Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ina daca aveti o gasca faina si reusiti sa va adunati si va plac jocurile, neaparat trebuie sa va achizitionati Activity. Noi tare ne-am distrat de fiecare data cand ne-am jucat

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

da e ceva cu boabele astea..
asa radical vrei nou look? inseamna ca nu mai ai rabdare cu podoaba capilara, eu zic sa mai astepti, pan' la botez, sa nu-ti para rau apoi ...tu stii dc iti creste repede sau nu.
de stat apoi o sa-ti stea bine, cum a zis monvas, si cheala tot sexi esti(parerea mea)

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Andrei se joaca cu bunicul, H. face paste, eu arunc un ochi pe forum

Oli, sa te faci bine! Si eu cred ca tie iti sta bine oricum, nicio coafura nu e un risc major pentru faptura ta frumoasa, asa ca, daca simti nevoia de schimbare...go for it!

Tufete, nu incepem azi caracterizarea unui nou calup de fete?! Eu as zice sa nu mai fie asa multe, ca data asta, ca tindem sa le fuserim. Fetele care nu au terminat de facut caracterizarile din tura trecuta, isi termina tema si, cand au vreme, o pornesc pe cea noua, ca, daca tot asteptam, se duce din farmecul jocului. Oricum, conventia era sa stam cam patru zile la o tura de fete, iar zilele alea s-au cam dus. Ca sa nu fie zor mare pentru cine nu si-a facut tema, eu propun sa alegem doar doua fete pentru tura asta, dar sa nu mai dureze asa multe zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Anaan, cred ca ori mie ori tie ti-a fost plina casutza...
Hai sa mai adaug la descrierea ta: eu stiu ca tu poti fi o Baba Cloantza De unde stiu? Pentru ca am simtit asemanarea asta cu mine: si tu esti o fire critica, observi orice defect, orice "abatere" etc. etc. dar mai presus de "a indrepta lucrurile"(in sensul de a pune lumea la punct) e la tine incapacitatea de a rani. Si de aceea de cele mai multe ori criticile si judecatile le faci in gand si doar araaareooori rabufnesti...nu e momentul autoportretului dar te intreb: am dreptate? Caci daca nu, inseamna ca m-am descris numai pe mine:)))
Asa mi se intampla cu elevii: de multe ori le-as spune verde-n fatza cateva dar nu pot, pur si simplu nu pot, sunt niste adolescenti in formare si nu pot sa fiu cruda (chiar daca ar fi o...cruzime dreapta) cu ei...In plus, pe mine nu multe lucruri ma supara cu adevarat la ei, lucruri care pe altii ii supara rau si atunci eu, ca diriginta mai ales (anul asta nu sunt) trebuie sa ma prefac ca pun si eu pretz pe asa ceva...dar nu stiu cum dracu' se face ca elevii, chiar daca io ma cred o actritza buna, au simtit mereu cand sunt suparata "din datorie" sau cand chiar au calcat pe bec din punctul meu de vedere:)))
No, nu mai dezvolt aci cu elevii, sa nu va mai plictisesc...mihaelacg era fan povesti cu elevii, dar n-a mai intrat demult

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.


Da, ai dreptate!(doar suntem Scorpii amandoua!)
Cat despre elevi, parca au un radar special care detecteza cand esti suparat si nu prea si cand te-ai suparat "pe bune". In general, cand ma supar tare pe ei sunt si foarte laconica, nu dau o mie de explicatii si nici nu fac o mie de reprosuri - nu e deliberat, chiar nu-mi vine sa mai zic mare lucru - dar ei simt ca e grava situatia si, desi eu nu le cer, vin ei cu explicatiile si scuzele de rigoare.Oricum, supararile mele sunt intense, dar nu ma tin mult, parca obosesc sa fiu suparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anaan, Bebe

Si sa stiti fetelor ca n-am uitat de voi cu caracterizarile (Anaan si Floric) si nici nu v-am lasat la urma ca fiind mai putin importante, in nici un caz. Doar ca despre Anaan chiar nu mai stiu ce sa scriu caci au spus tot celelalte fete ce era important. Iar pe Floric tot mi-e greu s-o descriu, nu stiu de ce, si uite asa tot aman...dar promit sa ma mobilizez in aceasta seara

Va rog, vreau si eu sa fiu pe urmatoarea lista

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ioi, nu, de maine doar sa fie alt calup, please! Ca doar e luni! Si sa fie doar 4, maximum 5 fete pe tura, ca tura asta tare obositor fuse!
Ma bag la tocat in calupul urmator, e cineva impotriva? Care se mai baga? Imediat imi fac si tema restanta dar Sophiphi asta intrece masura cu energia...dar de ce sa ma mir? N-am scos-o din casa de luni!! Am zis sa se intremeze bine pana maine, cand vreau s-o duc din nou la gradi ca o saptamana acasa ne-a mancat neuronu':)))
Nu mai tusheste noaptea (sau la somn in general), febra n-a mai facut cred ca de marti la pranz (vreo 37.8), dar mai tuseste din cand in cand, mai ales dimineata la trezire. S-o consider "tuse reziduala"?...N-ar fi trebui sa-i treaca de tot? De-ar fi dupa capu' soacra-mii ar trebui s-o mai tinem o saptamana acasa, dar zau ca nu mi se pare necesar! Voi ce ziceti?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

GIANINA: mai "new entry" in club decat "vechea garda" dar a cucerit rapid inimile tufetelor prin amabilitate, deschidere, buna-dispozitie. E o persoana echilibrata, ambitioasa, capabila de auto-depasire; poate sa dea o imagine de om sobru, "business-type", "task-oriented", dar sub "carapace" poti gasi o persoana sensibila si inocenta.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

M-a sunat mama, Injineru' e rapus de o noua raceala. O sa mi/l aduca acasa dupa ce doarme off, si de la studenti nu prea pot lipsi

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Novus, ce matinale sunteti!! Da' de ce e numai "tentativa de mall"?



Pt ca in afara de scarile rulante si de locul de joaca nu are nimic , magazine ioc, nu vorbesc de brand-uri celebre ci macar de ceva mai rasarite, si ce a fost mai de soi sa zic asa, s-au desfintat,nici macar nu e mare ca si spatiu, intr-un cuvant merg cu mai mare placere la Real si am si la ce sa casc gura ca sa nu mai vorbesc de cumparaturi

La locul de joaca in schimb, e tare frumos, l-am mai imbunatatti cu tot felul de dispozitive, abia astept sa vina ziua Adei
Azi a fost super ca de dimineata nu erau copii deloc pana s-a strans gasca noastra care evident ca nu s-a incadrat in timp

Azi dimineata iar a scos Ada o perla : eu ma chinuiam sa o imbrac si ea vroia sa-si admire colectia de dvd-uri, eu tot o lamuream ca imediat i le dau, stai sa te imbrac la care ea nervoasa : hai mama o data , da-le , ce mai tot atata vorba !! m-am conformat repede !


Monnvas, sanatate Injinerului !!



www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga, off, sa te faci bine repejor !! orez fiert iti recomand si eu + paine prajita


Anaan, duminica viitoare musai sa veniti si voi la locul de joaca, azi Ada a fost dezamagita ca nu a venit Andrei, ii pregatise si un cadou (dintre jucariile ei, ce-i drept dar asta chiar e ceva pt ea )



www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput