fiv dr dragos albu 48

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

beatrix, eu fac tratament cu clexane sin saptamana 2 si acum am intrat in a 36-a (la fel ca anna :)...si nu am avut probleme.

uneori cand suflu nasul mai dau de mici cheaguri de sange insa am inteles ca asta e un simptom comun gravidelor, nu e legat de clexane...in rest totul e ok.

probabil, ca orice medicament are si efecte secundare si din cauza asta nu se potriveste tuturor. la anastasia a fost rau, la mine e ok...depinde de la caz la caz...

alli, ma bucur mult cand vad cum progresezi, succes la ecco si succes si dupa aia sa ai o sarcina cat mai usoara si fara probleme

fetelor in asteptarea de betahcg, nu aveti cum sa interpretati simptomele...e prea devreme...daca stau sa ma gandesc eu am inceput sa ma simt mai rau la scurt timp dupa ET, de aia am zacut mai mult...nu stiam cum sa intepretez ce simteam asa ca am stat cumintica pana m-a lovit superstimularea si cu ocazia aia am aflat si ca sunt insarcinata.

ideea e, sa nu te gandesti prea mult si sa lasi corpul sa-si faca treaba! :)

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

coory, sunt simpatici foc bebeii tai :)

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Ralu,nu te lasa impresionata de dureri,ia No-spa si Uscosin si stai in pat,daca poti,durerile de la implantare sunt la fel cu alea de ciclu,mi-a zis si dr.Albu si asist.Vaduva si prietenele mele,sora mea si stiu si eu,de cand am pierdut embrionii la al doilea FIV,la Budapesta,unde nu mi-au zis nimic de No-spa.Pana si dr.Albu m-a zis ca aveam mari sanse ca ala sa fi fost un FIV reusit,daca imi dadeau tratamentul corect.Deci,continua sa lupti,ca eu fac o lista cu gravidutzele dr.Albu,poate mai fac si eu un FIV la anulhai cu B-hcg-ul maaaareee!
Miru,hai cu B-hcg-ul maaaaareeeee!
Ali,te tin la curent cu visele,ma straduiesc sa visez si b-hcg-uri mari la tot forumul de la FIV
Hai,hai,hai,fetelor,ca voi sunteti speranta noastra
Beatrix,multumesc si eu ptr.tratamentul naturist postat,am inceput si eu sa iau tinctura de coacaz negru si mladite de zmeur,propolis si urmeaza sa caut pastile de napraznic si cretisoara.Iti doresc o sarcina linistita si un bebe de nota 10
Tanoo,tu esti un veteran al forumului,ce tratament naturist ai luat?Am citit mai demult si am uitat,scuze.Te rog sa mi-l scrii,sa facem si noi niste copilasi asa frumosi ca al tau
toate fetele si baiatul

(1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008 cu dr.Moisa Anca,FIV 1 nereusit la Budapesta oct. 2008 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc, FIV 2 nereusit la Budapesta iulie 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,ET nereusit la Budapesta oct. 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,FIV 3 nereusit iulie 2010 la Giulesti cu prof.Marinescu Bogdan iulie,FIV 4 nereusit octombrie 2011 la MedLife cu dr.Albu Dragos)
Mutatia 675 4G heterozigota si mutatia 844G heterozigota(ambele descoperite in februarie 2011 la MedLife),sotul cu teratozoospermie(descoperita la MedLife in februarie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

fetelor va redau mai jos mesajul care m-a facut pe mine sa incerc tratamentul naturist:
"Eu m-am chinuit 10 ani ca sa fac un copil, dar am reusit si acum sint f. fericita si mindra de el. Stiu ce inseamna sa lupti pt. acest lucru si sa incerci orice. Am facut multe chestii, presopunctura, inseminari, tratamente naturiste si chiar si 2 FIV, dar pina la urma am ramas in urma unui tratament destul de simplu de urmat cu ceaiuri.
Imi doresc sa trag cit mai multe dupa mine, de aceea am sa va scriu mai jos cum am reusit.
In primul rind este f. important sa va faceti toate analizele, ca sa puteti depista cauza. Nu va apucati de nici un tratament, daca nu stiti exact care-i problema, ca pierdeti timpul si va pierdeti si speranta. Daca stiti ca sotul e bine si aveti trompele permeabile, dar aveti probleme cu ovulatia sau cu prinderea puteti sa folositi ce-am folosit si eu: ceaiul de napraznic, care din cite am citit eu in Formula-As a avut efecte la multe cupluri care incercau de multi ani sa aiba copilul lor. Daca sotul are si el probleme, ceaiul de napraznic poate fi baut si de el, ca tot in Formula-As am citit ca este f. bun si pentru problemele barbatesti.
Tratamentul l-am inceput la inceputul anului si dupa cam o luna si ceva de tratament am ramas insarcinata, dar am pierdut acea sarcina, cind inca era f. mica. Am continuat mai departe tratamentul.
In fiecare zi am baut 4 cani de ceai de napraznic, inghititura cu inghititura (sau cu lingura), pe stomacul gol (o cana dimineata inainte de micul dejun, o cana la 12, dupa care eventual mincam ceva, o cana pe la ora 17 inainte de masa principala a zilei pe care o mincam cind veneam de la serviciu si o cana seara cu 1 ora inainte de culcare).
Tot in fiecare zi am baut cite 2 cani de ceai de cretisoara, tot inghititura cu inghititura, o cana in cursul diminetii si una dupa masa.
Pe linga astea am luat in fiecare zi cite 30 pic. de tinctura de coada soricelului in cam 30 ml apa, deoarece la ultimele analize imi iesise prolactina mare, dar astea le-am luat abia dupa ce am pierdut prima sarcina, deci cred ca tot napraznicul a fost de baza.

