FIV Dr. Laura Dracea -15

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna fetelor,

Am fost vineri la medicul de familie pentru ma lua in evidenta cu sarcina si am da o adeverinta pentru servici, iar sambata am fost la spitalul Municipal unde d-nul Dr. Ciontea Bogdan era de garda pentru a-mi supraveghea sarcina. Mi-a scris pe vreo 3 retete ce analize ar trebui sa fac pentru primul trimestru de sarcina, iar maine ma duc la spital pentru o ecografie transvaginala.
Printre analizele pe care mi le-a dat de facut am si un profil de trombofile (screening). Cele care ati facut astfel de analize mi-ati putea spune unde as putea sa merg sa le fac ca sa platesc si eu mai putin.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

anaoi pt analize de trombofilie iti trebuie trimitere de la medic si te duci la fundeni si iti fac toate analize gratuit , la fundeni la laboratorul de hematologie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna Anaoi ,
Sa ne spui si noua ce ai facut la eco. Succes si numai bine !!!!

Laura 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Buna seara,

am si eu o intrebare in timpul stimularii cu menopur si femara pentru inseminare ai voie sa ai contact sexual? Ptr ca in prospectul menopur-ului scrie ca nu ai voie. Asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

cred ca poti avea contact protejat. Fetelor, voi cum stati cu greturile. Eu nu prea bine. Trebuie sa stau mai mult intinsa in pat si nu pot sa mananc decat chestii sarate su uscate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Iti era teama Irip ca nu ai simptome , ei bine ele au aparut , eu am stare de greata mai mult seara . Nu imi este greata sau repulsie fata de o anumita mancare , este o greata permanenta , ceva greu la stomac si nu suport mirosul de parfum mi se pare groaznic de tare .
Depasim noi si perioada asta . Tu cand te duci la doctor ?

Laura 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Si eu care credeam ca nu o sa am sintome. Toata lumea ma intreba de ele si eu nimic, pana acum. dupa ce am intrat in a 6-a saptamana au si aparut.
De cateva zile simt ca mor. Am o stare de rau pe tot parcursul zilei, ba chiar si noaptea daca ma trezesc si merg la toaleta.
Bine ca mai pot sa mananc si ca nu vomit de la atata greata. Daca cumva intarzii cu mancarea e si mai groasa sintomologia.
Nu stiu ce-o sa fac 3 luni de zile. Mie groaza, dar 'om trece noi peste toate.
Cele care ati mai trecut prin aceste stari va rog din suflet sa ne vindeti si noua niste ponturi.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ma primiti si pe mine in gasca voastra?
Sunt noua pe acest forum si am nevoie de ajutor. Sunt o "babuta" de 40ani care doreste sa mai incerce odata sa devina mamica.
Va rog pentru inceput sa-mi spuneti cat dureaza pana se obtine o programare si ce as putea face sa o obtin cat mai repede.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

Buna fetelor
eu nu scriu ci mai mult citesc frecvent si observ ca nu mai e animatie pe aici...
Nu mai este nimeni in focuri? eu sunt ziua 9 de stimulare si am 9 foliculi de 15mm. cum este? si pe 9 am punctia.
va mai astept pe aici si succes la toata lumea va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

bb wanted este bine stai linistita eu am avut doar 3 foliculi toata stimularea si tot s-a prins cel mai puternic
sper - trebuie sa suni la clinica unde iti va trimite pe mail un set de analize ce trebuie sa le faci si tu si sotul apoi suni cand esti in prima zi de menstruatie si ti se va face programarea dar neaparat sa ai toate analizele facute...

Mergi la inceput