fiv dr dragos albu 48

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

buna fetelor
azi am facut eco, una e perfecta are exact 35s si 3 zile cat are si sarcina si 2600g; dar cealalta nu e prea bine are cam numai 32s si tot 1750g ca sapt trecuta si monitorizarea cardiaca nu iese prea bine, nu are variatie
a zis dr ca stam pana marti sa faca cea mare fix 36s si le scoatem, asta daca nu e mai rau cu monitorizarea la cea mica

v-am zis eu ca stau degeaba in spital si ca nu ies ele oricum, avea dreptate ralu sau rammy parca, treb sa avem incredere si in instince si ale mele au fost bune de data asta, ca am cam stat degeaba zilele astea

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

buna fetelor, am si eu o intrebare pentru gravidutze sau deja mamici.Vi s-a intamplat sa se insele doctorasul asupra sexului bebeului?mie acasa la un control mi s-a spus sa e baiat iar dr. albu la eco de 18 sapt mi-a zis ca e fetitza numai ca si-a lasat o marja de eroare si mi-a spus ca atunci cand vin la morfo fetala de sem II sa nu-i spun ce mi-a spus anterior...deci????multumesc pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

ei anna, asadar marti e ziua cea mare...oau!

Nu-mi dau seama exact care e treaba cu cea mica, doctorul ti-a explicat mai exact ce inseamna? Adica daca pot aparea probleme sau nu dupa nastere?

Sper sa mai ia si ea ceva in greutate... Tin pumnii sa fie totul bine, imi inchipui ca te-ai saturat de stat in spital si e de inteles..

seara faina tuturor si week-end placut

35+ cu

Mergi la inceput

pai problema cu cea mica e ca la monitorizarea cardiaca nu are variatie, se pare ca pulsul lor treb sa fie intre 120-160 si sa varieze destul de mult, adica sa aiba si 130 si 150 in decurs de 10 min; iar cea mica nu are aceasta variatie, adica e pe undeva pe la 130 mai tot timpul si se pare ca nu e prea bine, adica e un semn de suferinta fetala

alta probl e ca ea nu prea se mai dezvolta, are cam 32s numai si nici in greutate nu mai ia (acele sapt se calculeaza de fapt in functie de circumferinta capului, abdomenului, greutate si ea nu a luat mai deloc de cand sunt in spital) deci sta innauntru, dar sta degeaba si e mai bine pt ea sa o scoata

in fine, nu e chiar asa mititica si am facut destule doze de dexametazona ca sa fie ok si ea, dar parca vad ca dc le scoate marti-miercuri, tot voi sta 1 sapt-10 zile cu ea pe aici sa faca cam 2kg si uite cum fac eu luna

oricum am stat practic in spital degeaba in 2 sapt jumate, puteam sa stau si acasa si-mi era mai bine, si dc ieseau acum 1-2 sapt tot asa erau, adica cea mare bine si cea mica mai putin bine

ei, dar asta e, o sa fie bine, macar aici am fost mai linistita, am muncit si nu am murit de plictiseala, mai sunt 3 zile si vedem

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

uau, anna, ce odisee!
pentru tine si capritele tale sa va "intalniti" curand si cu bine!!! mult a fost, putin a ramas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Anna, nu e chiar asa mititica nici fetitza mica, totul e sa se rezolve problema cu inimioara. Dar cu greutatea nu cred ca ar fi problema, dr Chisleag ne povestea ieri ca a nascut zilele trecute la Filantropia o doamna un baietel de 800 g la 28 de saptamani si e perfect sanatos, mai trebuie sa stea nitzel la incubator, dar e bine.

Nu vreau sa iti bag alte intrebari in cap, Doamne, fereste, dar am o curiozitate, ca nu mai tin minte din urma, tu ti-ai facut mutatiile ? Ca exact de riscurile astea cu greutatea diferita si cu diferenta mare si probleme cardiace imi tot spun mie dr Albu si dr Chisleag de fiecare data cand m-am dus si le-am spus de renuntat detot la Clexane...ca pe hartie, dupa analize ar trebui sa iau doza mica macar de 0, 2, dar pe partea cealalta tot am reprize de sangerari si le e teama si de asta...

