Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

da mady mai avem putin cam 6 saptamani desii eu cred ca mai am 5 stiti voi eu sunt cu visele asa cum am visat numele copilului as am visat si data si ziua nasterii si cand m-am trezit am fost socata sa vad ca data nasterii si ziua nasterii coincid in calendar exact asa cum le-am visat.

32+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Aerlilian, haiosi bebelusii
Imi pare rau pt tine, mancarimile astea chiar sunt de groaza, nu trec cu nimic din ce-ai incercat?
Mady si eu sunt f nerabdatoare sa treaca odata sapt astea, imi vine sa tot schimb acolo la semnatura sa fie mai aproape de termen... Parca nu mai am rabdare, desi sunt constienta ca acum traiesc 'linistea dinaintea furtunii' Azi mi-am pus lucrusoarele in bagajul pt maternitate, bebelusilor le-am facut separat pt ca eu ma internez mai repede cu cateva sapt si n-are rost sa-l car si pe-al lor. Il aduce sotul cand programam cezariana. Mai am de cumparat destule chestii, poate maine colind prin farmacii si magazine...

Ana, mami de doi strengari si 30+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

BUNA seara de la noi nimic nou toate bune si frumoase,poate doar ceva probleme cu arsuri dar nu prea stiu daca chiar asta e(am senzatia de gat uscat si mereu simpt nevoia sa beau ceva).
beatrix sa dea domnu sa fie totul bine si bebe sa stea la caldurica cat mai mult
Pentru celelalte fete poop toate burticulete fara problemute iar cele care au mici probleme poop si DOAMNE AJUTA sa fie totul bine si sa avem cu toatele puiuti sanatosi si la termen

+30de FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anca, bine ai venit si foarte rau ca ai facut-o abia acum!Poate ca alaturi de noi nu ajungeai la deprimare.Esti bine, bebe este ok?Ce te supara de esti deprimata?
Ana, se pare ca pliculetele de magneziu ma ajuta cat de cat si laptele cald inainte de culcare.Desi dorm atat de putin, nu ma simt deloc obosita.Imi pare rau doar pentru ca bebe se dezvolta mult mai bine in timpul somnului...Mancarimile sunt numai seara si sunt aproape ca un curent electric pe piele, te miri in ce loc, de ma fac sa tresar...
Lady???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

buna seara,
am venit si noi de la eco
avem 1,100 kg si suntm foarte bine.
In rest .. ne mai vedem peste 3 saptamani cand ne program la morfo de 32 de sapt
astept vesti bune si de la voi

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna seara burtici!

Lexi astept si eu sa zici ce firma e monitorul

Anca bine ai venit, trebuie sa treci de cele 10 mesaje moderate ca sa te vedem la timp- parca inca mai e regula asta

Pana va zice Lady despre depresie va povestesc ca eu nu am avut parte de asa ceva dar cand am ajuns din spital am inceput sa ma uit la Tv. Toate bune si frumoase pana cand dau pe Stirile de la ora 17 pe Pro Tv unde prezenta un accident de masina mortal cu 2 tineri parca si o fillmau pe mama unuia dintre ei care urla si se zbuciuma(normal) Copilasul meu! Copilasul meu! Ei am crezut ca mi se opreste inima in loc de panica si m-am apucat de plans de nu mai puteam sa ma opresc la gandul ca si a mea creste si cine stie ce se va intampla cu viata ei. Ei si ma uitam la ea cum doarme si plangeam, a venit sotul saracul in camera nu stia cum sa ma consoleze
Acum poate parea tampita faza dar atunci chiar era un motiv serios de deprimare. Si acum ma mai gandesc ce repede cresc

Ana tinem pumnii sa stai cat mai mult acasa, bine ca e gata bagajelul.

Beatrix Doamne ajuta sa stea bebe la caldurica

Sa ne auzim numai cu vesti bune!!!!!!!!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 27s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Danezza ma bucur ca ai vesti bune.
Urmeaza Lady sa mai scrie.

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 27s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ana_cls..bine ai venit!Lexi-o treci tu in listuta?

Fete..maine la pranz..cat doarme fiica-mea voi scrie povestea in detaliu.e mult de scris..as face-o mai devreme, dar dimineata gatesc!

Da...ma simt bine ca m-am retras din concurs...ala nu e concurs...e orice altceva!

Bebe e ok..are 1 kg 350 gr., seamana la perfectie cu Rebecca.

eu am slabit in primele 4 luni de la 74 kg la 71..iar acum am ajuns la 80..o fi bine..o fi rau..nush!

aaaa.....si nu e asezat in pozitie craniana inca!

am intrebat doc. daca exista vreo injectie de dilatatie..si mi-a zis ca nu...ei nu...dar asa e politica la Bacau...cu cine sa te pui?

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, te asteptam...Asta e cel mai important lucru: ca micuta este ok.De altceva nici sa nu-ti pese.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

lady...ma bucur ca e bine bebe...o sa fie bine in continuare
-bine ai venit ancasarcina usoara in continuare

30+ cu

Mergi la inceput