FIV Dr. Laura Dracea -15
Raspunsuri - Pagina 14
bb_wanted spune:
Laura, eu nu mai inteleg ceva, tu nu aveai trompele scoase???
cum e posibil sa mai fie extrauterina??? Doamne , am crezut ca daca nu mai am trompele nu mai fac extrauterina!!!
Eu nu mai vreau asa ceva!!!!
Laura32 spune:
Am avut norocul sa intalnesc pe d-nul Dr. Cioflan la Polizu , am avut trompele scoase dar trompa nu poate fi scoasa in totalitate si au ramas capetelele de unde au fost sectionate dinspre ovare si acolo s-a instalat.
Nu pateste nimic copilul de la anestezie , este bine acum voi ramane la acest medic care mi s-a parut om mai inainte de toate si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale pt ca imi era foarte greu sa ma decid la un medic . Da se mai intampla cazuri ca mine dar foarte rar copilasul din uter este salvat .
A FOST O MINUNE !!!!
8+
mrg spune:
LAura imi pare rau sa aud ca ai trecut printr-un episod asa de urat.Important este ca acum esti bine si tu si bebe,si sa dea Dumnezeu sa fiti bine de acum incolo pana la nastere!!!
Pup si iti tin pumnii in continuare,atat tie cat si celor care se afla in focuri!!!
+28 sapt cu
ionela73 spune:
Buna fetelor, eu fac FIV la Athena dar am o intrebare la voi. Azi am fost la ecograf, a patra zi de stimulare si am doar un folicul de 11,5mm si unul de 5mm pe ovarul stang, pe dreptul nimic. Se mai poate face ceva??? Ati ramas vreuna insarcinate cu o productie asa proasta??? Stiam ca o sa fie greu, am FSH 12, 15, 9 adica variaza de la luna la luna.
Multumesc mult, daca ma puteti ajuta.
Laura, cum te mai simti???
Ionela
Laura32 spune:
Buna fetelor ,
Acum am venit de la d-nul doctor, bebe este bine are 8 sapt si 5 zile , are maini si picioruse este ok , creste , eu cred ca o sa fie o fetita pentru ca femeile in general sunt mai rezistente la durere , mi-a scos firele si voi continua tratamentul .
Urmatoarea programare pe data de 3 ianuarie , pana atunci repauz la pat si bebe sa creasca mare . Va pup pe toate ...
8+
sper spune:
Eu am avut 2 foliculi buni dar doar un ovocit s-a fertilizat, s-a prins dar am pierdut sarcina. Tratamentul de stimulare nu a fost foarte bun de aceea vreau sa merg la dr Dracea de data aceasta.
Nu stiu cum mai stau cu hormonii, trebuie sa repet analizele.
bb_wanted spune:
Buna! Ieri am avut punctia, au fost 13 ovocite si avem 12 embrioni care s-au divizat frumos, dupa spusele dr embriolog. am hotarat sa transferam blastocisti.
va pup si sa aveti grija de voi si de bbi!!!