Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 4
Alysh spune:
Offf, fetelor, ma bucur ca ati raspuns....e foarte greu intr-adevar de luat o decizie.
Eu cred ca pt ei, care nu au auzit glasul mamei, care nu au simtit o imbratisare de mama, carora nu le-a spus nimeni o vorba calda, dulce.....au nevoie de asta!!! decat deloc...nu stiu...
Dana, sa stii ca visul meu a fost si este sa adopt un copil. Nu stiu daca o voi putea face (motivul actual este ca abia facem fatza cu doi..si in plus Stef nu e de acord)dar poate, cine stie, intr-o zi voi reusi.
Iar daca poti face fericit un copil, fa-o, e greu sa-i poti face fericiti pe toti. Atunci cand dam unui amarat o bucata de paine, nu ne gandim ca e nedrept fatza de ceilalti amarati ai Terrei. Asa e nedrept si ca noi aruncam mancare si altii in Africa mor de foame. Etc, etc.
Sa stiti ca si eu ma gandesc cu emotie imensa daca sa ma duc sau nu. Egoist vorbind, ma gandesc ca n-o sa rezist, ca mi se va face rau acolo, numai gandindu-ma ca eu ma intorc la o viata frumoasa si ei raman acolo. si ei raman in patuturile de fier asa cum spuneai, Dana...dar poate mangaierea mea, imbratisarea mea le va da putere sa mearga mai departe, ii va ramane in suflet si va cauta alinare mai devreme sau mai tarziu...poate nu va deveni un om lipsit de sentimente , poate va ramane ceva ce eu am incercat sa-i transmit intr-o secunda pe care mi-am dedicat-o lui.
Si poate ca daca dupa mine vor mai veni alte mamici, fete, tinere care le vor mai oferi o imbratisare si inca una si inca una....n-ar mai ramane cu durerea.....
Pup
Luminel spune:
Dana, mi-au dat lacrimile cand am citit de fetita aceea; eu, de obicei sunt afectata de astfel de povesti si mi se rupe sufletul cand le aud! e de ajuns sa-mi imaginez ca Cristi ar putea fi in locul acelor copii si d=gata, mi se rupe filmul.
Si iti dau dreptate: trebuie intr-adevar ajutati, trebuie cineva sa se preocupe de ei, dar in mod constant, nu doar asa cand avem cate un imbold;
si cred ca raul trebuie indreptat de la radacina: adica sa se evite ingrosarea randurillor de copii abandonati, prin cresterea nivelului de educatie, de trai, etc....eheee, vise...
Nu e usor sa intri in contact cu astfel de copii batuti de soarta; iti trebuie "piele si suflet tabacite" altfel cred ca ramai cu "sechele"
Aly, sa nu ma intelegi gresit; toata stima pentru initiativa si ceea ce simti ... daca te simtii in stare, go for it!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Fetelor, eu v-am spus si ma repet: nu m-am suparat niciodata pentru o opinie contradictorie, e normal sa avem opinii diferite daca le transmitem fara jigniri n-am nimic impotriva. Ar fi chiar aiurea sa gandim toate la fel. Invat de la voi foarte multe si am deschis clar urechea la tot ceea ce mi-ati spus si legat de acest subiect si voi lua in calcul tot, tot.
Ma gandesc doar: daca ne tot amagim ca sistemul trebuie sa faca ceva si sistemul nu face, daca ei au nevoie de dragoste de la ingrijitoare si alea nu le-o dau, daca ei au nevoie de un iaurtel si nu il au doar fiindca sistemul e de vina.......atunci e ok ca nici noi sa nu facem nimic in sensul asta?
DanaH spune:
pagina a doua? pai ce a facut schimbul de noapte (aca fetele de peste ocean plus ceva matinale din europa)?
hai sa va dau o , sa va treziti. ca eu o beau pe a mea si ma duc iar sus, poate ma lasa odo sa ma mai bag putin in pat. e frrrriiiig si visez la vacantza din aia de leneveala, cu stat in pat, baut ceai si citit carti.
