Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mda....e f diferita viata cu un copil fata de cea cu doi mici. Si eu cand raman singura cu oricare dintre ei e altceva.....poate totusi pe viitor va fi mai usor.

LA capitolul cadouri, eu am luat pt Vlad asa:

- un joc de fotbal de masa, din acela cu banuti, cum jucam noi pe vremuri pe catedra... nu mai stiu cum se numea...si n-am cutia in fata sa vad exact denumirea. l-am luat de la baby boom.

- un elicopter super , de mici dimeniuni care zboara, pe baza de telecomanda. nu stiu de ce presimt ca asta o sa-i placa la nebunie, tot de la babyboom

- carti cu abtipilduri si carti care te invata sa desenezi

-am luat puzzle-uri de lemn, ffff mistocutze (pt amandoi), luate din Dragonul Rosu la un pret excelent: 5 ron bucata...fata de casa retro 35-40 de ron si calitate f buna, identica as spune

-costum de spiderman cu pantaloni, bluza, mantie si masca.tot din Dragon, nu va spun pretul ca mi-e rusine

- tot de la babyboom niste bluzite si un pulover...dar nu stiu daca i le dau de mos sau inainte

Mai vreau neaparat sa iau:
- un dinozaur ca e pasionat de ei
- niste marionete ca are unele mici care ii plac la nebunie si facem tot felul de scenarii
- cartea cu Apolodor si cartea cu Habarnam, desi Habarnam din cate am vazut e in editie fara poze, culori..pacat :(

...si sa vad ce-oi mai gasi. Lui Luca i-am luat cate ceva dar mai putin. Tre sa mai adaug si pt el ceva iar restul la comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Aly, cate cadouri! ce mos bogat!!!!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Da, Lumi...eu de prin septembrie incerc sa strang ca sa-i fac fatza Mosului. In timpul anului nu prea le iau cadouri, f putine, f rar....dar de Craciun imi place sa fie sacul plin. Anul trecut Vlad stransese atatea cadouri ca nu i se mai vedea fatza, are si o poza. Am si eu o vrabiutza...sa fie Craciunul plin de cadouri si sa ne reunim tot familionul. Anul asta vom fi cu unul in minus

Mergi la inceput

pai daca-i iei atatea de sarbatori, ce sa-i mai iei si in timpul anului!

noi o sa-i luam (din nou) o bucatarie (de data asta mai "sanatoasa" si care sper sa o incante si sa o tina ocupata) si as mai vrea o papusa interactiva sau un laptop + dulciurile de rigoare si eventual niste carticele sau un joc cu cuburi.
ne mai gandeam si la un pian dar nu stiu daca vrau sa-mi zdrangane in cap toata ziua
sper sa ne tina buzunarele

ea cere orice vede in reclame la tv (mai ales canalele de desne sunt pline in perioada asta) iau eu ii promit ca-i iau tot

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Lumi, mai da o data linkul cu pozele, ca nu se deschide.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

acum merge?

Merge

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Asa fetele, scrieti toate (as fi vrut sa scrie mai multe, se dezerteaza la greu de aici ) cadourile ce urmeaza sa le luati. Eu pt Craciun am luat doar pt Ana, cu Robert inca mai am de gandit.

Alysh confirm, e altaceva cu copil de 3 si bebe micut.
De exemplu, la noi serile sunt greutze - Ana e mai obosita cred, trebuie cina, trebuie hraniti, baiti, schimbai, convinsi s adoarma, vor joaca, tati isi aduce stresul d ela serviciu...cumva, serile nu ca-s grele, neaparat, dar nu sunt linistite, e agitatie, asa.

Lumi ca tot tin sa-ti spun, sper sa fie bine, sa gaseasca tati repejor, s afie bine!! AAAA...apropo de bucatarioara, ca eu abia astept sa cumpar peste 1 an, doi, pt Ana...am vazut ceva in carefour-bbestial!! Cam 2 mil cred ca era, venea la inaltime acopilului, era facuta colaborare tefal-smoby, am salivat langa ea, o tona de accesorii, superb facuta!

In carrfour e nebunie de jucarii, sunt fff multe noi, superbe, nu as sti sa ma opresc asupra unuia, mai multe nu vreau, deja tre sa cumpar un apart numa pt jucarii. E Mikey povestitorul, fff scump, dar Robert e lesiat dupa Mickey mouse houseclub ala...catei care se gudura, tot felul de obiecte de muzica, nu zic de masini...minunat!! Macar ai deund ealege..si asta e doar la capitolul "baieti".

Mergi la inceput

Cleo, acum vad ca va treziti noaptea inca.

Noi dormim atat de bine si sunt atat de odihnita, ca mi-e si rusine sa va spun Victoria si azi-noapte a dormit de la 8 jumate pana la 7:40. In general baga 12 ore de somn, de cand am renuntat la somnul de amiaza. Si eu, la 9pm opresc tv-ul si somn si eu. Azi-noapte am dormit 10 ore!!! Ieri... 11 ore!!! Wow, n-am mai dormit atat din 21 mai 2008! Imi amintesc ca ziua aia, cu o zi inainte de a naste am dormit toata ziua si noaptea pana la 4 dimineata cand m-au luat durerile.

_

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh
- cartea cu Apolodor si cartea cu Habarnam, desi Habarnam din cate am vazut e in editie fara poze, culori..pacat :(

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

Ali, pe Habarnam am comandat-o eu ptr. nepotica mea de la Editura Rao si sora-mea a zis ca e exact aceeasi grafica. Doar ca nu are coperti cartonate. Dar cand iti ajunge, sa o verifici, ca sora-mea a primit cu numai juma de coperta in spate (adica, coperta din spate lipsea jumate), dar i-a sunat si le-a zis ca ii trimit alta.

_

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Lumi ca tot tin sa-ti spun, sper sa fie bine, sa gaseasca tati repejor, s afie bine!! AAAA...apropo de bucatarioara, ca eu abia astept sa cumpar peste 1 an, doi, pt Ana...am vazut ceva in carefour-bbestial!! Cam 2 mil cred ca era, venea la inaltime acopilului, era facuta colaborare tefal-smoby, am salivat langa ea, o tona de accesorii, superb facuta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

merci Loricu' a gasit deja

o sa dau si eu o raita prin CRF

Mergi la inceput

Nadia, sa-ti fie de bine! mama, ce-as vrea sa dorm si eu asa cate 10 ore!!! dar pe saptamana din 6/noapte nu ies iar in week-end nu reusesc decat rareori sa dorm 9
si eu sunt zombie fara somn deajuns noroc cu cafeaua, drogul de fiecare zi

Mergi la inceput