Brum. N-D 98- Bravo Wildorchid!! Haideti fetelor!
Raspunsuri - Pagina 7
dianalaura spune:
Jasmine, felicitari penru baietel! Te asteptam sa ne scrii la topicul urmator - 365 de zile din viata unui bebelus.
Daniela, si eu trec la semnatura saptamanile implinite. Acum am 34+, maine implinesc 35 si saptamana asta pana marti voi avea 35+.
diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
ALTESA spune:
bun venit pe lume bebelusilor ! sa fiti sanatosi si papaciosi si sa veti mamici cu mulllt lapte.
Iulia da pe tine te intrebam daca ti s-a lasat burtica ca am auzit ca dupa ce se lasa in 2 -3 sapt nasti voi ce stiti cele mai avansate asa e?
Nu as vrea sa nasc la 34 ,35 de sapt.
Ori abia acum s-a intors bebe si s-a lasat burta
31+ cu baby Rafael-Ioan
deutzica spune:
Felicitari proaspetelor mamici si sa scoatem niste motate pentru cele care sunt pe lista.
Eu am prins un pic de timp si am scris povestea noastra,din pacate nu prea mai reusesc sa va citesc dar sunt cu gandul la voi.
Aici e povestea http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168308&nm=Cum-am-venit-pe-lume
Va pup si incerc sa va mai urmaresc
35+ Mami de Luca si Iustin in burtica
dianalaura spune:
deutzica, am citit povestea! Ce de peripetii! si ce ati facut cu dr ta, ati sunat-o sa ii spui ca ai nascut la alt spital? Sa nu te mai astepte?
diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
anna-mama spune:
Mesaj de la Paula
"S-a nascut bebe Bogdan Andrei. E bine, are 3480, e lungut si tare galagios. E frumos foc si seamana cu Marius"
Bine ai venit pe lume, Bogdan Andrei!!!! Recuperare rapida si multa putere, Paula!
Felicitari tuturor proaspetelor mamici si bun venit bebeilor!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 34+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
msilvy spune:
deutzica . am citit povestea ta si tot ce pot sa spun e wwwwaaaawwww !!!
felicitari pentru tot ! sanatate multa bebelui !
dana84 spune:
BRAVOOOOOOO
CARLA
BEA
PAULA
CAMI
SA AVETI COPII PAPACIOSI ,SANATOSI ,NOROCOSI SI NECOLICOSI
dana84 spune:
fetelor eu sunt chiauna.....de vreo 3 seri copilul meu are program artistic de la 12 noapte pana pe la 4-4.30....nu plange dar vrea sa suga dupa face caca dupa vrea ceiut dupa toate astea iar face caca sau regurgiteaza si se face plina de lapte si tot asa...daca o pun in patut sau in carut urla...si uite asa intre 12 noaptea si 4 dimi eu stau si schimb copilu ii dau sa manance si iar schimbat....etc
sambata seara am ajuns la spital cu febra 38.4....mi se infundase niste canale la sanul stang...era cat pe ce sa fac mastita dar mi-a dat antibiotic si vad ca acum incepe sa fie mai bine.
referitor la alaptat eu o pun la san asa ca sa se joace pt ca ii e lene sa traga ca lumea si cand am zis ca pun picioru in prag si o las numai sa suga era copilul vesnic flamand...asa ca ma mulg inainte de fiecare masa a ei si ii dau cu biberonul...asa stiu si cat a mancat...de obicei mananca cam 80ml la o masa
ARLEZA la pitica mea pt colici merge bine espumisan si ceiut baby drink...adik vreau sa spun ca nu mai are nici urma de colici...
asaaaa......acum sa ne si laudam ca aseara inainte de baita cand am deschis pampersul ce sa veziiiiii......ne-a picat buricullllll....suntem fetite mariiiii
brindusa76 spune:
FELICITARI noilor mamici si refacere rapida!
Sa va traiasca bb-ii, sa fie sanatosi si norocosi!
deutzica - mi-a placut povestea ta - si ce frumos il calmai tu pe cel mare cu "la multi ani! " ... Doamne, da' asa usor si rapid poti naste? Bine, banuiesc (sper) ca asta se poate intampla doar la multipare.
A, vezi, nu uita sa-ti schimbi semnatura - bb Iustin nu mai e in burtica cu 35 de saptamani
33+ Anastasia
dianalaura spune:
Bravo Paula! Bine ai venit pe lume Bogdan!
Buburuzul
Poze