fiv dr dragos albu 48

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Fetele, nu vreau sa ma plang sau altceva, pt ca - asa a fost sa fie sau cum se zice - tot raul spre bine, dar din nefericire sarcina mea s-a oprit din evolutie inca de saptamana trecuta (aproape 9 sapt).
Astept sa treaca sarbatorile ...si sa-si mai revina si organismul meu, ca saracutul a luat-o razna iar la primavara voi face FET. Imi pun toata speranta in FET, ca altfel, o iau pe aratura.

Oricum, cu cat vorbesc mai putin despre asta, cu atat imi trece mai repede. Imi doresc sa revin la normal. Trebuie sa fiu puternica

Si voua celor care ati trecut si treceti prin greutati, va doresc putere, incredere si speranta.

Anastasia, Maruscha,... - va pup fetite dulci
Anna - nastere usoara si sanatate multa pt voi toate 3 fetitele.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote

Mai Cami, fetita, m-ai lasat in soc...mi se rup si sufletul si mintea de soc...La asemenea veste nu m-as fi asteptat nicicum, sub nici o forma...nici nu stiu ce sa mai spun,ca nu-mi gasesc cuvinte, sunt socata rau..
Indraznesc doar sa te strang si eu in brate tare, sa iti dau putina putere....totul e sa treci acum peste tot momentul acesta, asa cum simti tu ca e mai bine pentru tine si te ajuta sa te refaci mai repede...nu mai stiu ce sa spun

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

24+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

imi pare rau cami...

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Cami,
nu stiu ce ar mai fi de spus, decat ca imi pare enorm de rau... si eu ma tem de aceeasi ingrata situatie...
este ingrozitor sa ajungi sa te bucuri de obtinerea cu atata greutate a unei sarcini, pentru ca mai apoi sa trebuiasca sa treci prin pierderea ei...

iti doresc din suflet ca viitoarea incercare sa fie una reusita... pana la final... adica sa se termine firesc, dupa 9 luni, cu bebe sanatos in bratele tale! nu stiu ce sa mai spun decat ca ma doare aceasta veste...

Putere si speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

bccami offf, imi pare rau de puiutul tau, a dat el semne de la inceput ca nu e f puternic, dar mi-am facut sperante ca a depasit mometul greu de inceput. Cam acum 1 an il pierdeam si eu pe al meu. Eu mi-am revenit gandindu-ma la pasul urmator pe care il am de facut.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

bCCAMI ,STIU EXCT CE ESTE IN SUFLETUL TAU ,AM TRECUT DE 2 ORI PRIN ACESTA DRAMA ,NU POT DECIT SA ITI SPUN CA IMI PARE EXTREM DE RAU ...............SI SA TE IMBRATISEZ MACAR VIRTUAL ,IMI PARE RAU ,MA DAU RAU PESTE CAP CINS AUD ASEMENEA VESTI!
Dar motivul pierderi il sti ?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Camiiiiiiiii,Doamne,parca ma vad pe mine in ianuarie anul asta...cumplit,stiu ce inseamna...imi pare nespus de rau...si eu imi pun sperantele toate in acest FET care va avea loc vineri sau sambata...
Fii tare,te rog,ridica-te scutura-te si mergi mai departe!(am patit-o cu o sarcina obtiunuta prin IUI pierduta la 23 sapt acum 2 ani)
Arabella,urmeaza FET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

ali eu am avut sangerari ca de menstruatie. am eliminat vreo 3 saptamani niste cheaguri si eram convinsa ca pierdusem sarcina. atat mai speram ca nu aveam deloc dureri cand aveam aceste sangerari. odata m-am dus la albu si mi-a facut transvaginala si sangele curgea siroaie. si Tiberiu era acolo. mi-a dat la maxim sunetul de la eco ca sa-l aud bine. Albu mi-a zis ca cel mai probabil am abut ceva zgarieturi pe uter care au facut cheag. am bagat utrogestan si aspirina.

bcami

adrianaady cum mai esti fato?

lui Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Anna eu sunt bine fata draga, multumesc de intrebare. Inca nu sunt gravida, dar ma pregatesc fizic si sufleteste pt asta. Strang bani de fiv, cred ca in primavara mai fac o incercare. Pina atunci mai incerc natural, strang pietricele,elefantei si broscute, ma vad cu fete dragi mie, ma tin de aerobic si incerc sa ramin mai presus de toate optimista.
Tu ce planuri mai ai? Ar trebui sa te gandesti la o surioara pentru Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Hmmmm ...motiv .... Dupa cum mi-a spus dra dr Andronescu, cu Albu neapucand sa vb pe acest subiect, fiind extrem de ocupat - chiar ma deranjeaza lipsa asta de comunicare - unul dintre motive ar putea fi anomalie cromozomiala.
Asa o fi fost. Intr-adevar, la mine de la inceput nu a dat semne de bine, a fost firav.
Nu sunt medic, nu stiu, dar cand se uita prin microscopul ala, ce vad?
Decat un copil cu probleme mai bine deloc. Este o suferinta mult prea mare atat pt el - ca si copil, ca si persoana matura, cat si pt noi ca parinti.
Intotdeauna ma rog pt copii sanatosi.

Multumesc pt sustinerea vostra
Data viitoare va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Imi pare foarte rau cami...si eu, la fel, ma rog pentru copii sanatosi si magandesc mereu ca d-asta n-a fost sa fie pana acum, ca nu ar fi fost sanatosi...sper sa fie bine la FET, ca ai avut productie buna!
anna in primul rand, sper ca ambele fetite sa fie sanatoase, puternice, sa respire bine, iar cea mica sa recupereze bine cand va fi afara. Iar despre mutatiile pe care le-am facut noi, astea de le au la semnatura, nu comentez prea mult, ca e sarbatoare mare si n-as vrea sa ma lansez in discutii absurde...toate facem ceea ce credem c-ar trebui, dupa cum ne dicteaza sufletul/mintea/intuitia...
ali stiu multe persoane care-au avut pete si sarcina a decurs normal...tine tratamentul, odihneste-te, poate iti iei concediu 30 de zile?
qiao felicitari pentru sufletul innaripat! frumoasa fapta!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput