fiv dr dragos albu 48
Raspunsuri - Pagina 7
miruna1980 spune:
sunt in stare ed soc,nu-mi vine sa cred.....de bucurie m-au luat si durerile de ovare....ptiuu,trb sa ma calmez....
maripet spune:
Felicitari Miruna!
Asa, asa... ca sa fim si noi astea de pe urma mai optimiste!
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
miruna1980 spune:
maripet merci mult...din inima doresc tuturor aspirantelor la titlul de mamica.....acum,ce sa zic,urmeaza alt stres....sa fie sarcina in uter,sa aibe activitate cardiaca.....dar cel putin ma consolez ca se poate,si mai am si congelati.ufffffffff
tinuta78 spune:
oau miruna, felicitari. Cati ai pus 3??? sunt sanse sa se fi prins toti la asa valoare.
Bravo mamica
Haideti tare din urma fetelor
aristica spune:
doamne da' ce beta mareee, FELICITARI!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Anastasia_7 spune:
Nu am putut eu sa intru in perioada asta, dar am si avut de citit, nu gluma...
Miruna, in primul rand trebuie sa te felicit pe tine si burtica lipicioasa, mare bucurie si speranta vei presara in inimi la fete, iar in sufletelul tau, imi inchipui ce festin si fericire sunt! Si eu tind sa cred ca sunt prinsi toate cele 3 mogaldetze, ca e beta mare, mare la doar 13 zile Oricum, 2 pui sigur sunt cuibariti acolo, la caldurica.
Ralu, sa ramai pe pozitii, stiu cum e sa treci prin dureri foarte mari,de dai in lesin, si imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin momente din acestea. Dar mintea si gandurile tale trebuie sa se agate de momentul cand vei face beta, sa nu disperi nicicum, pt ca la mine , de exemplu au fost dureri crancene de ovare,hiperstimularea si rinichiul si etc...restul de belele...dar nu a fost ca a venit ciclul...da? Te vreau puternica si optimista cu raspunsul de peste cateva zile, iar in privinta durerilor,desi eu nu sunt o adepata sa luam pastile si tratamente alopate cu pumnul,voi fi sincera cu tine: eu am stat cat am stat asa, zacand, dar cand am inceput sa lesin de durere cu ovarul drept si rinichiul, i-am spus lui Albu si m-a bagat imediat pe perfuzii. Iti pot face la Medlife perfuzii cu no spa si scobutil si cu nu mai stiu ce si mai trec durerile. Starea de rau nu e buna nici pentru fizicul, nici pentru psihicul tau. Iar cu durerile groaznice de cap, eu am avut pana in saptamana 5 de sarcina, dr Albu mi-a spus ca e foarte probabil ca de la Menopur si Puregon adaugat peste schema sa fi facut crizele acelea. Sa nu fie si la tine la fel. Si Angelica a avut dureri mari de cap tot de la Menopur.
Corry, ai niste flacai tare aratosi si mariii, au crescut piticii, manca-i-ar mama pe ei
Mariped, multumesc pt tot!
Anna, chiar eram nerabdatoare sa vad dc au iesit fetitele in lume sau inca mai asteapta. Lasa, ca e bine asa, ca te-ai linistit si tu, ele au mai stat un timp la cuib, ceea ce e foarte valoros pt ele, ma bucur ca te vad mai linistita
Angelica, Qiao, Tinuta, Maruscha, Bccami, Pestic, Aristica, Roxana,va pup cu drag si daca am uitat pe cineva, ma scuzati
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
23+ cu 2