Lorich spune:
Dau si eu o facuta de mami meu care ma rasfata si ma boiereste!!
Ciudatenia ciudateniilor - sunt pe primul loc!! fara vreun vot in plu, doar ca... s-a intamplat ceva cu lipistoaca de pe primul loc???Unde o fi??? S-o fi retras/ a fost retrasa pt ca era moderator sau ...oricum yupiiiii!! si fetelor ca m-ati votat like crazy!!!
Robert tuseste, il tin azi pt obswrvatie, ca muci are de multe zile, e si mamaia, deci merge; macar sa fie bine si sa-l dam maine.
Luminel spune:
hello!
wow, Lori, felicitari! primul loc!!!! super! nu cred ca te mai detroneaza cineva, asa ca... ce premiu e?
Sanatate Robertelului! acum cand s emai obisnuise si el la gradi, iar sta acasa!
Aly, ce faci? te-ai suparat pe noi?
fetele???
subiectul asta moare incet, dar sigur
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel hello! wow, Lori, felicitari! primul loc!!!! super! nu cred ca te mai detroneaza cineva, asa ca... ce premiu e? Sanatate Robertelului! acum cand s emai obisnuise si el la gradi, iar sta acasa! Aly, ce faci? te-ai suparat pe noi? fetele??? subiectul asta moare incet, dar sigur Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
nu moare nik! suntem aici!!
deci ma uitai repede la concurs sa vaz pe Lorichuletzi in frunte! eu stiam ca prima poza era una colectiva - nu stiu ce s-a intamplat cu ea, insa... dar mie imi convine. Oricum, Lorich,a i fost votata de mamici care nu au scris la noi de mult timp, dar evident, ne citesc: Prag, MsBB, etc etc etc. Deci 'mortul' este bine vizitat, chiar daca nu mishca cu elanul din tinerete.
Eu ma chinui de cateva zile sa fac poze/descarc pozele si sa le uploadez cu ultimile 'creatii' ale mele. Ce reusii, e doar sa pun poza cu tutu-ul Marei tutu. In spatele meu, pe canapea, in una din poze, vad ca e si o jacheta groasa albasttra pt Mara, la care am lalait-o pana s-a facut prea frig pt a fi purtata . Poate reusesc sa uploadez si restul pozelor in seara asta.
Eu sunt contra timp, am 2 seri pe sapt cand am si curs de limba, mai am si teme, care am ajuns sa le fac... in metrou sau pe hol inainte de a veni profa etc. Ca la scoala, maica, ca la scoala. Seara, cat mai stam de vorba/se uita sotul la film/meci, sau ca sa mai am o mancare in cratita, ma-m obisuit sa tricotez/crosetez ceva, altfel adorm cu capul in brate la el/si cu mancarea pe foc. Acum visez sa imi fac mie o fusta (estimez ca voi munci cel putin 3-4 luni la ea). Eu visez . Modelul de care m-am indragostit este www.garnstudio.com/lang/fr/visoppskrift.php?d_nr=128&d_id=19&lang=fr" target="_blank">asta, poate nu asa de sorcova, ca nu am reusit sa combin niciodata mai mult de 2 culori, dar.... ma uit de cateva ori pe sapt. la el .
Alysh spune:
Lumi, nuuuuuuuuuu, de ce sa ma supar, n-ai citit mesajul de mai sus?
am mult de lucru si ieri fiind implicata in povestea cu copiii abandonati n-am mai fost asa eficienta, azi tre' sa trag tare sa recuperez
hai ca mai intru cand fac pauza
Ah: felicitari Loooorich, ma bucur tare! Sanatate lui Robert!
Luminel spune:
nu moare, dar agonizeaza
cleo, ce talentoasa esti! bravo tie! frumusetea cu tutu
ma invatase si pe mine mama sa crosetez, in tineretile mele...dar am uitat tot
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Lumi, nuuuuuuuuuu, de ce sa ma supar, n-ai citit mesajul de mai sus? ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
ba da, iubita, te tachinam doar; vroiam sa te scot din barlog