FIV Dr. Laura Dracea -15

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Ioana, te asteptam cu vesti!

Mergi la inceput

Laura, ai reusit sa-ti iei de la dosar analizele pe care le voiai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,
Am inceput serviciul , lucrez cu spor , ce vrea Doamne Doamne tot asa se intampla , eu sper sa fie bine ... am ales sa merg la d-na doctor Vultur Andreea ( Giulesti ) , am sunat-o acum si mi-a facut programare joi la 17.30 . Irip mi-a dat d-na doctor analizele , am rezolvat .
Am avut vre-o 2 zile ... zi si noapte , o stare de greata fantastica de ieri m-am mai linistit , imi este mai bine .
Doamne Ajuta la toata lumea !

Laura 6+

Mergi la inceput

Ioana ,
vrem sa auzim ceva ... de bebelus sau bebelusi

Laura 6+

Mergi la inceput

Laura, asa repede te-a programat? tu ai vrut asa sau dumneaei? te-a chemat la spital sau la cabinetul de planificare?

Mergi la inceput

Asa a vrut dansa , am sunat-o i-am spus ca azi am intrat in 6 sapt si mi-a spus sa ma programez joi .
Am programare la Sanador in Victorie . D-na doctor Dracea a spus ca urmatorul ecograf sa fie intr-o saptamana / ... si un pic , si D-na doctor Vultur eate foarte ocupata in planing pana in Ianuarie nu mai era loc si asa m-a chemat dansa joi . Am inteles ca de 6 sapt si jumatate incepe sa se vada ceva .

Laura 6+

Mergi la inceput

deci nu la spital te duci, ci la sanador. ai sunat la sanador si te-ai programat? eu abia joi fac prima ecografie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irip

deci nu la spital te duci, ci la sanador. ai sunat la sanador si te-ai programat? eu abia joi fac prima ecografie

Am sunat la Sanador si am facut programare pt joi , poate pe parcurs ... ma va chema si in spital sau la planning .
Succes pt joi .

Laura 6+

Mergi la inceput

multumesc, Laura! si tie mult succes pe mai departe. Elena, ce faci? Ai ajuns cu baietii acasa? CUm este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna draagele mele,

Aseara am facut prima ecografie din sarcina. S-a prins un singur puiut, are dimensiunea de 3 mm si avea activitate cardiaca, dupa spusele d-nei dr. Vineri intru in saptamana 6. Ovarele si-au revenit complet dupa tratamentul de fertilizare. Sarcina instalata pare a fi ca o sarcina normala nu ca o sarcina rezultata in urma unui FIV. Mi-a spus sa continui cu utrogestan 200 mg (2/zi), aspecter si acid folic (5 mg) cel putin pana la 12 saptamani. De asemenea mi-a spus sa incerc sa merg la un ginecolog pentru urmarirea sarcinii cat mai repede avand in vedere ca se apropie luna decembrie, cu Craciun si Rvelion, si sa am pe cineva la care sa apelez oricand. O sa trebuiasca anumite analize sa fie refacute, plus ca odata pe luna trebuie sa fiu monitorizata ecografic.

5+

Mergi la inceput