fiv dr dragos albu 48
Raspunsuri - Pagina 21
anna_ivan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Anna eu sunt bine fata draga, multumesc de intrebare. Inca nu sunt gravida, dar ma pregatesc fizic si sufleteste pt asta. Strang bani de fiv, cred ca in primavara mai fac o incercare. Pina atunci mai incerc natural, strang pietricele,elefantei si broscute, ma vad cu fete dragi mie, ma tin de aerobic si incerc sa ramin mai presus de toate optimista. Tu ce planuri mai ai? Ar trebui sa te gandesti la o surioara pentru Tiberiu Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
cand m-am despariti de Albu i-am zis ca ne mai vedem la un fratior (deci eu mai vreau un baietel si apoi o fetita in aceasta ordine)eu inca mai sper sa raman natural dar daca voi mai face tratament in urmatorii 2 ani sigur nu, dupa nu se stie. de asta raman conectat la subiect sa vad ce si cum.
pup si ma rog pt voi
lui Tiberiu
tinuta78 spune:
cami Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste cumpana asta. Stiu cum este, cand iti faci vise ca totul merge bine si cand iti fuge tot pamantul de sub picioare. Dar Dumnezeu e Mare si ne da putere cat nici nu speram noi.
alilumi spune:
ari, draga,
din punctul asta de vedere sunt o "rasfatata"... sunt acasa, in concediu prelungit, ca sa zic asa...
hm, comunicarea...
am trimis si eu un mail la care nu am primit raspuns... s-ar putea sa ma nemultumeasca faptul ca am platit atatia bani pentru... "ocupat"...
oare o fi doar o perioada?! sper...
tinuta78 spune:
ali, si eu am avut pete pana in saptamana 8. Si inca o mica repriza prin a unsprezecea cand am alunecat si am cazut . Ce sperietura am tras atunci. Dar bb a inotat bine si n-a avut nimic. Deci nu-s asa fragili pe cat credem noi.
tinuta78 spune:
mirela, ca sa nu se plictiseasca baietii anastasiei ma poti trece si pe mine la gravidute. Nu stim inca daca cu baietel sau fetita.
Selecteaza tu ce crezi ca trebuie din istoricul meu!
33 ani,(4 ani de investigatii- anticorpi antispermatici, endometrioza, tiroidita autoimuna, MTHFR 677 heterozigot, PAI 844 homozigot). 4 IA nereusite, FIV 1 martie 2011 dr.Albu, reusit, dar sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani, in pregatirea FIV 2, am ramas natural, acum o burtica de 13 saptamani.sa fie totul bine pana la capat.
QiaoBing spune:
tinuta sa scri cu rosu si mare ca sa ii sara mirelei in ochi ce modificari vrei pe prima pagina, altfel, la cate are pe cap, risti sa nu te vada.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
miruna1980 spune:
bccami stau ca tuta de 10 min in fata calculatorului nestiind ce sa-ti scriu...am ramas blocata...imi pare atata de rau, e oribil dupa atata chin si stres.....sa te aibe in paza sa Doamne Doamne si sa-ti dea putere sa treci cu bine peste acest hop, sa o poti lua de la capat.....sincer,nu-mi gasesc cuvintele
alli ai mare grija de tine,te rooooog....trb sa reusim cat mai multe sa atingem cele 9 luni de zile cu niste copii sanatosi...
pe toate