Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

nu moare, dar agonizeaza

cleo, ce talentoasa esti! bravo tie! frumusetea cu tutu

ma invatase si pe mine mama sa crosetez, in tineretile mele...dar am uitat tot

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

deci era sambata noapte si sapt urlatoare trebuia ceva costum de serbare de halloweeen. Victor era la bere...asa ca in 2 ore facui ceva acolo. Apoi vine Vic. fericit, si ma ia peste picior: e Halloween, fa si tu ceva cu negru.
Dar Mara a fost f. incanatta de ea (videti si pozele ) iar eu si mai si, in extaz. A vrut sa doarma cu ea in cap....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

unde gasesc clasamentul la poze?

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Noroc cu Lumi ca ea e cea mai activa
Alysh , e minunata ideea ta shi , daca poti du-te shi fa ce ti-ai propus, eu sincer mi-am propus sa botez un copilas abandonat din spital, sau de la vreo casa de copii, sincer sunt un pic impresionata de tot ce vad acolo, dar ma shi bazeze pe faptul ca imi pot reprima niste sentimente, pot fi mai de fier, asa.
In plus daca dragostea este chiar shi pentru putin timp neconditonata, de ce sa nu faci acest lucru, nu vad nimic rau, e mult mai bine ca asa cum procedezi tu, poate mai procedeaza shi altii ca daca stam toti shi ne plangem in barba, nu mai vine nimeni la ei.Sunt de acord cas sunt organizatii care fac lucrul asta, dar caldura sufleteasca chiar shi de scurta durata e mai profunda decat mama tuturor organizatiilor.

Imi place cand intreaba Lumi daca mai are cineva ceva de spus, ea vrea sa ne mai vada scriind,!!!
Ce facem cand pleci in Germanica?
Cine ne mai trege de maneca?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Imi place cand intreaba Lumi daca mai are cineva ceva de spus, ea vrea sa ne mai vada scriind,!!!
Ce facem cand pleci in Germanica?
Cine ne mai trege de maneca?

Mami de Bogdanici Pogonici si pisicutza Teo

pai cum Magne, in Germanica nu exista internet?! nu scapati nici de acolo de mine
am muncit ceva sa devin membru de baza la odiseea asta si acum... sa pierd locul? "nu se exista"

Mergi la inceput

Sa va povestesc faza cu asta mare al meu:adica B.G. ieri dim la gradi:
inainte de a pleca pt ca eu il duc zice: mami daca doamna asistenta zice ca ma muci ma intorc acasa nu-i asa?
eu zic: da!!
Zic: hai sa sufli mucutzii ca sa nu-i mai ai
El zice: nuuuuuuuuu, lasa-i asa!!!!
Bine, plecam , pe drum iau cadoul la asistenta , ajungem , il dau , se uita doamna la el shi zice bine puisor esti sanatos tun hai sus, la care el se baga in fata ei, apleaca capul shi zice: Doamna asistenta , pai nu vezi ca am mucisori!!!
La care ea zice: bine copilas zi-i lui mami sa-ti puna picaturi in nasuc!!!!
A facut bigi al meu o fatza ca la desnele animate!!!
El era total contrariat ca de ce nu-l trimite doamna acasa!!!!
La fel a facut azi dim shi imi zice ca are o alunita in gura shi sa-l trimita doamna acasa!!!
Ieri am fost la aeroport shi a vazut avioanele live, moartea lui, azi iau bilet sa plece cu soacra mea in Italia la sora ei ca m-a capiat numai cu avionul ara vrea de ieri ma pistoneaza in continuu cu asta!!!
Il trimit in Italia intr-o baza americana ca am un var acolo sa il duca peste tot sa vada toate alea ca m-a innebunit cu avioanele shi masinile lui, daca vedeti ce am in casa shi pe langa casa o sa ziceti ca sunt nebuna, am deja peste 6 masini, din plastic, mai mici , mai mari, cu motor , pedale, bicicleta, trotineta, iar asta mica zbiara sa o pun shi pe ea ca e capiata dupa el.
Se joaca shi se mai shi bat, acum am trecut la faza cu ignoranta lui , iar ea doar il ciupeste, inainte il ciufulea, il batea cu palmele, el ii mai scapa cate una,ca la nebuni!!!!

Mergi la inceput

Bravos, imi place despre tine Lumi!!!
Asa, carevasazica esti la comitete shi comitii!!!!!

Mergi la inceput

Citat:

Bravos, imi place despre tine Lumi!!!
Asa, carevasazica esti la comitete shi comitii!!!!!

Mergi la inceput

Da uite ca bat campii pe aici, nu am facut nimic azi, noroc cu soacra shi sora ei shi bona shi toata lumea din jur ca altfel muream de foame cu stilul meu de a tine bucataria!!!!
Ma duc sa bag ceva la spalat!!!!
Maine plec la Brasov la sora-me a, cand o pleca definitv din tara sa vad ce fac
Noroc ca exista Skype!!!

Mergi la inceput

Magne, da' stiu ca te plimbi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:

Da uite ca bat campii pe aici, nu am facut nimic azi, noroc cu soacra shi sora ei shi bona shi toata lumea din jur ca altfel muream de foame cu stilul meu de a tine bucataria!!!!
Ma duc sa bag ceva la spalat!!!!
Maine plec la Brasov la sora-me a, cand o pleca definitv din tara sa vad ce fac
Noroc ca exista Skype!!!

iti zic io ce faci: vii la ea in vizita, si stati la mine. Suntem f. aproape de aeroport, trec pe deasupra noastra des. Asa ca se va uita la avioane continuu. . Mara cauta unu mov - desi alea aterizeaza mai la sud cu vreo 50km.

Ati schimbat gradinita lui B.D.?

Mergi la inceput