Brum. N-D 98- Bravo Wildorchid!! Haideti fetelor!
Raspunsuri - Pagina 5
tia_Mia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rania_s DianaLaura nu am parola VANESSA Katerina |
Rania ai PM. Asteptam poze cu minunea mica!
Carla, Bea feliciari!!!! Bun venit pe lume micutilor!!!
Andreea 36+ Maya Maria
MINUNEA MEA
Bianca77 spune:
Felicitari mamicilor Denisa, Carla si Bea!! Bine ati venit pe lume Maia, Alexandra si Adam ! sa cresteti mari si sanatosi!!
Haideti Oana si Paula, nastere usoara si recuperare rapida fetelor!!
si multe incurajari si Mihaelei si Anitei!! sa vina bebeii cat mai repede, ca e tare grea asteptarea!
40+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
Bianca77 spune:
Rania, cred ca Aris are raspunsurile la intrebarile astea, pt ca ea a setat contul. stiu ca le-a scris de curand la un topic dar nu mai stiu exact in ce capitol apare.
abia astept si eu sa iti vedem minunea
Davidut de Dana si Brianna de Ramona, multa sanatate!!
40+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
ioana_iasi spune:
buna fetelor,am revenit si eu dupa o lipsa de cateva zile,
felicit fetele care au nascut sa fie sanatosi copilasi si mamicele si vreu sa le urez nastere usoara viitoarelor mamici.
Eu astept astept....dar nimic,burtica mai doare dar bebe nu vrea sa iasa afara cred ca simte ca-i frig
39+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!
dianalaura spune:
Rania ti-am trimis PM cu raspunsurile la intrebarile de logare de pe picassa. Sper sa reusesti de data asta
diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
daniela209 spune:
hello fetele...
Felicitari Bea si Anca!Recuperare rapida mamicilor si bebei sanatosi!
o cafea mai are cineva?
DanielasiRazvan-Teodor - AMR 35 zile
arleza spune:
BUNA FETELE MELE DRAGI!
FELICITARI TUTUROR FETELOR CARE AU NASCUT(scuzati-ma ca nu va enumar dar chiar nu am timp sa citesc,doar printre picaturi asa)si multa bafta si curaj celor care se pregatesc de nastere.
FELICITARI BRAMBULE SI BINE AI VENIT ELISA.
Noi acum ne luptam cu niste colici care nu ne dau pace.
Voi ce folositi impotriva colicilor fetelor?Ca Sara mea refuza orice ii dau ca remediu pt colici,nu il inghite,si la gust nu e deloc nasol,ci din contra e dulce si cu gust de portocale.
LA VOI CE A FUNCTIONAT PT COLICI?Mie imi recomandase cineva Debridat,ca fiind fff bun,voi ce stiti despre el?
Va pe toate si sa ne citim cu bine.
mamica fericita de Sara Elena
cristi07 spune:
Felicitari proaspetelor mamici!
Bun venit bebelusilor!
Nastere usoara celor care urmeaza!
Arleza, cu ce ai incercat si nu a functionat? sunt multe variante impotriva colicelor: infacol, gripe water (spunea Ralu), sab simplex, debridat.
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (37 saptamani)
daniela209 spune:
eu am cumparat bonisan, am inteles ca e produsul cel mai natural care se gaseste...am mai auzit de ceaiul baby drink, baby calm, alinan, espumisan..si am inteles ca trebuie sa mergi pe acelasi produs cel putin 2-3 zile ca sa vezi daca isi face efectul...
DanielasiRazvan-Teodor - AMR 35 zile