fiv dr dragos albu 48

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Tinuta, si eu ma tot gandeam la Altesa zilele astea.Ca acusica vine si momentul nasterii puiului ei.
Qiao, te imbratisez...nu prea sunt cuvinte multe de spus si de gasit a fi potrivite pentru astfel de momente...
Tanno, Lumimar, ce poze frumoase aveti expuse cu bebeii vostri...cand te uiti la pozele gagalicilor voastre si la puiutzii lui Corry, ai Mirelei, ai lui Rammy se sterg parca mai usor perioadele grele de dinainte.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

23+ cu 2

Mergi la inceput

Fetelor, Corry, Mirela, Rammy, va intreb si eu de curiozitate, cam cat aveau in greutate bebelusii vostri in perioada 22-23 saptamani, in perioada in care se face morfofetala? Am tot gasit pe site-uri grafice cu media de greutate pt sarcina cu un singur bebe, dar nu am gasit cum iau in greutate gemenii, cam care ar fi media...m-ar ajuta cazurile voastre,ca sunt cazuri concrete.
Va pup pe toate trei si pe toti piticutzii la gramada

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

23+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Nasti, tu esti printre cele mai incercate gravidute, iar puterea ta de a trece peste toate..., trebuie sa fie un exemplu pentru mamicile vaicarite.
mamica si baietii.
Ii vezi astazi? Cum rezisti pana la intalnire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

angelica28, multumeeeeeeeeesc
QiaoBing eu si acum sunt socata....nu-mi vine sa cred nici acum.....
roxana merciiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

anastasia, la mine la 23 sapt aveau 600g si 450g, diferenta destul de mare care se pastreaza, de fapt se mareste si acum

35+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

Nasti, tu esti printre cele mai incercate gravidute, iar puterea ta de a trece peste toate..., trebuie sa fie un exemplu pentru mamicile vaicarite.
mamica si baietii.
Ii vezi astazi? Cum rezisti pana la intalnire?

Ei, Tinuta, problema e ca nici nu prea am stare cand vin zilele pt control...am o nerabdare de imi simt inima in gat...dar e de inteles. Cred ca si de aceea vorbesc asa mult de azi dimineata,ca nu mai am rabdare si vreau sa ma si linistesc ca sunt bine si ca au mai luat in greutate. Sunt asa panicata cu greutatea lor din cauza probl. astea cu coagularea, ca nu concep sa ii afecteze si pe ei in nici un fel.

Parintele Arsenie Boca

23+ cu 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

anastasia, la mine la 23 sapt aveau 600g si 450g, diferenta destul de mare care se pastreaza, de fapt se mareste si acum

35+ cu

Saru'mana , Anna! Pe tine nici nu am mai indraznit sa te intreb cat au avut fetitele, ca stiindu-te ca pe spini zilele astea, am zis sa te menajez cu intrebarile, ca te-am zapacit suficient cu sfaturile cand erai cu schimbarea dr. Imi vine sa zambesc, acum am realizar ca le-am intrebat in schimb pe fetele care deja au nascut, ca si cum ele ar sta mai bine cu timpul...o sa vedem si noi acusica cum e in pielea lor.
Fetitele tale si Irinuca lui Lumimar vor fi cele mai rasfatate de aici, ca sunt singurele domnisoare printre atatia baietei.
Ai mei aveau in sapt.22- 470 si 507. Cu marja de eroare de rigoare. Sa vad azi cum sunt. Ca dc ei sunt bine, duc si eu cu o alta stare si putere problemele care tot apar.

Parintele Arsenie Boca

23+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

salexa merci...eu 2 fetite vreau,acum cum decide Doamne Doamne.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

raluuuuuuu te-ntepasi?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

mai...da... si sunt mica mica mica....in asteptare

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput