FIV Dr. Laura Dracea -15
Raspunsuri - Pagina 13
mrg spune:
Sper,bine ai venit! Asa cum ti a spus si Ligia trebuie m intai sa suni la clinica si sa iti ttrimita setul de analize pe care tre sa le fc inainte de a merge la dr.Acum de pinde si la ce dr vrei sa te prgramezi:la dr Dracea te programeaza cam cu o luna inatinte(depinde poate ai noroc si merge m repede) si la dr Codreanu mai repede...
EU am o cunostinta care avea aceeasi varsta ca tn si a reusit la dr Dracea...acum are un baietel.Multa bafta si tin pumnii!!!
bb_wanted stai super!Sunt mari foliculii tai si vor mai creste o sa vezi!SA dea DD sa fie toti buni!Stai calma,relaxata nu te gandi la ce ai de facut si ia ti acidul folic(poate iei deja)!Bafta pt 9 dec!Sa ne tii la curent!
sper spune:
Ligia si Mrg multumesc pentru raspuns
Programare fara analize facute nu se poate? Costa o gramada de bani si nu vreau sa le fac degeaba daca nu-mi da nici o sansa. Ma intereseaza foarte mult sa stiu daca da tratamente de stimulare personalizate si tratament de sustinere bun.
tebligia spune:
sper nu merge fara analize.. tratamentul ti-l da si in functie de analize mai ales cele hormonale
bb_wanted spune:
Zilele astea am asa o stare euforica...iau tot ce trebuie,medicamente, si deabia astept sa am embrionasii cu mine, in plus am mare incredere in dna dr., nici nu intreb prea multe,nu-mi mai bat capul. Doar Dzeu hotaraste, stiu ca nu am nici o putere, viata mi-a demonstrat asta pana acum.
Va pup si va doresc numai bine.
Laura32 spune:
Buna fetelor ,
Am revenit .... am fost la un pas sa mor , mi-a trecut glontul pe la ureche . In dimineata de Sfantul Andrei m-am trezit sa ma duc la munca surpriza .... dureri de burta fooooarte mari , a chemat sotul salvarea ...mi-a pus o perfurzie cu scobutil , nu mi-am revenit au inceput starile de lesin , m-a luat salvarea si am solicitat sa fiu dusa la maternitatea Polizu .
La camera de garda am lesinat , am fost dusa la reanimare unde de la ora 10.00 pana seara la ora 22.00 nu mi-a dat nimeni de cap . Bebe era bine , iar eu nu mai puteam sa respir , mi s-a facut un eco abdominal unde s-a constat ca am un lichid in burta . URGENT...pe masa de operatie .... VERDICT : SARCINA EXTRAUTERINA + SARCINA DIN UTER .
Bebelusul s-a instalat pe trompa a crescut pana la 7 saptamani pana nu a mai avut loc si trompa a bubuit . FINAL FERICIT .... bebe a fost salvat , mamica este bine . Urez mult succes si celorlalte mamici si bebei sanatosi ....
8+
ionela73 spune:
Laura, prin ce a fost dat sa treci.... Sa inteleg ca acum esti bine? si copilasul??? Cine te-a operat la Polizu? si eu am facut la ei o extrauterina cu dr. Trailescu, foarte cuminte.
Multa sanatate.
tebligia spune:
Doamne LAURA nu-mi vine sa cred prin ce ai trecut
sa te ajute DD sa fie totul bine cu tine si bebe ai vazut inimioara? la ce dr te-ai hotarat?
pop
bb_wanted spune:
Doamne, Laura...prin ce ai trecut, mai ales ca aveai o sarcina si in uter
inteleg ca esti bine acum, si nu a afectat sarcina, eu n-am mai auzit asa caz...
Sanatate multa si sarcina usoara in continuare!
sper spune:
Multa sanatate Laura tie si lui bebe mic. Nici eu nu am mai auzit de un asemenea caz, anestezia nu dauneaza?