Ambele ceaiuri se prepara cu apa plata.
Pentru o zi:
Seara se pun 2 lingurite de ceai de napraznic peste care se toarna 0,5 l apa plata rece (la temperatura camerei). Se lasa pina dimineata, cind se strecoara. Peste planta strecurata se toarna 0,5 l apa plata clocotita, se mai fierbe ceaiul 1-2 minute, dupa care se strecoara. Se mai lasa sa se infuzeze ceaiul 30 minute, dupa care se strecoara si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se amesteca cu celalalt ceai si se imparte in 4 portii.
Ceaiul de cretisoara e mai simplu de preparat: peste 2 lingurite cu virf de planta se pune 0,5 l apa clocotita, se mai lasa sa dea 2 clocote, dupa care se stinge si se lasa sa se infuzeze 15 minute, dupa care se strecoara.

Cam astea ar fi ceaiurile. Pe linga astea, eu am renuntat la fumat, cafea, alcool (doar la ocazii si mai putin). Am fost f. atenta la ce mincam (sa n-aiba conservanti sau alte adaosuri), carne mai rar si aproape numai de pui, am inlocuit zaharul cu mierea si beam cam 2 l de apa pe zi, in afara ceaiurilor.
In perioada fertila, am facut incercari din 2 in 2 zile, dar nu mai des, iar dupa#65533; stateam in pat minimum 30 minute, citeodata si cu o perna sub fund."
Eu recunosc ca la mine partea cu mancatul cat mai eco la mine nu prea a mers.In rest de fumat nu fumez iar incercari am facut in luna in care am ramas in fiecare zi (10-20 la CM).nu stiu cine e fata care a postat acest mesaj dar eu una ii multumesc din suflet pentru ca la mine a functionat.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

roxana, daca te hotarasti sa faci tratamentul naturist mai bine incearca sa bei ceai de napraznic si de cretisoara. Si eu initial am inclinat spre varianta cu pastile pentru ca e mai comoda dar am citit ca ceaiul are un efect mult mai bun asa ca am mers pe varianta cu ceai la care am mai adaugat cate 3 pastile /zi de branca ursului si eu si sotul (bine el avea zile cand le lua mai putin sau deloc ca uita...)Si sa nu te descurajezi daca nu se intampla nimik repede, la mine a durat mai bine de 3 luni dar nu m-am lasat doar sunt o olteanca taur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Declar azi prima zi de menstruatie, deci intru in linie dreapta.
Arabella, daca se tine schema pe care mi-au trimis-o , ziua 8, prima eco este pe 23 noiembrie, miercurea viitoare, iar et pe 2 decembrie.
Tu cand ai sau ai avut deja prima eco?

Ralu, cum esti? Stai cuminte in pat.
Anastasia, sora mea de nume, cum esti? Ce ti-a zis cu clexanul , il mai faci? Cum ti-au iesit analizele? Mai da un semn de viata.
Angelica, nu am apucat sa mai intri des. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Eram sigura ca o sa fie pozitv testul. Te pup! O sa faceti FIV pana la urma? Ce ti-a spus Albu?

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Miruna, inca nu v-am parasit... sunt in zona, cu dureri de burta si in plus, ca tot zicea Ali, de aseara o durere continua de cap ff puternica... dar rezist pe baricade... ce sa fac...
Arabella, da am avut fet acum 9 zile.
Maruscha, eu nu iau durerile de burta ca pe un simptom ptr ceva, dar chiar puteam sa jur ieri ca vine menstruatia... acum nu mai stiu, stau iar acasa si cuminte.
Roxana, ai dreptate, stiam si eu ce spui tu, dar cand treci tu singur prin asta nu mai pare asa simplu si clar. Oricum, dau inainte cu nospa si uscosin, macar nu am vazut rosu inca...
--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Corry, sunt bestiali bebeii! Sa va traiasca!

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

arabella, succes la ET, sa ne dai vesti.

va pup pe toate, maine fac eco, poate scap si eu mai repede totusi

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

neata tuturor,am facut beta azi...........ziua 13....a iesit 777,31......

Mergi la inceput