fiv dr dragos albu 48
Raspunsuri - Pagina 15
adipapazi spune:
anastasia, la sarcina mea gemelara am ajuns de la 64 kg la 96, moment in care am renuntat sa ma mai cantaresc. cand am nascut aveam mai multe, dar nu am vrut sa stiu cate, asa ca la nastere m-a cantarit anestezistul, i-am zis sa nu imi zica nr de kg, dar sa imi bage in coloana nici mai mult, sa nu mor, dar nici mai putin, sa simt ceva. radea de se prapadea. a trecut un an si am 66 de kg la loc, deci mai am 2-4 de slabit. eforturi, desigur, dieta montignac vreo 3 luni, apoi dieta de bun simt, remodelare corporala si mult aerobic.raportez abdomen plat, dar lasate rau.
tudoralexa13 spune:
ralu imi pare tare rau , stiu cum este sa vezi < 1.20. as face o cerere sa scoata acesta valoare din grila.
cred ca cel mai important este sa fii impacata cu situatia si cu ce vei face pe viitor.
pe pup dulce
anna_a spune:
ralu, imi pare rau, dar sunt de acord cu punctul tau de vedere, asta e, trebuie sa mergi mai departe, sa faci o pauza, sa-ti vezi de viata si mai incerci dupa un timp daca asa consideri
maruscha, nu e egoist punctul tau de vedere referitor la Albu si gradul lui de incarcare sau mai bine zis supraincarcare; pana la urma te-a urmarit toata sarcina, platesti o gramada de bani si normal ca vrei sa-ti faca el toata treaba cu cezariana, taietura sis coaterea copilului dureaza 2 min maxim, apoi vine treaba grea: sa te curete bine, sa te coasa frumos...dar pana in dec cand nasti tu nu cred ca or sa se aprobe asa dosare multe, ca dureaza hartogaria...oricum ai dreptate ar treb sa ia o decizie probabil, ori sa faca numai FIV-uri si sa nu mai urmareasca apoi paciente dupa ce trec de trim I, ori sa mai aduca medici mai mult, pt ca pana la urma va obosi, se va extenua si va incepe sa faca greseli si sa nu mai aiba rezultate asa bune, parerea mea
anastasia, eu pana acum la 35+s am luat cam 20 kg, cred ca nu e nici mult, nici putin, sper sa fie si retentie de apa, dar sigur e si grasime; vom vedea dupa. Are dreptate maruscha, e normal ca cele f slabe (nu e cazul meu, eu eram normala, cu asa un 5kg mai mult decat as fi vrut 63 kg) sa ia un pic mai mult; ca trebuie sa sustina sarcina, se pune un pic mai mult pe coapse, solduri probabil ca sa poata duce burtoiul.
35+ cu
tudoralexa13 spune:
referitor la faptul ca a intrat si medlife in programul 1 fiv gratuit eu nu pot spune ca sunt extaziata.
nu ma dau banii afara din casa din contra dar la cati bani da statul pt mine este un fel de "aperitiv"
la ultimul fiv am dar 6000-7000 numai pe tratament.
nu mai pun la socoteala analize, monitorizari, femibion, etc
ma refer doar la tratamentul de stimulare asa ca mare lucru nu ar fi.
stiu ca orice banut conteaza dar prefer sa mai rabd inca 3-4 luni pana strang banii si sa mi se dea atentia necesara mai ales ca nu sunt un caz usor - cred ca albu nici in ziua de azi nu stie ce am si de ce nu raman - decat sa zac pe la usi cu orele si sa dureze monitorizarea sau planul de atac 5 minute cu imbracat si dezbracat.
mi-e tare drag de doctorul nostru, simt ca o sa reusesc pana la urma sub indrumarile lui dar daca o sa vad ca se calca lumea pe picioare pe la usi pt ca deja holul mmf-ului a devenit neincapator sa nu mai spun ca avem colege de suferinta doamne cu fuste multe si crete cred ca o sa schimb macazul.
sper sa nu se ajunga acolo dar nu pot sa fac niste eforturi supraomenesti ca sa ajung sa fac fiv pe holuri sau in pauza de masa a a asistentelor.
Imi cer suze ca m-am intins cam mult dar sunt un pic debusolata.
nu stiu ce voi face la primavara cand sper sa am banii necesari pt urmatorul fiv.
la toate doamnele
QiaoBing spune:
ralu nu stiu ce sa mai zic in afara de faptul ca imi pare sincer f, dar f rau
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
tinuta78 spune:
ralu, cuvintele sunt de prisos.
