fiv dr dragos albu 48

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

anastasia sincer iti admir curajul si tenacitatea.Un lucru bun e ca nu mai ai chiar asa mult pana la linia de sosiresi atunci Dumnezeu te va rasplati si-ti va face cadou 2 baieti extrem de cuminti ca sa se refaca si mami dupa lupta asta prelungita.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Miruna,felicitari
Ralu,te asteptam!
Anastasia,imi pare bine ca ne-ai mai scris.Oofff,ce de peripetii mai ai si tu
Tanoo,nu-mi raspunzi si mie la intrebare,te rog

(1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008 cu dr.Moisa Anca,FIV 1 nereusit la Budapesta oct. 2008 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc, FIV 2 nereusit la Budapesta iulie 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,ET nereusit la Budapesta oct. 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,FIV 3 nereusit iulie 2010 la Giulesti cu prof.Marinescu Bogdan iulie,FIV 4 nereusit octombrie 2011 la MedLife cu dr.Albu Dragos)
Mutatia 675 4G heterozigota si mutatia 844G heterozigota(ambele descoperite in februarie 2011 la MedLife),sotul cu teratozoospermie(descoperita la MedLife in februarie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Angelica, e mai bine asa, ca si asa s-a adunat mult stres, e mai bine sa stati si voi linistiti de Sarbatori si apoi demarezi la anul cu alte forte.
Roxana, as scrie eu multe si in fiecare zi, fetita, dar astept si eu sa culeg mai multe date pana sa dau verdicte, ca altfel v-as fi zapacit de cap in perioada asta.
Ali, asa e..si eu am facut la fel, dupa eco. M-am grabit si eu ca fata mare la maritat, dar am lansat si eu repede invitatia sa nu ma uitati singurica pe acolo cu puii mei..
Rammy, daca are fetita timp sa mai intre pe aici, imi poti da si mie un sfat? Tu ai "demarat" problemele cu fierea din timpul sarcinii sau au inceput dupa nastere si te-ai operat la urgenta? Ce m-ar ajuta pe mine ar fi sa stiu dc ai aflat singurica sau ti s-a dat de dr ceva pt crizele de fiere in sarcina. Te pup si pt bebei de asemenea
Anna, nu te-am vazut niciodata , dar na' ca te-am visat azi noapte... ma tot gandeam la tine ieri, ca mai ai putin si uite ca a preluat subconstientul stafeta noaptea. Sa ne spui ce iti spune azi dr, daca faci fetitele 2 pui de scorpion sau 2 pui de sagetator.
Azi, diseara voi veni si eu cu noutati despre bebei, ca merg la controlul lunar la d-na dr Chisleag.
Si tot azi mi se va mai spune daca si ce trebuie sa fac in continuare cu coagularea asta...
Ralu, sper ca te simti mai bine cu burtica si capul, daca tot asa o tii cu durerile, da-i un sms dr Albu azi si te indruma el ce sa faci mai departe. Nici el nu e acord cu suportarea durerilor mai presus de limitele normale. Azi te duci si la beta?

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

23+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

miruna m-ai lasat cu gura cascata cu beta al tau !!! sa va fie bine 9 luni de acum incolo.
ralu ai facut analiza ?
ma iertati ca nu sunt mai vorbareata, dar sunt cu gandurile in alta parte. zilele astea s-au implinit 19 ani de cand nu mai este tata. cat traia mama parca treceau mai usor momentele astea, dar de 2 ani de cand nu mai este nici ea am ramas singura sa tin evidenta pt toti (parinti, bunici, matusi, unchi)

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

qiao, doamna trista!
nu ai ramas singura... parintii raman mereu parte din noi: si in suflet ca-i iubim mereu, si in minte ca nu-i uitam, si in trup ca avem ochii tatalui, culoarea de par a mamei sau viceversa... si mult mai mult decat atat.
odihneasca-se in pace!
iertare ca am indraznit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana33
Tanoo,nu-mi raspunzi si mie la intrebare,te rog

ai pm;
scuze ptr intarziere;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

tanno, ce baietel frumos aveti. Sa va bucure viata de acum inainte , pe cat v-a intristat asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,de Altesa mai stiti ceva?
O fi nascut?

Pt fiecare fata de la noi

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Qiao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

lumi, am vazut ieri o postare de-a altesei la odisee. Nu a nascut inca. Mai are putin. Nu stiu de ce n-o fi mai intrat la noi. Trebuie avuta in evidenta si ea, ca-i tot de-a noastra.

Mergi la inceput