Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetele
mady, si eu iau magne forte si b6,cred ca e ok...app.,arati bine in poze ,am vaz. si cea de pe FB

altesa,mie burta nu mi s-a lasat inca, dar eu am impresia de la vreo 5-6 luni ca e mai joasa sarcina, dar e tot asa la locul ei inca...

rugaciunea e importanta mai ales acum,si eu citesc cate un acatist sau pomelnicul maicii domnului ,dar nu zilnic din pacate...dar vreau f. mult acum ca a inceput postul ,sa ma spovedesc si impartasesc

minunea mea 32+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

a, si legat de depresii,eu sper si cred ca nu voi face dupa nastere,acum cum va reactiona corpul meu si hormonii ,nu stiu...dar ma bazez pe faptul ca orice s-ar putea intampla rau cu un bebe ,eu le-am intalnit si depasit la locul de munca si sper sa nu ma afecteze asa ceva chiar pe mine...
in alta ordine de idei ,prin cate am trecut pana acum legat de a avea un bebe, in vreo 6 ani si sute de milioane de lei ,adica 6 inseminari nereusite,un fiv reusit partial dar mi-a venit ciclul chiar dupa betaHCG pozitiv ...ar fi trebuit sa fac ceva depresii dar noroc ca m-au tinut doar cateva zile si m-am ridicat sa lupt din nou...si totusi sunt mai mult pesimista din fire ,sper sa nu ajungem la depresii mari totusi,niciuna...dar sa nu ne intristam ... eu personal nu as vrea(si nu o sa) citesc despre depresii post partum dar daca fetele vor sa stie, lady,spune-le povestea ta

minunea mea 32+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Mady, esti o viitoare mamica frumoasa!

Lexi de la ce firma spuneai ca ai luat monitorul? Si mie mi-a placut mult caruciorul ales de voi, bine ca i-a placut si sotului tau si nu trebuie sa faci retur.
Imi pare rau ca ai straile alea urate de greata/voma..

Anne Super ca ti-au venit produsele!! De la tommy le-ai luat?

Sara, laura, Altesa sunteti deja in sapt 32!!

FETELE SI EU VREAU INTALNIRE!!!!! Hai sa facem prezenta si sa stabilim ziua (poate reusim sapt asta, cel tarziu sapt viitoare) si locatia.
De data asta poate facem o gashca si mai mare : Matza, Olga, Ica, bulinutza, mady, georgia, Ileana, Ligia, Alice, Alina_anto, marysa, puiutza, danezza.. Cine mai doreste??

Alina 30+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Buna seara burtici, a mai trecut o saptamana,avem 31 saptamani si...tot 12kg, daca as reusi sa nu ma ingras mai mult de 3 kg pana la nastere...
Beatrix, Doamne ajuta sa fiti bine si tu si bebe, sa stea in burtica cat mai mult.
Fetelor ma alatur si eu voua celor cu insomnii dar nu pentru ca nu am somn ci pentru ca nu pot sa respir prea bine, am nasul infundat chiar daca nu sunt racita si nici nu am fost...sa fie oare de la aerul uscat din camera?
toate burticile si sa avem numai vesti bune saptamana asta...

+31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Lady, imi pare rau ca te-ai retras din concurs,aveai sanse bune sa castigi, nu trebuia sa le dai satisfactie, erau invidioase deaia comentau atata...dar daca asta ti-a adus tie linistea noi te sustinem si-ti suntem alaturi...

+31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

Alina..multumesc ....suntem toate niste mamici frumoase..abia astept sa ne vedem bebeii si sa punem poze cu ei
- mi-as dori si eu sa vin la intalnire...sapt viitoare daca e...dupa amiaza as putea..ma simt mai bine dupa 3 incolo...ca dimineatza am problemele obisnuite
- acu fac o supa crema de legume..am pus de toate, inclusiv brocoli..sper sa iasa ceva bun..daca iese bun..va servesc...

30+ cu

Mergi la inceput

iaura.......a ramas si mai putin timp la tine....io nu stiu ce sa mai fac sa treaca timpul

Mergi la inceput

si Sara si Altesa da....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ma alatur voua cu insomniile si mancarimile mele care nu ma lasa sa dorm...o ora cel putin ma scarpin cu peptanul, daca va vine sa credeti...inteleg ca e vorba de hormoni si nu am ce face...
Lady, astept vesti despre printesa ta.Numai de bine sa vii sa ne spui, auzi!?
Va atasez ceva haios ca sa ne binedispunem
http://vplay.ro/watch/xjtbm5wg/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Buna fetelor! Va citesc de cand eram in luna a 3-a, dar parca nu am indraznit sa scriu! Sunt in saptamana 26 si voi avea o fetitza. Cred ca scriind aici voi trece si eu mai usor peste deprimare, acesta este si motivul pentru care as vrea sa comunic cu voi.
Deocamdata va pup si ...vesti bune!

Mergi la inceput