Acum stiu ca Maruscha a facut Clexane, ai facut si tu sau la tine la analize nu au iesit mutatiile? Daca ai mai spus la alte capitole, scuza-ma dar nu am retinut eu...
Mi-a sarit in fata ce ai scris acum si la mine sunt si proaspete toate discutiile cu doctorii din ultima perioada, de asta te intreb dc tu ai facut ceva Clexane sau nu ai avut de ce sa-l faci.
Te pup si inca putzintica rabdare, mai e putin si iti vezi fetitzele

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

23+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Sa va spun si la ce decizie s-a ajuns la mine pt moment.
Pana la urma au decis sa nu riste cu copiii si imi voi asuma eu un pic de risc, ca alta solutie nu am, si imi vor da iar Clexane , dar de 0,2, ca sa preintampin riscurile de care am spus mai sus, sa inceapa sa aiba retard de crestere, sa ia unul in greutate mai mult decat celalalt sau alte probleme, iar pe mine ma vor monitoriza mai atent cu sangerarile, vasele sparte, varicele, etc...
Daca renunt detot la Clexane, risc sa aiba ei probleme mai tarziu ca se va coagula sangele din ce in ce mai tare in urmatoarea perioada , mai ales in trimestrul 3,si nu vor mai lua in greutate sau mai pot aparea si alte probleme de sanatate cu ei. Nu iubesc Clexane, am crezut ca scap de el, dar asta e.
Ma rog numai sa nu se agraveze la mine cu sangerarile si cu probl.de circulatie, cu picioarele, ca nu stiu cum voi fi la sfarsitul sarcinii, in cazul asta..

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

23+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

beatrix, cred ca vei sti mai sigur la morfofetala, daca el nu era sigur ce sex are acum la 18 sapt.

din ce am vazut eu mai degraba te inseli cand crezi ca e fetita decat atunci cand crezi ca e baietel. Adica nu-mi inchipui ca poti crede ca i-a mai aparut un picior sau o mana :)))...se vede sexul mai clar...de aia probabil nu era nici el prea sigur.

eu am aflat pe la 18-19 sapt ca e baietel, insa ti-am zis, parerea mea e ca e mai simplu la ei...

35+ cu

Mergi la inceput

anastasia, eu nu am facut mutatiile (si nici clexane) ca nu mi-a zis Albu sa le fac, probabil ca analizele celelalte erau bune, nu aveam sarcini pierudte sau alte probleme...si nici nu am intrat in "nebunia" voastra cand v-ati apucat toate sa le faceti fara sa va recomande medicul, pt ca eu deja facusem transeferul si cred ca se confirmase si sarcina de 2 sapt si am zis ce-o fi o fi
mai stii, poate ca un pic de mutatii am si eu, parca am citit ca 95% din populatie are o mica mutatie; dar dupa cum ai vazut si tu nici clexane-ul nu este asa bun uneori, nu le stiu nici medicii pe toate si fiecare organism reactioneaza diferit
oricum eu nu am avut nici o problema in sarcina, nu am avut nici o scurgere, infectie vaginala sau macar o picatura de sange; nu pun la socoteala somnolenta, tensiunea micuta la inceput, acolo niste carcei, mici dureri de burta, contractii mici, greturi si mai ales arsurile care ma termina

diferenta intre fete a fost de la 23s cand am facut morfofetala de trim II cu Albu, aveau cam 580g si 440; deci 140g diferenta, destul de multicel
apoi morfofetala de trim III nu am mai facut ca am zis ca nu are rost atata timp cat totul iesise bine pana atunci si Calinescu a zis ca e optionala si el nu o mai recomanda, facem eco normala

pe la 30s aveau cam 1600 si 1200

la 33s pline cand m-a internat la Polizu aveau cam 2000 si 1600g parca, nu mai retin exact

la 34s cand am venit la Municipal aveau 2300 si 1750;
iar acum la 35s+3 zile aveay 2600 si tot 1750

in fine, asta e, stiu ca nu conteaza greutatea asa mult, dar e putin in urma cu dezvoltarea adica numai 32s si asta conteaza mai mult, numai ca la cata dezametazona am facut ar treb sa fie ok

a nascut si aici o fata gemene acum o sapt pe la 1200-1300 si sunt ok, numai ca le mai da putin oxigen si le hraneste prin tub cu lapte direct in stomac, dar i le-a dat in salon, deci sunt ok, numai ca va avea de stata cam 1 luna pe aici

dupa ce am stat atata in spital degeaba zic eu, sper sa nu mai stau si dupa mai mult de vre-o saptamana asa

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrix04

buna fetelor, am si eu o intrebare pentru gravidutze sau deja mamici.Vi s-a intamplat sa se insele doctorasul asupra sexului bebeului?mie acasa la un control mi s-a spus sa e baiat iar dr. albu la eco de 18 sapt mi-a zis ca e fetitza numai ca si-a lasat o marja de eroare si mi-a spus ca atunci cand vin la morfo fetala de sem II sa nu-i spun ce mi-a spus anterior...deci????multumesc pupici

:) tu ce iti doresti?

mie de la 11 sapt toti mi-au spus ca e baiat si asa e.:)
stiu ca la fetite se mai inseala...

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput