fiv dr dragos albu 48
Raspunsuri - Pagina 5
Ralu_mv spune:
ali, crede-ma ca nu exageram... m-a durut asa de tare burta ca am zis ca asta e, s-a dus... acum dupa arsenalul de nospa si uscosin nu imi mai e asa rau, dar tot stau cu teama ca pana maine sau maine imi vine, ca e mult prea puternica durerea- exact ca la menstruatie.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrix04 multa lume s-a uitat la mine ciudat cand am vb de naturiste dar pe mine una m-au ajutat mai mult decat multele tratamente si medicamente incercate... PS: da, sunt de departe tocami din gorj si vin la bucuresti lunar la control |
da, naturistele si pe mine m-au ajutat la imbunatatirea spermogramei;
cunosc zona din care vi foooarte bine si imi este taaare draga; venim destul de des la tg jiu
alilumi spune:
ralu,
nu am sa aspun niciodata despre cineva de pe forumul acesta ca exagereaza, pentru ca din pacate sau din fericire, cunosc prea bine starile respective.
cum iti spuneam, durerea mea de cap a fost... monstruoasa. exact ca migrenele pe care le am si eu inainte de menstra. de aceea te indemn, sa rezisti! e greu dar nu imposibil... ca altfel nu am mai incerca, si iar incerca pana ce reusim sau nu mai putem...
pup fete in focuri si tin pumnii de noroc!!! ca de-asta e nevoie dupa cum mi-a spus si doctorasul nostru: "medicul isi face partea lui, pacientul pe a lui... dar mai e nevoie si de dramul acela de noroc!"... asa ca NOROC cu carul, dragele mele!!!
beatrix04 spune:
buna fetelor, revin cu "povestea" mea putin mai in detaliu: acum mai vreo 3 ani jumate am pierdut o sarcina in cateva saptamani.nush de ce pt ca analizele ulterioare au iesit bune. in fine, cert este ca nu am mai ramas dupa. A urmat HSG (am regretat ca am facut-o ca am acuzat mult timp dureri dupa aceasta interventie), laparoscopie facuta la bucuresti cu dl. doctor cioflan la polizu (drilling ovarian, trompe permeabile, fara aderente, endometrioza sau alti balauri).nici asa nu am ramas si asa citind pe diferite forumuri am ajuns la dl dr.Albu.Am facut cu el anul trecut 2 inseminari (stimulare cu femara si menopur, raspuns bun dar lipsa rezultat...)La sfarsitul lunii ianuarie anul asta am facut o histeroscopie tot cu dansul (mai bine o faceam inainte de inseminari pt ca privind in urma cred acum ca inainte de orice inseminare sau fiv tb histeroscopie sa vezi clar cum stai). mi-a descoperit o sinechie,multi micropolipi cervicali si endometrita (mi-a spus de polipi ca probabil i-am dezvoltat dupa stimulari).Apropo de endometrita chiar citeam de Sanda Ladosi ca a ramas gravi dupa multe fivuri esuate cand pur si simplu a facut un tratament pentru endometrita asta...Dl doctor mi-a propus fiv si l-am intrebat pt ce anume ar tb sa fac ca analizele mele erau in limite acceptabile(am tsh sub limita inferioara si MTHFR mutatia A 1298C genotip homozigot), sotul era si el cu analize bune deci fiv pentru ce?!mi-a explicat ca vreo 15% din pacientele lui nu afla niciodata de ce anume nu raman...A ramas ca trebuia sa vad cum fac rost de banutii necesari unei asemenea interventii mai ales ca eu nefiind din Bucuresti era si mai complicat.am tot citit pe net de fete care am ramas dupa dupa tratamente naturiste si am zis sa incerc si eu ca n-am ce pierde.Am baut ceai de napraznic, ceai de cretisoara, am luat tinctura de coada soricelului si de muguri de zmeur si pastile de branca ursului 3/zi si eu si sotul.Si daca nu ramaneam gravida cred ca tot mai continuam o perioada cu ele pentru ca simteam f bine, apetit sexual crescut nu mai durea nimik si cel mai important simteam ovarele ca ma inteapa, deci lucrau serios. La cateva luni am ramas gravida si am intrerupt tratamentul.Maine fac 20 sapt, ma mai doare burtica probabil de la infectia asta cu e coli de care nu mai scap dar in rest sa zicem ca e bine. Binenteles ca nu am scapat de clexane de 0,4 pe care il fac de pe la 12 sapt si pentru care am tot incercat sa negociez cu dr dar fara rezultat...vrea sa il fac si pace!M-au speriat putin postarile Anastasiei apropo de clexane (sper ca sunteti bine toti 3) si o mai am si pe mama care e asistenta si imi tot spune ca are pacienti care sangereaza rau dupa cateva inpaturi d-apai noi care facem fara numar...Voi poate sunteti mai aproape dar eu cand ma gandesc ca sunt la peste 300 km de bucuresti si dau de o problema mai grava pana ajung eu....In fine sa speram ca o sa fie bine. Uite ca m-am lungit prea mult...va pup pe toate cu burtici sau aspirante
miruna1980 spune:
ralu, nu ma parasi....ramai cu mine...nu abandona cursa.....bafta sa nu fie menstra.
anna_a spune:
ali felicitari, upiiii
corry, ti-am vazut gandaceii, sa-ti traisca; treb sa livrez si eu capritele, azi am intrat in 36s, deci sper ca asta e ultima saptamana, sa vedem joi cate kg mai au
anastasia ce-i cu tine, parca n-ai mai zis nimic
34+ cu
alilumi spune:
beatrix, intepaturile de clexane nici nu le mai simt de atatea ganduri la comoara din burtica! lasa, ca trece pana nastem! desigur ca si mie mi-ar placea sa existe o alternativa mai "pastiloasa"... dar pana ce voi repeta analizelele si cine stie, voi putea spera la o schimbare in bine... asta este!
anna,
iti tin pumnii sa iti tii in brate capritele cat mai curand si sa fie bine totul!!!
doamne luptatoare
Arabella34 spune:
Buna fetele!Maripet,da,sunt pe schema din luna de ET,menstra nu mi-a intarziat decat 2 zile...ma simt bine,joi am programare la eco.Tu cand treci pe la MMF?
Annasi sa fie bine capritele,ma bucur ca ai gasit un dr mai putin autoritar.
Corry,sunt mortali bebeii tai,seamana cu tine,sa-ti traiasca!
Ralu,poate nu vine Marea Rosie...rabdarica...
toate fetele.
Arabella.urmeaza FET