FIV Dr. Laura Dracea -15
Raspunsuri - Pagina 8
Laura32 spune:
Da ... sa justificat ca in cazul in care ai probleme cu sarcina Doamne fereste ...si se poate intampla sa nasti prematur ... nu sunt foarte bine pregatiti la capitolul asta . Dansa nu ma sfatuieste sa aleg Municipalul , bine ... este decizia fiecaruia pana la urma ... eu prefer sa-i ascult sfatul .. am o cunostinta care a nascut la municipal prematur si nici tub de oxigen nu au avut dar ma repet... este alegerea fiecaruia pana la urma
Laura 5+
mrg spune:
Mai Laura,ma cam sperii eu am auzit ca au tot ce le trebuie la Municipal.Chiar o prietena de -a mea,care si lucreaza pe acea sectie,a nascut acolo,si mi-a zs ca a optat pt ei si nu pt particaular fiindca au tot ce le trebuie....
irip spune:
Laura, lucrez 8 ore pe zi, dar am munca de birou si nu fac efort. Insa eu de fel mai mult alerg decat merg. Consultatia asta ai platit-o sau e din partea casei? Intr-adevar POlizu e pregatit pt situatii mai dificile, dar asta nu inseamna ca nu e bine si lq MUnicipal. CAm cand ar fi urmatoarea consultatie?LA cate saptamani? AM vazut ca dr OPrescu apare ai pe site la GYnerA. OAare o fi doar cu numele? TI a zis sa continui cu aspenterul?
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irip Laura, lucrez 8 ore pe zi, dar am munca de birou si nu fac efort. Insa eu de fel mai mult alerg decat merg. Consultatia asta ai platit-o sau e din partea casei? Intr-adevar POlizu e pregatit pt situatii mai dificile, dar asta nu inseamna ca nu e bine si lq MUnicipal. CAm cand ar fi urmatoarea consultatie?LA cate saptamani? AM vazut ca dr OPrescu apare ai pe site la GYnerA. OAare o fi doar cu numele? TI a zis sa continui cu aspenterul? |
Irip ,
consultatia a fost din parte casei , Mulnicipalul ramane optiunea fiecaruia , eu am ales Giulestiul ca tot am umblat pe acolo si ma simt ca acasa . Urmatoarea consultatie cam dupa 10 zile mi-a spus sa ma duc ca sa se auda si inimioara deci pe la 7 sapt. jumate . Da n-na doctor Oprescu lucreaza si cu Gynera , asa este am inteles ca este foarte buna . Aspenterul , acidul folic si 2 ovule de Arefam le iau in primul trimestru de sarcina , a zis ca spre finalul primului trimestru sa mai iau doar un ovul si dupa aceea gata .
Laura 6+
irip spune:
LAura, dar pe dna Vultur o poti gasi si la particular sau numai la giulesti. ma gandesc ca pe la spital e mai aglomerat si chiar daca nu ar fi unde pot fi gasiti doctorii in spitale? au cabinete in interiorul spitalului sau cum ajungi la ei? poti face programare la spital sau cum? tu cum procedezi?
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irip LAura, dar pe dna Vultur o poti gasi si la particular sau numai la giulesti. ma gandesc ca pe la spital e mai aglomerat si chiar daca nu ar fi unde pot fi gasiti doctorii in spitale? au cabinete in interiorul spitalului sau cum ajungi la ei? poti face programare la spital sau cum? tu cum procedezi? |
Mi-a dat d-na doctor nr de telefon al dansei , o sun si ma va indruma cum o voi gasi ... eu am mai sunat-o si in vara cand m-am operat la Giulesti de mi-am scos trompele si mi-a vb f. frumos la telefon , atunci ma chemase dansa la camera de garda . Am inteles de la d-na doctor Dracea ca are consultatii si in planing la Giulesti . Am citit pe net , numai de bine despre dansa . Eu am vrut la Ion Ionut ... dar...nu are loc , acum caut sa intervin prin cineva sa vad daca pot sa intru asa ...
Eu a-si fi incantata sa gasesc un medic care sa ma cheme in spital mai mult decat pe la cabinetele lor particulare si sa dau milioane asa la spital ce-i bagi in buzunar .
Laura 6+
irip spune:
Laura, nu am greturi. Sanii ii am mai tensionati, dar nu mereu. Astept si eu sa mai crestem. Tu cand incepi serviciul si cum te simti?
anaoi spune:
Buna fetelor,
Astazi voi merge la d-na dr. Dracea pentru confirmarea ecografica a sarcinii. Sunt constienta ca nu voi vedea mai nimica, insa sper ca puiutii mei sa fie ficsati bine. Am s-o intreb pe d-na dr. daca poate sa ne recomande vreun spital, respectiv vreun doctor pentru supravegherea sarcinii. Oricum daca imi va spune aceleasi spitale, respectivi doctori ca Laurei am sa merg la Municipal fiind ca eu am acolo un doctor si un om extraordinar: pe d-nul dr, Bogdan Ciontea. Intr-adevar conteaza enorm dotare spitalului, insa si profesionalismul doctorilor. Oricum sincera sa fiu mie Giulestiul imi da frisoane, orice s-ar spune ca e un spital dotat, ca sunt medici extraordinari.
In rest sunt ok. Nu am greturi si nicio alta stare care sa denote ca as fi gravida (cateodata am sani mai tensionati si durerosi).
Cu serviciul ce pot spune ca deja am inceput saptamana a 3-a de dupa concediul luat in timpul FIV-lui si lucrez cate 8-9 ore pe zi, la birou.
5+
dragoste777 spune:
Buna. Ofer Progesteron injectabil 25o, 3 fiole, si 7 Crinone gel, tot progesterone.