FIV Dr. Laura Dracea -15

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Mrg, te-au mai lasat durerile de la No spa? Parca pe 28 de saptamani poti intra in prenatal, nu? Ecografia care se face in ziua cu celelalte analize pt dublu test ai facut-o la cineva anume sau cum te-au programat cei de la Sanador ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Irip,la contractii nedureroase nu ai dureri...dar oricum trebuie sa iei no spa si sa stai cat m mult in pat.Mai stau si azi,sper ca maine sa mai ies si eu din casa.De concediu nu-i problema ca eu pot sa stau oricat si oricand...
In leg cu eco de trim I ti am zs,am fc la dr Herghelegiu si in aceeasi zi,dupa eco mi-au recoltat si pt dublu test.Eu am sunat la Sanador si m-am programat spunand ca vreau sa nasc la ei(pt ca eu asa voiam la momentul respectiv).

Mergi la inceput

Mrg, parca pt a ajunge la Sanador, la dnul dr. Herghelegiu, in afara de faptul ca le spui ca vrei sa nasti la ei trebuie si sa semnezi un contract...Imi amintesc ca Crisiei asa i s-a intamplat la vremea aceea

Mergi la inceput

Nu trebuie sa semnezi vreun contract.Ca dovada ca pe mn m-au programat pt morfo de trim 3 si nu am semnat pn acum nici un contr.oricum nu prea mi se pare normal sa iti ceara sa semnezi vreun contr inainte pt ca nu stii ce apare pe parcurs si poti sa ajungi sa nasti inainte de termen(Doamne fereste!)la spital de stat si mai pierzi si banii de avans pe care ii dai la semnarea contr,mai ales ca ei primesc la nasteri doar sarcini trecute de 36 sapt....prostii romanesti....si mai costa si o galagie de bani.
Dc vrei sa mergi acolo incearca si tu,suna,vz cum te descurci...cum reusesti sa te programezi...la noroc.

Mergi la inceput

Mrg, Voi ati fost racite pe perioada sarcinii? daca da, ce pastile ati luat? ma doare in gat de pocnesc, ma doare si capul si probabil urmeaza nasul infundat.

Mergi la inceput

Irip si eu am fost racita in timpul sarcinii,mai exact la vreo 2-3 zile de la embriotransfer...si am fc tot tacamul:tuse,nasul curgea,ma durea in gat si febra.Am luat pt gat de la Boiron,Homeovox ca din ala avem voie si am fc gargara cu apa cu sare,de tuse de la Plafar sirop de patlagina si pt febra Paracetamol simplu fara altcv in el.Am baut la greu lichide si mai ales ceaiuri cu miere si lamaie,am mancat lamaie cu miere deasupra,supe,fructe....si sa stii ca m-a tinut raceala caum ma tinea si inainte sa raman insarcinata,cand puteam sa iau orice medicament.
A! Ptr nas nu prea ai ce sa bagi,decat sa iti iei niste apa de mare si te cureti cu el tragand pe nas si eliminand pe gura...eu asa am fc si m-am simtit bn.
Multa sanatate!
Sarcina usoara,fetelor!

Mergi la inceput

Mrg, multam de raspunsuri. O sa imi trimit sotul la farmacie sa ia cate ceva si o sa stau acasa pana ma pun pe picioare. La mine debuteaza prin dureri de gat, dar mi-e groaza de nasul infundat. Sanatate multa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Irip ,
Cum te mai simti ? A luat amploare raceala ?
Multa sanatate .

Laura 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Felicitari viitoarelor mamici,

ma bucur nespus de mult ca ati reusit sa treceti de acest mare hop.

Timpul zboara atat de repede ca nici nu stiti cat de repede o sa va strangeti puii in brate.

Mrg, tebligia, niko ce mai fac burticile?
Maria sa-ti traiasca comorile, sa fiti sanatosi.

Pup toata echipa

Mergi la inceput

Crisa, tu ce mai faci? cate saptamani ai?

Mergi la inceput