Brum. N-D 98- Bravo Wildorchid!! Haideti fetelor!
Raspunsuri - Pagina 6
dianalaura spune:
arleza, asa cum zicea si cristi, sunt multe lucruri impotriva colicilor. Trebuie sa gasesti remediul potrivit, ce ii merge unui copil nu ii merge altuia si viceversa. Uite de exemplu la Stefan a functionat f. bine espumisanul, dar l-am descoperit cand avea vreo 6 luni, ca el avea dureri de burtica de la gaze, dar practic asta sunt si colicile. Ii puneam cateva picaturi pe o lingurita si i le bagam in gurita, eventual mulgi in ligurita si cateva picaturi de lapte si amesteci, Pe langa medicatie incearca sa tii fata pe burtica la tine in brate, practic ii incalzesti burtica cu mana ta. Si mai poti sa ii pui pe burtica un scutec/prosopel caldut de pe calorifer, pe Stefan il ajuta mult caldura pe burtica.
Si ce am mai descoperit eu la Stefan e ca atunci cand plangea de nu mai stiam ce sa ii fac, il imbracam sau il infasuram intr-o paturica si ieseam un pic la aer, fie pe balcon, fie afara. In cateva randuri l-am imbracat sa mergem la urgenta, ca nu se mai oprea din plans cu orele, si pe cand l-am scos afara si pus in masina, s-a oprit din plans
diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
daniela209 spune:
fetele, voi in semnatura ati pus numarul saptamanilor implinite sau nr-l saptamanii in care ati intrat?
just asking, ca sa ma mai orientez si eu
DanielasiRazvan-Teodor - AMR 35 zile
alinutza2bby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela209 fetele, voi in semnatura ati pus numarul saptamanilor implinite sau nr-l saptamanii in care ati intrat? just asking, ca sa ma mai orientez si eu DanielasiRazvan-Teodor - AMR 35 zile |
Eu de obicei pun nr de sapt implinite si semnul +(adica am intrat in urmatoarea)
Alina 36+ cu Maya Alexandra
luny spune:
Arleza, sab simplex si espumisan sunt acelasi lucru ca si substanta activa, sa nu le cumperi p-amandoua, ar mai fi si bonnisan de incercat.. e pe testate, ce functioneaza la un bebe, la altul poate nu merge... caldurica pe burta, eu puneam chiar foenul, peste un prosopel si nu f fierbinte, ai grija!.. sa fie cald!.. si ai grija sa scoata aerul dupa fiecare alaptat!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami_antonia spune:
FETELOR
SCUZE CA DAU BUZNA
vreau doar sa anunt
ca
PE 14 NOV , ORA 00:20 S-A NASCUT IOAN TEODOR, APGAR 10, SPITAL FILANTROPIA, a viitoarei voastre colege de odisee, care v-a citit permanent pana acum dar nu a indraznit sa scrie JASMINE30, deoarece incerca de 10 ani sa aibe un bebe si 4 sarcini pierdute!
cezariana
BINE AI VENIT PE LUME BEBE IOAN TEODOR!
REFACERE RAPIDA
rania_s spune:
Of ...numai nu reusesc...am reusit sa intru dar nu pot da upload sa pun poze...am sa incerc si mai tarziu poate e problema de la mine
BUN VENIT BEBE IOAN TEODOR...mult laptic la mamica si multa sanatate la amandoi!!!
tia_Mia spune:
citat din mesajul lui cami_antonia FETELOR SCUZE CA DAU BUZNA vreau doar sa anunt ca PE 14 NOV , ORA 00:20 S-A NASCUT IOAN TEODOR, APGAR 10, SPITAL FILANTROPIA, a viitoarei voastre colege de odisee, care v-a citit permanent pana acum dar nu a indraznit sa scrie JASMINE30, deoarece incerca de 10 ani sa aibe un bebe si 4 sarcini pierdute! cezariana BINE AI VENIT PE LUME BEBE IOAN TEODOR! REFACERE RAPIDA de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
multumim cami antonia....Felicitari Jasmine30 , sa ai un bebe sanatos, fara colici si mancacios....bine ai venit pe lume bebe Ioan Teodor
Andreea 36+ Maya Maria
MINUNEA MEA
alinutza2bby spune:
citat din mesajul lui cami_antonia FETELOR SCUZE CA DAU BUZNA vreau doar sa anunt ca PE 14 NOV , ORA 00:20 S-A NASCUT IOAN TEODOR, APGAR 10, SPITAL FILANTROPIA, a viitoarei voastre colege de odisee, care v-a citit permanent pana acum dar nu a indraznit sa scrie JASMINE30, deoarece incerca de 10 ani sa aibe un bebe si 4 sarcini pierdute! cezariana BINE AI VENIT PE LUME BEBE IOAN TEODOR! REFACERE RAPIDA de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
Felicitari Jasmine
Bebe Ioan Teodor bine ai venit pe lume, sa fii sanatos
Alina 36+ cu Maya Alexandra