Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Am revenit .
Vis a vis de ce ai zis Andutza as spune multe dar ma opresc aici , e cel mai bine ! Chiar am visat asta azi noapte :))) incep sa mi se adeveresc visele ... nu visez si eu ca am castigat la loto ?:d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Neata
am scos extrasul
mi-au intrat banii de la
Madalina
Mayane
Dedicut
Bebelusi
Irinuka
Carmen
Zumzu;nu stiu daca are legatura cu tine"Ceausescu Cristina Ioana"..dansa mi-a trimis 89 de lei

Loutzy/Aditza/Maimutizca/Zumzu .nu am gasit pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Aditza, vrbesti serios? Ai visat?? Ce tare!

A, ca mi-a amintit Magnetism: mi-a displacut profund si ca nu m-am putut da cu parfum, eu sunt dependenta. Imi era greata de la orice parfum, chiar si de la unul din preferatele mele, Mademoiselle Coco, despre care spuneam ca "puteeee".

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Butoi? A zis cineva de butoi? Eu sunt acolo . M-am gandit ca totul e o chimie si am luat um magneziu cu vitamina c, dar n-a fost substanta buna , tot acolo sunt.

Andutza, tu esti unul din cele mai interesante personaje de pe forum .

RSZ: in sarcina nu mi-a placut ca nu am reusit sa comunic cum trebuie cu cei din jurul meu (nu reusesc nici acum ) si m-am simtit extrem de singura. Ce mi-a placut, in afara de starea minunata pe care ti-o da puiul din burtica, e ca mi-am depasit niste limite, am reusit sa tin cu succes regimul de diabet. Aaaa, si mi-a mai placut mersul la doctor . Nu, nu ma refeream la controalele care au displacut celor mai multe fete , ci ca am avut norocul unui doctor care stia sa transmita multa energie pozitiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Neata
am scos extrasul
mi-au intrat banii de la
Madalina
Mayane
Dedicut
Bebelusi
Irinuka
Carmen
Zumzu;nu stiu daca are legatura cu tine"Ceausescu Cristina Ioana"..dansa mi-a trimis 89 de lei

Loutzy/Aditza/Maimutizca/Zumzu .nu am gasit pe lista

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

astazi vreau sa ajung la banca , am una ff departe de mine de asta nu am reusit sa pun banutii , si sa trec pl posta ca mie nu mi.a ajuns coletul :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Magne,raspuna la PM.Jesus!!!!!Vorba lu Carmen.
Andutza,eu te citesc mereu.No worries!!!
Retinut....Armanimania combinat cu tutun=bestial.
Mai are rost raspunsul meu la sondaj??Nu mi-a placut sa fiu insarcinata,dar asta stiati deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata si de la noi

Anduta nu te mai supara mami, ca nu ai motiv. si eu citesc. pe moment am in cap toate rasp si cand ma pun sa scriu, mai uit. am mom cand imi aduc aminte cand ma bag in pat si atunci imi vine sa deschid pc sa rasp sa nu mai creada lumea ca nu e bagata in seama.

Rsz: mi-a placut ca eram mai impanata ( vb sotului, aratam si eu a femeie ), ca nu am avut nici un discomfort (exeptand ultimele), ca eram admirata, energica, aveam o pofta de viata iesita din comun. astea pe langa ce ati mai scris si voi
ce nu mi-a placut: nu ma mai incapea nici un pantof. si nu ca mi se umflasera picioarele, dar cred ca au mai screscu t cativa cm si vb serios. incaltari care le purtam inainte fara probl si acu ma strang si imi sunt mici nu stiu ce s-a intamplat. la final era burta mare si numai puteam dormi, numai puteam merge mult ca oboseam, iar cand ajungeam acasa si trebuia sa urc 3 etaje ma lua durerea de cap.
dar toate au trecut, acu am o minunatie de fata care imi lumineaza fiecare clipa si o iubesc din ce in ce mai mult

Lori mami, nu esti L se mai intampla. stiu ca e greu sa vezi buburuza cu sange lagurita si lovita. sa treaca rpd

ANgi asa bunici sa tot ai bv

Zumzu am ras la visu tau de am lesinat. desi nati incerca sa adoarma, la cat am ras, i-a trecut somnu si a luat-o si pe ea rasu

Carmen spor la calcat si baga rpd ceva sa nu te ia raceala

deci..eu acu am vazut toata legenda definitia Dl. B e super tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Bebelu, , si eu port cu un numar mai mare acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Corect,si eu am dat o gramada de pantofi din acelasi motiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata mamici scumpe!
Uf ce SZ frumos! Acum mai ales ca se apropie varsta de un anisor la puiul meu cu atat mai mult ma cuprinde nostalgia, emotiile si involuntar ma trezesc gandindu-ma cum era cu burtica. Parca a fost asa demult...
Ieri de exemplu ma imbracasem cu un hanorac care anul trecut nu-mi mai cuprindea burtica si m-am trezit zambind pe strada.
Eu am avut o sarcina asa usoara, incat n-am avut treaba... mergeam pe teren la masurat si vorbeam cu "bebelica al meu" - ca asa ii ziceam (acum rade de numai poate cand ii zic asa ) si nu prea stiam ce sa vorbesc cu el... ma intrebam intotdeauna oare ce vorbesc restul fetelor cu bebeii lor?
Toate au fost minunate exceptand numarul vizitelor la toaleta pentru pisu' (cel putin la drum lung, din 50 in 50km trebuie obligatoriu sa oprim), a foamei - ajunsese sa-mi fie frica sa ma apuce foamea ca simteam ca pic jos... groaznic sentiment - si a durerilor din apropierea nasterii (cele din ultimele 2 ore, nu tot travaliul de 17 ore ).... brrrr!

Andutza mami tu esti de-a casei. Fara tine familia mamicilor de buburuze nu este completa. Tu ai aparut destul de tarziu pe forum, dar prezenta ta a devenit obligatorie (nu ai voie sa absentezi din motive din astea prostesti), mesajele tale sunt citite cu drag de noi... ce mai: ne eesti tare draga!!!

Fetelor ce o aveti partenera de craciuneala pe Zumzu... acum stiti ce-si doreste pe ascuns: prezervative cu aroma de mazare! Nici nu e costisitoare...

Lori tinem pumnii sa nu ramana semnulet la Ana. Ana doarme cu voi in pat si Robertel in patutul lui?

Roxx cam rar te vedem la fata zille - saptamanile astea. Ce e cu tine???

O zi minunata va dorezc!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput