FIV Dr. Laura Dracea -15

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Sper,bine ai venit! Asa cum ti a spus si Ligia trebuie m intai sa suni la clinica si sa iti ttrimita setul de analize pe care tre sa le fc inainte de a merge la dr.Acum de pinde si la ce dr vrei sa te prgramezi:la dr Dracea te programeaza cam cu o luna inatinte(depinde poate ai noroc si merge m repede) si la dr Codreanu mai repede...
EU am o cunostinta care avea aceeasi varsta ca tn si a reusit la dr Dracea...acum are un baietel.Multa bafta si tin pumnii!!!
bb_wanted stai super!Sunt mari foliculii tai si vor mai creste o sa vezi!SA dea DD sa fie toti buni!Stai calma,relaxata nu te gandi la ce ai de facut si ia ti acidul folic(poate iei deja)!Bafta pt 9 dec!Sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ligia si Mrg multumesc pentru raspuns

Programare fara analize facute nu se poate? Costa o gramada de bani si nu vreau sa le fac degeaba daca nu-mi da nici o sansa. Ma intereseaza foarte mult sa stiu daca da tratamente de stimulare personalizate si tratament de sustinere bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

sper nu merge fara analize.. tratamentul ti-l da si in functie de analize mai ales cele hormonale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

Zilele astea am asa o stare euforica...iau tot ce trebuie,medicamente, si deabia astept sa am embrionasii cu mine, in plus am mare incredere in dna dr., nici nu intreb prea multe,nu-mi mai bat capul. Doar Dzeu hotaraste, stiu ca nu am nici o putere, viata mi-a demonstrat asta pana acum.
Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,
Am revenit .... am fost la un pas sa mor , mi-a trecut glontul pe la ureche . In dimineata de Sfantul Andrei m-am trezit sa ma duc la munca surpriza .... dureri de burta fooooarte mari , a chemat sotul salvarea ...mi-a pus o perfurzie cu scobutil , nu mi-am revenit au inceput starile de lesin , m-a luat salvarea si am solicitat sa fiu dusa la maternitatea Polizu .
La camera de garda am lesinat , am fost dusa la reanimare unde de la ora 10.00 pana seara la ora 22.00 nu mi-a dat nimeni de cap . Bebe era bine , iar eu nu mai puteam sa respir , mi s-a facut un eco abdominal unde s-a constat ca am un lichid in burta . URGENT...pe masa de operatie .... VERDICT : SARCINA EXTRAUTERINA + SARCINA DIN UTER .
Bebelusul s-a instalat pe trompa a crescut pana la 7 saptamani pana nu a mai avut loc si trompa a bubuit . FINAL FERICIT .... bebe a fost salvat , mamica este bine . Urez mult succes si celorlalte mamici si bebei sanatosi ....

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Laura, prin ce a fost dat sa treci.... Sa inteleg ca acum esti bine? si copilasul??? Cine te-a operat la Polizu? si eu am facut la ei o extrauterina cu dr. Trailescu, foarte cuminte.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Doamne LAURA nu-mi vine sa cred prin ce ai trecut
sa te ajute DD sa fie totul bine cu tine si bebe ai vazut inimioara? la ce dr te-ai hotarat?
pop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

Doamne, Laura...prin ce ai trecut, mai ales ca aveai o sarcina si in uter
inteleg ca esti bine acum, si nu a afectat sarcina, eu n-am mai auzit asa caz...
Sanatate multa si sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Multa sanatate Laura tie si lui bebe mic. Nici eu nu am mai auzit de un asemenea caz, anestezia nu dauneaza?

Mergi la inceput

Ligia multumesc pentru raspuns

Mergi la inceput