Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(104)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna seara

carmen.felicitari pt pasi si carnacior ! pup andu frumos

zumzu..eu zic sa pastrezi ce iti place in mod deosebit mai ales ca mai iti doresti un bebe. EU am pastrat tot , mi.as dori o fetita. Am sa ii dau ce pot dl Mihai si restul le vand/donez.

mirela..dc nu le faci aerosoli? mihai e mult mai bine .

lori..ai grija ca asta ti.ar tb acum .

mayane ..sa nu fie enterocolita . Baga.i sostete cu apa si otet , apoi o punga apoi sosete uscate, le schimbi la 1-2 minute . Alternezi la 4 ore panadol/nurofen si daca nu scade nici asa faci impachetari .

Mergi la inceput

mayane scuze ...citisem si msj lui adryiii si am confundat un pic lucrurile. Oricum e mare t si e clar ca e un virus cv.

adryiii...poate fi eneterocolita , baga.i antidiareice, probiotice si med pt scaderea febrei

of doamne cand aud de copii bolnavi ma doare sufletul Sanatate multa puiutilor !

tunde..nici pe mine nu ma lasa sa imi schimb poza , nu stiu dc

ana.. of prin ce ai mai trecut si tu , ai grija de tine , sanatate multa

Noi inca nu facem la olita dar nici nu m.am ocupat , am cumparat olita am zis ca imi voi face un obicei sa il pun pe ea dimineata dar uit mereu . Si mihai azi a avut un scaun semilegat si m.am speriat gandindu.ma ca il prinde iar vreo enetrocolita dar mom e ok , sper sa fie o pura intamplare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Seara buna, dragelor!!

V-am citit pe diagonala asa...Am retinut aventurile din Mega a la Ziki + bona recent achizitionata() + prietenul comun cu IRINUKA + AMR_ul de la semnatura....

MIRELUSH, sanatate puilor! Offf, mai mami, ce te mai chinui si tu...cu proiectul centrala cum stati?

TUNDE, esti frumoasa foc, de copilasi nu mai zic! Am aruncat cu LIKE-uri in voi pe FB!

CARMEN, felicitari pt reusite! Pasi singurel si kk la olita! Ce baiat mare are mami!!!

ANKA, cica tre sa-ti faci griji daca are zero dinti la 18 luni.

SHUBU, prin ce-ai mai trecut si tu...Bravo pentru atitudine, imi place maxim!

LORI, pai bine mai mami, asa te lauzi??? Reteta urmatoare sigur ti-o dau printata, sa o tii acolo langa tine in bucatarie!

MAYANE, cum se mai simte Darius?

IRINUKAAA, soacra-ta e dusa rau...stiu ca stiai, dar am simtit nevoia sa-ti confirm!

ADRYIII, ce face micuta?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Mayane si eu zic ca la temperatura asta trebuie sa faci impachetari! Multa sanatate va dorim!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput

aaaa si noi avem la 10 luni 0 dinti:))))) , ii asteptam la pachet pe toti

Mergi la inceput

irina ...mama ce baiat mare ai , doamne ce scump e ! imi aduc aminte ca nu am dormit in noaptea aia cand ai nascut , ai dat startul

fetele ce fac buburuzele ?

Mergi la inceput

tunde ti.am trimis o cerere pe fb de ceva vreme deci nu ma vrei , a?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

38.6 temperatura. Si-a tras carpa de pe cap pe burta. Daca acolo vrea baiatul compresa... Mi-au trecut panicile. Dar stam cu geana pe el sa ramana in limite.

Oricum, tolanindu-ne noi pe covor sa nu mai planga copilul si pasandu-l de la unul la altul am avut parte si de ceva frumos Doi pasi de la mami la tati si doi pasi inapoi de la tati la mami. Singurel si fara sprijin.

Si mi-au dat bucataria cu lavabilaaaaa! Mai am doar sa strang molozul, sa spal iar toate cele prin casa si sa cumpar mobila... Chestii de astea usoare.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

World all details Wallpapers on view

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Da Aditza... ce repede a trecut, parca ieri a fost. Ma gandesc cat de calma si fara pic de gand ca voi naste m-am dus la spital. Totul era ca un vis asa... sms-urile cu Tunde si Ralu'...

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

Mayane,cum e Darius ?

Sa aveti o sapt frumoasa!

Carmen,castigasi la loto ? ne-au luat astia premiul

Mergi la inceput