Referitor la programul FIV gratuit, este o bucurie si o sansa pentru cuplurile cu probleme financiare sa fie tratate de un OM si un DR cu suflet, care nu face diferenta intre cei cu posibilitati si cei fara.Pot spune ca eu am amanat FIV 2 tocmai asteptand intrarea MF in program. Am stresat-o toata vara pe Vaduva cu emailuri pe tema asta. Abia cand am primit un raspuns ca nu cred ca vor fi admisi am renuntat si m-am hotarat sa intru in datorii si sa demarez FIV2, bineinteles ca tot cu dl Dr.
Anastasia_7 spune:
Saru'manutzele pt raspunsuri, fetelor, Maruschai, Annei, Adipapazi, deci e clara treaba...bine, acum eu imi dau seama ca e ultimul gand care ar trebui sa ma preocupe, greutatea, avand in vedere celelalte probleme pe care le am, numai ca ma miram si eu cum se aduna kilogramele fara sa mananc cine stie mai mult decat inainte...si nici nu am avut niciodata mai mult de 54 de kilograme, am fost constanta.
Pofte nu am avut deloc, de ce sa mint, in afara de cartofi copti in cuptor, asa cu coaja, o data, si am poftit la eugenia unui copilas care era plin de firimituri la gurita si mie imi venea sa ii fur pe loc eugenia...cam atat. Si multumesc lui Dumnezeu, le-oi fi avut eu pe toate in rest, dar macar am scapat fara stari de voma, lesin, nimic...deci aici am fost si eu norocila cu ceva.
Cred ca la mine a fost aiurea si pt ca a trebuit sa stau perioade lungi numai in pat si la baie, bucatarie-cand aveam nevoie de ceva...si se acumuleaza si apa multa cred, cand stai asa, ca placinta, fara sa te misti. Am vazut ca atunci cand ies din casa din cand in cand si fac si eu cativa pasi sau cand ies pt controale si analize, pai de la putina miscare facuta , ma duc de "n' ori la baie pe unde apuc, de parca nu am mai fost cu zilele...cat stau in casa, nu se intampla asa. Partea asta cu statul mai mult imobilizata zile, luni e cam grea de dus, psihic mai ales.
Dar ma gandesc ca dupa ce se nasc puii, ma satur eu de miscare, acum trebuie sa stau sa creasca si ei maricei..
Picioarele le am umflate si cum v-am spus, cam negre...mai ales stangul , ca m-am umplut de vase sparte si varice inca din primele luni ( dr Albu a spus ca de la Clexane mi se trage, dar n-am incotro). Am gasit la farmacie un gel cu extract de vita de vie, care ma mai linisteste noaptea cand ma dor f tare picioarele si pe prospect scrie c ajuta si la intarirea capilarelor. Asta, asa, in paranteza, pt fetele ce vin din urma mea cu burticile. Insa, cum spunea si dr Albu, daca e sa se traga de la heparina, atunci nu poti rezolva probl. asta cu nimic, decat sa atenuezi durerea. Si la fel e la mine si cu parul...am crezut si eu ca se opreste caderea, ca peste tot scrie ca par mai frumos ca in perioada de sarcina, nu are femeia niciodata, dar sigur tot ceva hormonal e la mijloc, ca altfel nu prea se explica.
Cu gelul acela pt picioruse, vene , capilare sparte, varice pot incerca fetele care nu sunt pe heparina, nu au mutatii, la ele ar trebui sa se vada concret efectul.
Cam asa stau eu la partea de "estetica"....
Va pup si fug acum, ca tb sa ajung la analize coagulare iar, sa vad ce au facut d-dimerii sapt.asta...ma cam sperie gandul ca va trebui sa ma apuc iar de Clexane, sa nu dau in altele mai urate decat cele de acum..., dar poate dc doza e mai mica, nu patesc nimic mai rau decat acum, macar sa ii stiu pe cei mici bine, sanatosi si grasunei, ca asta e scopul.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
23+ cu 2
QiaoBing spune:
anna ce faci, mamico ? cat au crescut capritele ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
ralu o puternica stangere in brate !
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adinutapop spune:
Fetelor, buna seara din nou!
Ralu, imi pare rau, eu ma alin cu gandul ca Dumnezeu le randuieste pe toate.
Qiao, dr. mi-a recomandat sa merg la endocrinolog, trebuie ridicat TSH la 1 sau la 2, spune dumnealui.Bineinteles ca o sa fac si celelalte analize.
Intrebarea e ca daca voi urma un tratament scurt, se va remedia TSH ca sa pot face IA in decembrie, prin 10 ar fi a 10-a zi, presupun.DR. asa a spus, dar cred ca voi rata decembrie si ramane pentru la anul...