fiv dr dragos albu 48

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

daaa... :)...va fi baietelul meu un rasfatat :). Oricum, daca se va tine de termen, fetele annei vor avea deja aproape o luna cand se va naste el.

Am programat deja cezariana pentru 14 decembrie, am vorbit si cu neonatologul si anestezistul si simt ca timpul trece repede.

Ca tot e asa atmosfera de sambata :), pot sa-ti spun ca deja am inceput sa achizitonez tot felul de lucruri pentru el, am comandat mobila si ar trebui sa vina intr-o saptamana. Am cumpoarat si body-uri si scutece...in fine deja incep sa se adune pungile. Mai am de luat carucior si-s disperata ca-s prea multe oferte si vreau cel mai bun raport calitate-pret (o alta nebunie de-a mea), cantar si alte fleacuri...deja o iau razna cautand pe internet si nehotarandu-ma :).

35+ cu

Esti asa dragalasa, Maruscha, cand te aud vorbind asa.... asa cu bucurie si euforie povestesti Lasa, ca e foarte bine ca le-ai luat pe toate incet, incet, inca de pe acum, pt ca oricum, saptamanile astea care vor mai urma va fi mai greu probabil si sa te deplasezi, etc...asa, vei avea totul pregatit Oricum vine si Craciunul, vine si bebelusul, v-ati gandit si la nume?

Am fost sa iau niste creme de la Chicco zilele astea, au si site , insa daca te duci la magazinul lor, pe strada Ceaikovski parca este, au preturi mult mai mici decat cele afisate pe site, plus promotii pe loc pe care nu le afiseaza pe site. Stiu ca sunt f.f.f.f.f multe oferte peste tot, dar partea cea mai grea, mai dificila ai rezolvat-o: dusul sarcinii cu brio, pregatirea camerei, mobilier, hainute, tot...

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

23+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

multumesc fetelor pentru raspunsuri
Anna, eu am aceeasi parere ca tine ca majoritatea populatiei "sufera" o anumita mutatie si nu au probleme deosebite din cauza asta, cei mai multi nici nu afla niciodata.Si mie mi-a fost greu sa ma hotarasc sa fac clexane de 0,4 (putea macar sa fie de 0,2)doar pentru MTHFR mutatia A1298C genotip homozigot in conditiile in care sarcina mergea bine, e sarcina obtinuta natural si eram si spre sfarsitul primului semestru cand sunt riscurile cele mai multe. eu am pierdut o sarcina acum cativa ani in cateva saptamani dar nu cred ca s-a datorat acestei mutatii. a fost un avort menstrual, am sangerat exact ca la menstra, m-am tot patat inainte sa o pierd si ma durea burtica(probabil ca nu era fixata bine), nu a fost nevoie de chiuretaj deci nush ce sa zic...Intr-adevar am mers pe mana doctorului care nu a vrut sa riscam nimik mai ales ca nici eu nu mai am 20 de ani ca sa ma risc sa pierd 2,3 ca sa vad clar daca e o problema (am 34).Sunt de acord cu tine Maruscha ca tratamentul cu clexane mai ales pentru o perioada asa indelungata e destul de controversat....Ceea a ce m-a bucurat a fost faptul ca deocamdata nu mi-a dat "reactiile" care ti le-a dat tie Anastasia: nu am vene sparte, nu sangerez, nu-mi cade parul mai mult ca inainte deci...cu riscul de a ma repeta ai toata admiratia draga mea pentru puterea de care dai dovada de fiecare data cand citesc ce ai mai facut.
Babyblue, ai un baietel dragalassa va traiasca, sa fie sanatos! Eu una, desi nu conteaza f mult, as vrea sa fie fetitza.Barbatu-miu ar vrea binenteles baiat.se si entuziasmase cand ne-a zis un doctor aici la noi in oras ca e baiat, asta pe la 17 sapt.La 18 sapt cand am fost la Albu la control ne zice: stiti ca aveti fetitza nu??!! zic eu: nu, nu stiam. si apoi a intors-o cu vedem la morfo fetala la 23 de sapt.cred ca al meu s-a resemnat pentru ca deja a vb cu vecinul sa ii faca rost de o pusca sa apere fata.
Anna ai un instinct bun, nu stim noi sa il ascultam ca de cele mai multe ori nu ne inseala..Eu am stiut la inseminarea a 2-a ca nu o sa mearga si de aceea nici nu am fost atat de dezamagita ca la prima cand am aflat rezultatul.Ceea ce m-a ingrijorat la ambele a fost faptul ca am sangerat de fiecare data dupa.dr mi-a zis ca am un col f sensibil...???hmmm nu m-a convins.In fine, ma si gamdeam cu groaza ca daca e sa ajung la fiv (asta era pasul urmator) si sangerez iar de la procedura nu trageam sperante prea mari sa se prindaOricum anna iti tin pumnii marti, sa dea Dumnezeu sa fiti bine toate 3.
va poop pe toate
poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amary09

