saptamana si stau cuminte cum nu am crezut ca pot sta in veci, numai sa creasca piticutzii mei maricei.
Ralu, nu stiu dc ai citit si postarea mea la de la pag. 7, ca am inceput azi postarile cu felicitarile pt Miruna si salutarile la fete, apoi am povestit despre ce am mai facut, dc nu ai apucat sa citesti, reiau aici: sa il intrebi macar pe Albu dc te pot ei ajuta cu ceva din spital, dc sunt durerile atat de mari si nu trec cu nospa si uscosin. Nu sta asa in durere ca mai ai si emotiile cu rezultatul si de stres, emotii si durere fizica cap-burtica, toate amestecate, te urci pe pereti...

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

23+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Miruna, nu vreau sa supar pe nimeni :)

tudoralexa, multumesc
beta sunt nevoita sa il fac mai repede, maine z 10 sau poimane, din motive subiective ( si nu din nerabdare:) )... daca nu da navala nimic rosu peste mine
z 10 pt mine+1 ca sa fie ca la fetele cu fiv = z 11(ca la mine aveau 3 zile embrionii, nu doua)

Anastasia, am fost cat pe ce axzi sa ii sun, dar am zis ca daca nu depasesc maximul de 2 uscosin pe zi si 4 nospa sunt in categoria de dureri acceptabile...asa ca nu am mai sunat, dar maine termin cu suspansul, orie ori nu e, si gata... tu ai facut in ziua 8 sau 9 si tot a iesit, acum sper sa iasa si la mine rez corect

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

ufff, anastasia stiu ca-s fff rare cazurile...incerc sa trec peste asta...sunt sigura ca sunt toti 3 in burtica....am o presimtire...prea e beta mare....totusi...sau o fi un singur bebel si e ff bine dezvoltat
Ralu,te astept cu rezultat pozitiv.......ma rog pt tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

yupiiiiiiiiii!

felicitari, mirunaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput