fiv dr dragos albu 48

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ali, ne rugam sa fie totul bine cu puiutul tau si fii increzatoare, asigura-te ca esti pe dozele maxime bune de medicamente si incearca sa nu te stresezi
stiu si eu cum e sa stai cu ochii in absorbant... din pacate prea bine, si eu am patit asta la sarcina obt. natural, dar mie nu mi-a dat dr. nimic atunci, desi imediat a doua zi am fost la ea, dupa pete maronii in sapt 5... inca ma ma gandesc la asta

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, fiv 1, fet 1, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

ralu,, doamnele mele dragi,

ma simt mai bine... psihic, ca fizic nu pot spune ca am avut dureri sau mi-a fost rau (doar ca m-a intepat burtica). petele aproape ca au disparut... azi noapte erau maro.
am impresia ca s-a mai curatat ceva pe undeva... poate ar trebui sa invat sa nu ma mai panichez... dar e f.f.f. greu sa fii calm dupa ani de lupta si... ma rog... stiti si voi exact contextul...
am citit de atatea ori despre episoade de genul acesta aici pe forum in trecut, dar atunci cand ti se intampla personal, e greu sa iti pastrezi obiectivitatea... si apoi, te temi, sa nu cumva sa fie ceva rau... sa faci sau sa nu faci ceva ce ar putea salva situatia...

multumesc inca o data,
si eu ma rog pentru voi, pentru noi toate, sa aiba DD grija de fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

fetele!Ali,eu am sangerat cu sange rosu in ziua 10 de la ET(asta m-a facut sa-l sun pe dl dr si sa vin a doua zi pt beta-a fost 169.70),apoi maroneli si pete rozalii am avut aproape tot timpul pana in sapt a7-a.Marisem doza de utrogestan intravaginal la 800 mg pe zi.Rabdarica,puiul tau se fixeaza mai bine in endometru si de aici sangerarile mici...stai in pat mai mult,fara eforturi mari.
Anna,toate doamnele curajoase.
Arabella,urmeaza FET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

mirela, esti prin zona?
am nevoie neaparat de tine azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ali imi imaginez prin ce treci, eu cred ca eram direct pe capul lui Albu stai cat mai linistita, fara efort si o sa vezi ca se rezolva si problema asta.
anna imi pare rau ce am citit, ca una din fetite nu a mai crescut. IR-urile cum le-ai avut ? daca nu ti-au zis ca ar avea ea vreo problema, atunci s-ar putea sa nu mai fie alimentate cum trebuie si in cazul asta organismul directioneaza tot spre fatul mai mare care are mai multe sanse. afara o sa ii fie mai bine. mai e putin pana marti, te astept cu vesti bune despre tine si caprite !

eu imi testez calitatile de "mama adoptiva". am gasit vineri un porumbel pe care il atacasera 4 caini si l-am luat acasa. ieri am stat numai dupa coada lui sa il conving sa manance si sa bea, azi l-am dus la veterinar. se pare ca nu are aripa rupta, ceea ce e bine, dar probabil ca s-a izbit de ceva si problema e neurologica cu sanse de redresare totusi. mi se rupe sufletul cand il vad cum sta pitit intr-un colt. daca ma duc pe balcon se mai anima, ieri l-am pus pe pervaz sa se uite pe geam, pe urma s-a mobilizat si a incercat sa zboare, dar inca nu poate. cum sotul nu e pe acasa am cu ce sa imi umplu timpul.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

qiao, mamica tare buna de prumbel (deocamdata...)
ti-a trimis Cineva un mesager...
deci, eu as interpreta asta ca un semn... pregatitor... pentru ce va urma la anul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

alilumi m-am gandit mai bine si de fapt cred ca sunt "asistent maternal"
Am mai avut un "mesaj" de asta dupa ce m-am mutat impreuna cu sotul (pe vremea aceea nu eram casatoriti) - un porumbel a improvizat un cuib din 3 crengute si o sarma in balcon, i-a cantat cateva serenade printesei lui, ea a produs 2 oua si s-a pus pe clocit. sotul era in culmea fericirii ca e un semn ca o sa avem gemeni. din pacate dupa cateva zile nu a mai aparut nici unul si m-a lasat pe mine sa le clocesc oualele. si uite asa nu am mai avut nici noi gemeni

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Anastasia,multumesc ptr.raspuns,dar eu o intrebam pe Ralu despre trnsfer cu embrioni congelati
Multumesc Ralu,ma gandeam ca poate e prea devreme sa deschid discutia asta,dar tu esti singura cu embrioni congelati transferati,deci numai pe tine te puteam intreba.Am inceput sa iau fructe de Goji,sunt tare bune,au gust de curmale.N-am stiut daca o sa-mi placa si mi-am luat numai 100 de grame.O sa comand 1 kg data viitoare
Ali,suna-l pe doctor,poate cum ai zis si tu iti suplimenteaza suplimentele
QiaoBing ce simpatica-i povestea ta cu ouale lasate in grija voastraEu, in vara,am gasit un pui de cioara,cazut din cuib,dar mare,cu pene si coditza si i-am dat 3 zile piept de pui crud,ca fiert l-a scuipat,apoi l-am dus la rezervatia de la noi din oras si mi l-au primit.Si l-am dus si la dr.veterinara,cum ai facut si tu,sa vedem daca-i ok si am plecat de acolo cu un pisic,siberiana de padure,ca le dadea spre adoptie si n-am putut rezista.Si asa avem acum 2 pisici,una rasa europeana,una siberiana Sotul meu era sa lesine cand m-a vazut ca iau si a doua pisica Ma gandeam ca daca tie ti-a spus sotul tau de gemeni,cand a vazut 2 oua in cuib,cred ca al meu s-a abtinut cand am gasit puiul de cioara,s-o fi gandit ca daca apelam la donator,cum ni s-a spus anul trecut la Giulesti,sa nu cumva sa fac vreun copil mulatruTe pup si sa se faca bine porumbelul,poate chiar e un semn.

(1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008 cu dr.Moisa Anca,FIV 1 nereusit la Budapesta oct. 2008 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc, FIV 2 nereusit la Budapesta iulie 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,ET nereusit la Budapesta oct. 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,FIV 3 nereusit iulie 2010 la Giulesti cu prof.Marinescu Bogdan iulie,FIV 4 nereusit octombrie 2011 la MedLife cu dr.Albu Dragos)
Mutatia 675 4G heterozigota si mutatia 844G heterozigota(ambele descoperite in februarie 2011 la MedLife),sotul cu teratozoospermie(descoperita la MedLife in februarie 2011)

Mergi la inceput

qiao,
e, iote ca eu vreau sa am gura aurita, na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Fetele, nu vreau sa ma plang sau altceva, pt ca - asa a fost sa fie sau cum se zice - tot raul spre bine, dar din nefericire sarcina mea s-a oprit din evolutie inca de saptamana trecuta (aproape 9 sapt).
Astept sa treaca sarbatorile ...si sa-si mai revina si organismul meu, ca saracutul a luat-o razna iar la primavara voi face FET. Imi pun toata speranta in FET, ca altfel, o iau pe aratura.

Oricum, cu cat vorbesc mai putin despre asta, cu atat imi trece mai repede. Imi doresc sa revin la normal. Trebuie sa fiu puternica

Si voua celor care ati trecut si treceti prin greutati, va doresc putere, incredere si speranta.

Anastasia, Maruscha,... - va pup fetite dulci
Anna - nastere usoara si sanatate multa pt voi toate 3 fetitele.

Mergi la inceput