Buna fetele,
V-am citit din intamplare, eu scriu in celalalt forum cu gemeneii, vad ca multe dintre cele care ati facut FIV-uri ati avut gemenei. Eu sunt doar in 9 saptamani, cu gemenei bivitelini, speriata, cu tratament Clexane 0.4. Eu la prima sarcina nu am facut tratament, nu am stiut nimic de trombofilie si...dezastru... nu vreau sa povestesc, v-as descuraja pe multe dintre voi... si nu cred ca e bine...
Dar as vrea sa stiu daca v-a ajutat acest tratament (cele cu multe mutatii de trombofilie), mai ales ales in ultima parte a sarcinii....

Iubita eu sunt exemplu viu :prima sarcina obtinuta natural ,pierduta la 13 sapt ,apoi am depistat mutatiile ,am crezut ca de aici mi sa tras pierderea de sarcina ,dar surpriza aveam sa pierd si cea de-a doua sarcina obtinuta prin inseminare,si facind fragmin din ziua inseminari ...............deci ....m-am intors de unde am plecat tot nu stiu cauza pierderilor de sarcina...............! Eu sunt un exemplu negativ ,dar incearca sa vezi si celelate exemple POZITIVE care dupa ce le-au descoperit si au urmat tratamentul ,au avut sarcini duse pina la capat si bebei sanatosi!
Marusca imi esti atit de draga ,vorbesti atit de frumos despre bebicul tau ...............pup!
Anastasia ............no coment ,noi vb des la telefon ,parerea mea o sti deja asa ca nu ma mai repet!
Ana multa bafta MARTI ,tin pumni strinsi ,DOAMNE AJUTA SA FIE BINE TOTUL!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

dragele mele, sunt trista...
am avut un inceput "plina de emotii" cu petele mele... acum revin, dar de data asta roz (fara maro). sunt deja pe tratament de sustinere... duphaston si evident, mai adaug uscosin si no-spa...

vreau sa stiu daca problema asta cu petele care pe mine m-au tinut din ziua 12 parca dupa ET cam o saptamana... si au revenit acum, dupa o saptamana de pauza... vreau sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu ele... pentru ce perioada...

si ar trebui sa am prima ecografie (doamne, ce frumos suna pana azi!!!) lunea ce vine, nu asta...
poate bebele meu nu este suficient de puternic. nu am facut efort, nu am facut nimic din ce nu trebuia...

nici nu mai stiu ce sa spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

alilumi, eu la prima sarcina m-am tot patat pana am pierdut-o dar nu am luat nici o pastila pentru ca mi-a zis cineva ca la unele femei e comun sa se pateze in primele luni pana se fixeaza si eram total pe langa subiect. Acum a doua oara o singura data m-am mai patat putin maroniu si fiind deja "patita" am si dat urgent mesaj la doctor.Am luat duphaston 2 la 6 ore, no spa si la indicatia dr. albu am mers direct la spital sa ma vada cineva aici la noi.Cu ocazia asta am constatat ca sarcina era bine si era in uter chiar daca era prea mica sa se auda inimioara.Dr de garda nu m-a internat, mi-a zis sa stau linistita si sa continui tratamentul dat de doctoras si cel mai important sfat e asta care incerc sa ti-l dau si eu tie: sa incerci sa te linistesti psihic ca o sa fie totul bine!o sa fie bine o sa vezi curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alilumi

dragele mele, sunt trista...
am avut un inceput "plina de emotii" cu petele mele... acum revin, dar de data asta roz (fara maro). sunt deja pe tratament de sustinere... duphaston si evident, mai adaug uscosin si no-spa...

vreau sa stiu daca problema asta cu petele care pe mine m-au tinut din ziua 12 parca dupa ET cam o saptamana... si au revenit acum, dupa o saptamana de pauza... vreau sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu ele... pentru ce perioada...

si ar trebui sa am prima ecografie (doamne, ce frumos suna pana azi!!!) lunea ce vine, nu asta...
poate bebele meu nu este suficient de puternic. nu am facut efort, nu am facut nimic din ce nu trebuia...

nici nu mai stiu ce sa spun...

Alilumi, eu am avut la inceputul sarcinii ( eram cam la 2-3 saptamani de la ET si inainte de aceasta problema nu am avut nimic),eram la 2 saptamani de la beta, atunci am sangerat la propriu, tin minte ca am scris si pe forum ca eram foarte speriata si a ramas scris pe undeva in spate, dar nu stiu capitolul...nu au fost doar pete maronii, a fost sange, sange si a curs cam 2-3 zile. Dr Albu mi-a spus atunci sa iau si eu Duphaston, insa a spus ca e posibil ca la ET sa se fi format mici hematoame in interiorul uterului si acelea sa se fi eliminat atunci.
Ma gandesc ca poate si la tine e la fel, mai ales ca la tine nu e sange, ci scurgeri roz sau poate fi un mic "ciclu" mascat, pe sarcina.
Nu te speria atat de tare si nici nu trage concluzii negre,atata timp cat iei Duphaston si nu curge mult, mult, ca la ciclu, sarcina e protejata.
Crede in forta puiului tau si nu te invinui pt nimic, ca doar nu ai gresit cu nimic ca sa te pui la zid!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

23+ cu 2

Mergi la inceput

beatrix, anastasia,
multumesc... multumec din suflet! eu sunt cam in 3 saptamani si 3 zile de la e.t.
incerc sa ma linistesc... am sa incerc sa adorm (in reprize de 6 ore, ca asa iau Duphastonul)...
din cate am inteles, singurul lucru care ar trebui sa ma alarmeze (la modul ca ar trebui sa ma faca sa ma gandesc ca totul e pierdut) ar fi o hemoragie (o prietena de-a mea, ce-i drept insarcinata natural, a avut chiar un episod hemoragic cam la 8 sapt. din cauza unei pierderi de placenta si tot a reusit sa salveze sarcina, acum fiind fericita mamica a unei fetite de 1 an)...
sunt cateva pete pe tamponul de zi, am senzatia ca imi frige usor burtica, ma doare mijlocul... si desigur celebra senzatie ca vine cm-ul... sper sa fie totul bine... am intrat in panica pentru ca s-au repetat si... ma rog... nu ai cum sa nu te panichezi... poate doar privind in urma...
oricum, daca cumva se inmultesc am sa trimit mesaj cui trebuie... poate e nevoie de suplimentarea suplimentului...

of, of! si saptamana asta incepusem sa am asa o incredere cu tamponul curat, fara pete cucuiete...
nu ca mi-am pierdut-o dar sunt cam zdruncinata...

si inca o data multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Alilumi hai curaj fata draga! Cel mai bun lucru pe care sa il faci este ca ai incredere in puiutul tau , sa fii cumintica , sa iei tratamentul si sa ai incredere ca stie Dzeu ce face Sunt multe fete pe acest forum care au avut asa episoade cu pete si chiar sangerari serioase si totul a fost bine

Mergi la inceput

adriana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana33

Ralu,nu vreau sa te supar,dar si o sa trebuiasca sa fac FET dupa ce ma duc sa ma consulte si un hematolg.Vreau sa merg la d-na dr.Avram.De aceea indraznesc sa intreb cati embrioni erau si ce grad,ca ai mei sunt 3 embrioni si de gr.1-2.

De ce sa ma superi ? mi se pare ciudat sa crezi ca m-ai supara cu ceva. Deci, intreaga poveste: am avut 2 cal 1 la fiv transferati si la fet mi-au ramas 4 ( de ziua 3) : 1 cal 1 - 10 cel si 3 cal 1-2 de 7,6 si6 cel (12 ov, 3 imature, embr. 9, dar doar 6 au fost de cal 1 si 1-2).

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, fiv 1, fet 1, nereusite

Mergi la inceput