FIV Dr. Laura Dracea -15
Raspunsuri - Pagina 10
irip spune:
Ioana, ti-a recomandat aceiasi medici? Cam cand ar trebui sa fie urmatoarea vizita la doctor?
Laura32 spune:
Ai fost norocoasa Ioana ca ai aflat asa de multe , la mine nu s-a vazut decat un punctulet f mic , iar de activitate cardiaca nici nu a fost vorba ,mie mi-a spus ca in jurul la 6 sapt. si jumatate , bebelusul era prins si abia era in formare. Ma duc joi sa vad ce mai aflu de la d-na doctor Vultur Andreea .
La confirmarea sarcinii mi-a spus ca ovarele sunt in regula , nu sa format nici un chist , eu de regula pe partea dreapta vesnic aveam chist , acum a spus ca este in regula .
Laura 6+
Laura32 spune:
Buna fetelor ,
Am venit de la d-na dr. Vultur , nu am facut ecograf doar mi-a analizat rezultatele de la analizele care le-am facut inainte de FIV si mi-a mai dat unele complectari si sa fac intre 5-10 ianuarie dublu test care este optional dar eu am optat pentru el.
Urmatoarea intalnire va fi in jur 12-15 ianuarie dupa ce am rezultatul de la dublu test .
Toata luna decembrie nu ne vedem ... cred ca unii medici merg pe premiza sa treaca de la sine primul trimestru de sarcina ( acea selectie naturala ) . Eram si eu curioasa ce se mai intampla intre timp cu bebelusul , nu era normal sa ma cheme sa-i asculte inimioara , asa o pauza de mare ???? Eu am inrebat-o dar mi-a spus ca nu este necesar .
Laura 6+
tebligia spune:
cam ciudat Laura pe mine m-a chemat sa vedem inimioara dak se opreste din evolutie???? dak sangerezi nu te mai duci decat in ianuarie?
azi 30 sapt
Laura32 spune:
Eu stiu ce sa mai zic Ligia , am nr de telefon al dansei si o sun daca sangerez sau se intampla ceva mai rau .
Laura 6+
irip spune:
Buna fetelor! TEbligia, Mrg, Niko ce ami faceti? Cu va simtiti? Voi unde ati facut dublu teste si cu ce medic?
tebligia spune:
irip eu am facut dublu test la 12 sapt la sp cantacuzino , mi-a masurat echografic dr meu bebele si apoi o asistenta mi-=a recoltat sange si a completat un formular apoi rezultatul in 10 zile
mrg spune:
Irip multumim de intrebare,suntem bine...azi am stat in casa ca mi-am simtit burta cam intarita...si am luat niste no spa forte si am stat cimintica.
Eu am fc dublu test la sanador si prima morfologie cu dr herghelegiu.
Pup si sa avem sarcini usoare si la termen!
+ 26 cu