fiv dr dragos albu 48
Raspunsuri - Pagina 10
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ralu_mv Miruna, nu vreau sa supar pe nimeni :) tudoralexa, multumesc beta sunt nevoita sa il fac mai repede, maine z 10 sau poimane, din motive subiective ( si nu din nerabdare:) )... daca nu da navala nimic rosu peste mine z 10 pt mine+1 ca sa fie ca la fetele cu fiv = z 11(ca la mine aveau 3 zile embrionii, nu doua) Anastasia, am fost cat pe ce axzi sa ii sun, dar am zis ca daca nu depasesc maximul de 2 uscosin pe zi si 4 nospa sunt in categoria de dureri acceptabile...asa ca nu am mai sunat, dar maine termin cu suspansul, orie ori nu e, si gata... tu ai facut in ziua 8 sau 9 si tot a iesit, acum sper sa iasa si la mine rez corect -------------- MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt.., anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite |
Ralu, eu am facut beta in ziua 9, ca testele de urina si anume 3 la numar mi-au iesit toate negative ( Barza Gold si Surecheck). Abia in ziua 17 am reusit sa "produc" si eu un teste de sarcina insemnat cu 2 liniute ca la carte, altfel ma apucau nervisorii, ca imi venea sa desenez eu a doua linie, la mine a aparut tarziu a doua. Dar la beta e sigur.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
23+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Cami, Alilumi, Tinuta, uite, acum si Miruna sa ii spuneti Mirelei sa va treaca la capitolul "Gravidutze", ca acusica naste Anna, apoi Maruscha si nu vreau sa raman singurica pe prima pagina, ca mi-e urat asa singurica si la bebei la fel. Sa fie si ei acolo, la gramada, cu alti pui in burtici
Ca pana acum mi-au tinut "hangul" domnisoarele Annei si baieteii toti: al Innei, ai lui Corry, al Maruschai. Acusica ramanem singurei in burtica daca nu va inscrieti si voi
Haideti ca m-am alintat cam mult,m-am emotionat tare cu gandul la bebelusi, dar ideea ramane in picioare
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
23+ cu 2
miruna1980 spune:
Alilumi merciii
Anastasia,sa ni se confirme sarcina si vb cu Mirela...nu te lasam deloc singura
lumimar spune:
Alilumi,Miruna felicitari pt beta,sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi
AnastasiaPup mamica si de la Irinuca o floricica si un pupic virtual
Bafta fetelor care sunt in proceduri ,va asteptam si pe voi cu beta mare
Pupam toate fetele
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
lumimar spune:
Cory,ce mari si frumosi s-au facut bebeii tai
Doamne ce repede trece timpul asta...
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
alilumi spune:
pai, anastasia,
nu trebuie sa asteptam prima eco, ca sa trecem la "gravidute oficiale"?
lumi,
salexa spune:
FELICITARI MIRUNA ,din tot sufletul. La mine in ziua 14 a fost beta 711 si la
eco am vazut 2 saculeti si am auzit 2 inimioare. Iti tin pumnii sa vezi la eco atatia cati iti doresti.
angelica28 spune:
MIRUNAFELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII OAU CE BETA MARE ,DOAMNE AJUTA SA FIE 2-3 INIMIOARE PUTERNICE ACOLO IN BURTICA ,,OAUUUU MA BUCUR ENORM PT TINE.
Am sosit si eu de la dr ,ma programat la laporoscopie pe 29 la 10:30 intru in operatie,nu am avut timp sa discut cu dinsul prea multe ,era f grabit trebuia sa intre intr-o operatie,dar mai mult ca sigur voi fi nevoita sa amin fiv-ul pt ianuarie,pt ca as pica cu embriotrasferul chiar in ziua de craciun ,sau pe acolo ......si in plus sincer vreau sa petrec sarbatorile linistita ,nu plina de emotii,de stres ,sa fiu pe drumuri mereu ........asa ca pe anul acesta cred ca ramin doar cu laporo,sper ca anul viitor sa imi dea cadoul mult visat timp de 8 ani!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh