FIV Dr. Laura Dracea -15
Raspunsuri - Pagina 15
mrg spune:
BB bafta in continuare si sa ajungi cu toti embrionii la stadiul de blasto!
Laura ma bucur ca bebe e bine!Sarcina usoara!
Ionela sper sa ai noroc si sa reusesti,mai mult cred ca te poate lamuri dr care se ocupa de tine,el e cel mai in masura.El ce ti-a zs de sanse?
Multa sanatate si sarcini usoare!
ionela73 spune:
Mrg doctorul a zis ca au avut cazuri si cu un singur embrion. Daca acest folicul e bun , sanse am, dar iti dai seama ca nu la fel daca aveam 3 sa zicem. Asta e, ce o vrea Dumnezeu.
Laura32 spune:
Ionela ,
Nu iti pierde nici o clipa speranta ca vei reusi , eu sunt cel mai bun exemplu pentru tine , si sarcina in uter si sarcina extrauterina si operata , iar Doamne Doamne , a ales in urma rugaciunilor noastre ca bebe sa traisca , iti dau un singur sfat : ROAGA-TE SI DUMNEZEU NU TE VA LASA NICIODATA , te rog crede-ma .
SUCCES !!!!!
8+
bb_wanted spune:
fetelor, pe mine,dupa doua zile de la punctie, ma cam doare burta, parca sunt balonata,ma mai inteapa pe la ovare...ati avut si voi la fel? e normal? ce ati facut sa mai treaca durerea?
mrg spune:
BB si pe mn m-a durut putin burta,dar parca imi aduc aminte ca dr iti zc ce sa iei in caz de durere,adica no-spa sau supozitoare cu indometacin...e normal sa te doara depinde de organism...nu te mai speria asa din orice,mai citeste de la fetele din urma sa vz ca o sa te linistesti.
musete spune:
Va imbratisez cu drag, chiar daca nu ma cunoasteti! Sunt membra cu state vechi ai acestei comunitati, dar, din lipsa de timp, nu reusesc sa scriu prea des.
Datorita acestui forum special,am cunosct ce inseamna fericirea sa fii MAMA!
Pentru ca sunt convinsa ca sunteti foarte bine informate, as dori sa sa va intreb daca d-na doktor Dracea mai presteaza la Giulesti. Din cate am inteles, are o clinica privata. Numai acolo o putem gasi???
Si inca ceva, despre Bogdan Marinescu, mai stiti ceva, mai este la Giulesti???
Bafta tuturor si nu uitati,post si rugaciune!
Cu drag, Musete
mrg spune:
D-na dr Dracea activeaza doar la clinica Gynera,atat.A plecat de la Giulesti de cativa ani.
In legatura cu dr Marinescu eu nu te pot ajuta pt ca nu am fost la dumnealui vreodata,poate alte alte fete au idee.
Elena ce mai fc bebe?Ne poti spune si noua cateva lucruri legate de nastere,asa,cand mai ai tu cateva minute libere?
Hellen,Crisa si celelalte fete vechi in acest forum,ce mai faceti ?
Pup!
+28 sapt cu
Laura32 spune:
Musete,
Marinescu este in continuare in Giulesti , dar are si o clinica particulara MARINESCU CENTER , d-na dr. Laura Dracea nu mai este de mult in spital la Giulesti doar la clinica Gynera o poti gasi.
9+
crystyna75 spune:
Dragi FIVOASE!!! Cereti doctoritei sa va trimita la analize genetice complexe dinainte de orice stimulare!!!! Pe mine m-a pacali de 4 ori, fara nici o analiza genetica, am avut doar esecuri....vorba lor:"asta e!" si abia acu o luna mi-am fact 3 analize genetice din proprie initiativa si mi-a iesit trombofilie!11 si eu de ce nu am stiut??? pt ca e doar totul comercial!!1