romanca medaliata pentru Inventii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Felicitari Simona si la cat mai multe premii si inventii

Ani de Stefana (23.01.2008)

Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2

Portocale pentru Mos Nicolae

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Simona, felicitari si la cat mai multe medalii!!!

multumim pentru tot ce faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Felicitari!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=15" target="_blank">[Va rugam, Votati tati urias, LR1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

FELICITARI!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Minunat!Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Am citit putin despre cele doua produse si suna foarte inteeresant. Ma gindisem sa le incer si eu. Din pacate nu gasesc de unde le-as putea comanda cu livrare internationala. Are cineva mai multe informatii? Cum le cumpar din Germania?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

intre timp a aparut un articol si in adevarul

http://www.adevarul.ro/locale/oradea/oradeanca-descoperit-medaliata-international-inventica_0_592141157.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Arlena, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

OK, hai sa fac pe Gica contra, dar pina sa apara medicamnetul pe piata romaneasca ma multumesc cu cabernetul :)
Ma intreb daca va fi produs in tara sau daca e posibil si legal de ex. pt o firma ca Pfeizer de exemplu sa cumpere patentul de la ea, si apopi sa produca pastiele. Mi se pare ca exista in sua antioxidanti din simbure de strugure etc. O sa ma uit la GNC.

Mergi la inceput