fiv dr dragos albu 48
Raspunsuri - Pagina 8
monilaza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miruna1980 neata tuturor,am facut beta azi...........ziua 13....a iesit 777,31...... |
Felicitari! Doamne, cred ca ai 3 puiuti acolo!
Ce tratament de stimulare ai avut? Si dupa transfer, ai avut tratament de sustinere si vitamine? Ai stat la pat?
Ai grija de tine, eventual repeta beta ca sa vezi daca se dubleaza.
miruna1980 spune:
anastasia, monilaza, beatrix, loretta multumesc ......ce sa zic,pe 12 dec am gasit un loc liber la eco...pana atunci stau cu emotii,si daa,voi repeta vineri beta sa stau linistita......cat de tratament,monilaza am avut tratament cu diphereline,menopur si clexane pt mutatii.....eu cu analizele stateam bine,la fel si sotul...eu doar mutatiile acelea le am...in rest sunt ok....probl la mine era menstra,niciodata nu venea la timp....si cred ca aveam si ciclu anovulatoriu....si de 3 ani de cand ma chinui,am reusit o extrauterina cu pierderea trompei drepte....cea stanga e doar cu numele prezenta....este primul FIV facut,nicio inseminare ,absolut nimic.....am rasp fff bine la stimulare,18 foliculi,au rezultta 14 embrioni....transferati 3,congelati 8.Dupa ET recunosc ca am stat cam 3 zile in pat,in a 3 zi mi-a fost extrem de rau,cu dureri de burta si mai ales pelvine,atunci am crezut ca s-a sfarsit tot,am indepartat cu no spa si supozitoare uscosin,parca.De atunci,nu am mai avut absolut nimic,ma simteam om normal..........am stat ce-i drept mai mult in pat,dar ma mai si plimbam.....nu am facut treaba,mancare,curat,absolut.........regim am tinut,adica un l de lapte zilnic,oua,carne pe gratar......Cam asta e pov mea pe scurt
Anastasia_7 spune:
Fetelor, n-am facut pe secretoasa, dar am stat sa se clarifice ceva din tot ce mi se intampla, sa nu va bombardez zilnic cu stiri, mai ales ca se schimbau parerile de la o zi la alta...
O sa va povestesc si eu pe scurt ce am mai facut. Sangerarile nu s-au oprit, am cate o repriza in fiecare noapte, spre dimineata, cu cheaguri mari( asta ma sperie cel mai tare), acum 2 zile am avut 3 reprize, 2 noaptea si 1 in timpul zilei; de la sfarsitul saptamanii trecute incepuse sa ma ia si inima, ma intepa tare si am crezut ca e de la tensiune, dar tensiunea o am buna, normala pt perioada sarcinii. Ce ma mai sperie e ca mi s-au innegrit picioarele de la varice si vase sparte, mai ales piciorul stang. N-am avut pana la varsta asta o vena sparta sau varice pe niciun picior, acum au explodat si nici nu am intrat in ultimul trimestrul...asa ca, pt mine, e clar ca e o problema de coagulare undeva, dar inca nu se poate lua nici o decizie.
Hematologul mi-a spus ca atata timp cat hemoragiile nu se opresc si nici nu e o problema de ORL( ca am vizitat si Coltea intre timp), e riscant sa fac iar Clexane, in orice doza. Mi s-au dat Cetebe sa iau, te-am ascultat si pe tine , Qiao, si iau cate 2 de Cetebe, sa intaresc macar capilarele, Magne B6 iau cate 3-4/zi si in rest, iau Femibionul, Acidul folic si vesnicul Utrogestan...
In rest, nu prea am alte solutii pana acum decat sa astept...saptamana viitoare repet analizele, ca acum le fac saptamanal, si vedem cum evolueaza totul.
Cu progesteronul injectabil, la cata viteza si stres am avut sa il caut si sa-l cumpar, acum stau si ma uit la el..., ca nu pot incepe sa-l fac tot din cauza coagularii. Si ca sa fac contractiile mai slabe si mai rare trebuie sa stau mai mult in pat.
Maine am control de saptamana 23 la d-na dr Chisleag si sunt curioasa cat au mai luat in greutate puii. Fiecare gramutz e foarte important, ca macar stim ca pe ei nu ii afecteaza problemele astea cu coagularea.
Si de ce mi-a fost frica nu am scapat cu fierea si pietrele mele nescoase...Am tot amanat in anii astia sa ma operez tocmai pt ca spuneam ca daca se intampla sa raman gravida luna asta, ba luna cealalta, ba luna viitoare..stiti cum e...si nu am facut-o si acum ca au crescut bebeii, se simte acut problema.Unul dintre pui sta numai acolo langa ficat, fiere, si cand se misca mititelul( asta e cam toata ziua), ma face Knock Out.
Nu stiu dc e voie sa se ia ceva pt crizele de fiere in sarcina, pastile nu vreau sa iau, iar ceaiuri, am baut litri de anghinare anii trecuti, dar stiu ca in sarcina nu e indicat.
Acum, gata,am spus tot, las loc la fete, pt Miruna,sa fie felicitata din belsug, sa ramana vestea ei mare de zi cea dominanta! Sa fie o raza de speranta si certitudine ca se va intampla minunea la toate fetele, tine doar de timp.
O floricica pentru fiecare
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
23+ cu 2
miruna1980 spune:
anna_a merci....nastere usoara....daa,doresc din suflet ca toate sa reusim si sa fie bine pana la final..........anastasia,deja ma sperii,stiu ca nu asta intentionezi...dar e horror ce pov tu acolo....
Am uitat sa zic ca am facut trat de sustinere si cu ovule utrogestan si vitaminele clasice.
Sper sa fie bine la eco, sa aibe inimioara si sa fie pozitionata sarcina in uer....de cand cu trauma de extrauterina,nu am liniste...e cumplit sa afli la test ca esti insarcinata,si la eco sa iti zica ca e localizata in trompa,dupa 2 ani si jum de incercari.....a fost soc maxim,nici nu stiam ca exista asa ceva.........si acum mi-e teama sa nu se repete.....sper ca nu e cazul,uff......... si succes tuturor..........ralu,cum esti?cum te mai simti?
corry_28 spune:
Miruna, felicitari!
Sa ai o sarcina usoara si niste copilasi frumosi, sanatosi si norocosi!
Anastasia, te sun zilele astea
Ralu_mv spune:
Miruna !!!!!!!!!! lipsesc si eu cateva ore rapusa de amintitele dureri si ia uite ce veste maaaare !!! cat trei bebei de mare !!!
Felicitari !!!! Stiam eu ca e de bine la tine !!
Iti doresc sa fie totul bine de acum incolo, sa fie bebeii in uter si inimosi si tu sanatoasa sa ii duci la termen!!!
Am crezut ca nu vad bine cand am vazut valoarea ta !!!!
Anastasia si cu ajutor de sus o sa fie totul bine !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite