fiv dr dragos albu 48

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Qiao, ai un porumbel foarte frumos si, mai ales, plin de demnitate, mai ales ca este si bolnavior...un adevarat luptator; si uite asa ai ajutat un sufletel, ca dc nu il luai tu, nu avea nici o sansa...

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

24+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Bccami , imi pare nespus de rau. Intru in panica de fiecare data cand aud asemenea vesti!Sunt alaturi de tine cu tot sufletul.
Alilumi, de ce nu ii trimiti tu un mesaj pe telefon. La calculator probabil ca nu poate sta foarte mult, dar telefonul sigur il are mai la indemana. Ai grija!

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Cami, tot nu imi pot lua gandul de la tine deloc...stiu ca stii foarte bine ce ai de facut mai departe, dar sa insisti si pentru a obtine parerea dr Albu despre ce s-a intamplat, are mai mare greutate opinia lui decat a celeilalte dr.
Ca e nebunie in toata clinica cu programarile, devieri de la orar,din ce in ce mai multe paciente in evidenta dumnealui, stiu prea bine si stiu ca e foarte neplacut sa nu il poti prinde, dar o intrevedere cu tine cu sau fara programare facuta mi se pare absolut firesc sa o aiba, avand in vedere tot...nu e de conceput altfel...

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

24+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

cami imi pare nespus de rau.
cuvintele sunt de prisos.
Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi asa ca dupa plans si jale o sa urmeze si zile cu soare si fericire.
fii puternica in continuare, nu esti singura

observ ca doctorasul nostru este din ce in ce mai aglomerat.
ma cam pune pe ganduri........
ma asteptam la mai multa atentie mai ales pentru cazurile de pierdere de sarcina, oprire din evolutie, etc..
ma simt rusinata ca m-am cam infuriat pe el ca nu mi-a facut ecografie la consultatia de dupa FIV-ul nereusit.
am avut pretentii cam mari in situatia mea cand alte fete trec prin adevarate tragedii....

hai ca m-a luat valul.......

ali ce bine ca esti in concediu prelungit.
puiutul tau se prinde bine de mamica lui asa ca odihna te va ajuta f. mult

arabella
iti tin pumnii la FET. cam cand crezi ca va fii beta?

azi este sarbatoare mare asa ca ma rog la Sfanta Fecioara ca fiecare dintre noi sa ne vedem visul implinit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

bccami o sa faci chiuretaj, sau ai facut deja ? eu la chiuretaj am cerut sa se faca analize din ce scot ca sa vad daca pot afla cauza, mi-au facut doar cariotip fetal si a iesit bine, deci am eliminat varianta cu selectie naturala, anomalie cromozomiala etc. ar fi fost bine si o analiza anatomo-patologica, dar eu eram asa de bulversata si plansa incat nu am specificat.

da, el e "chiriasul" meu. I-am zis Gugulush, dar el nu stie ca il cheama asa

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Buna. Ofer Progesteron injectabil 25o, 3 fiole, si 7 Crinone gel, tot progesterone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Cami, am ramas masca ... nu credeam sa ti se intample asta ... si evident m-am dus si eu cu gandul ca exact acum 3 ani primeam si eu aceleasi vesti ... stiu cum este, si cum zice si Qiao, in functie de ce metoda o sa se aplice, poti cere analizele respective, dar din ce cred eu... nu vei avea un raspuns clar si horatat doar dc aparea vreo anomalie cromozomiala, altfel... si daca ai sta de vb cum sugera Anastasia cu Albu, in loc de Lara, tot aia ar fi... nu are ce sa-ti spuna mai mult sau mai multumitor... mie imi zicea sotul sa merg dupa nereusita de acum sa vb cu el, iar eu: pt ce? nu are ce sa mi zica, nu a avut ce sa spuna nici dupa fiv, daramite acum, sunt constienta ca unde nu e ceva clar de tot, este totul o ecuatie cu muuuulte necunoscute, si asa cred mai de toate sarcinile oprite in evolutie.
Cum ai zis si tu, nu te mai gandi la asta, concentreaza-te pe embrionii ramasi, si ia partea buna, macar se pot implanta ! si va veni si bebelul sanatos !

Qiao e o frumusete porumbelul !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, fiv 1, fet 1, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Cami n-am cuvinte sa iti spun ce rau imi pare!
Curaj, suntem langa tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ralu eu macar am eliminat varianta ca sunt atat de baba incat ovocitele mele dau embrioni cu anomalii genetice - asta imi zic mie prima data toti dr: ovocite de proasta calitate. Albu a zis ca ar fi preferat sa nu iasa bine cariotipul, pt ca accidente se pot intampla si nu e obligatoriu sa se repete si la urmatoarea sarcina, dar in cazul meu concluzia a fost ca alta e cauza si ca e mai rau asa, s-a dat vina pe trombofilie, endrocrinologul afirmand ca nu tiroida a fost de vina, dar la fel de bine puteau fi alte 100 de cauze.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

m-am hotarat, maine mai fac un beta... sa nu innebunesc pana lunea ce vine cu gandul la prima ecografie...
sper... cu asa o teama!!!

Mergi la inceput