FIV Dr. Laura Dracea -15

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Cristina imi pare rau de nereusita ta,dar tin sa te contrazic fiindca mie mi-e spus d-na dr sa fc analizele acestea dc vreau dar ca nu s-a demonstrat sigur ca ar avea legatura cu ne/reusita unui fiv...eu nu le-am fc si cred ca multe fete de pe acest forum nu le-au fc si marea majoritate suntem insarcinate...deci,cum iti explici!?
Sa stii ca sunt cazuri incare se incearca de m multe ori pna prinde un fiv,depinde de la organsim la organism...poate ai alte probleme de care nu stii...eu am o cunostinta care a fc fiv la 40 ani si i-a prins din prima si abia dupa cateva luni a vrut ea sa fc analizele acestea si a descoperit cateva mutatii dar care nu au afectat o in sarcina cu nimic...Multe dintre noi putem avea cate o mutatie din aceea...
Dc vrei mai citeste si tu in spate sa vz cate femei am ramas insarcinate la d-na dr,asa "pacalite"de dumneaei.
Si ce nu inteleg eu dc te-ai simtit "pacalita"de ce ai mers de 4 ori la d-na dr!?
Sper sa nu te fi suparat prea tare pe mine dar....mi se pare ciudata intrarea ta pe acest forum asa brusc desi tu zc ca ai avut 4 incercari acolo...si acum te plangi ca ai fost inselata...esti sigura ca vorbim de aceeasi clinica si dr???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

Ieri am ajuns acasa, dupa un drum de 600km dus-intors, fericiti cu doi embrionasi blasto, care vroiau la mama.
fetelor, ma gandeam, uitandu-ma la poza cu embrionii, ca ce mama are poze cu copii ei asa de devreme ca noi??
Mai erau 2 blasto dar nu de calitate si nu meritau congelati, am fost putin dezamagita,dar asta e.
Eu am facut numai analizele din lista si atat, am raspuns bine la stimulare, am obtinut blastocisti, iar de acum innainte intervine natura si bineinteles Dumnezeu.
Dar eu sunt gravida cu gemeni acum si nimic nu ma face sa cred altfel, merit foarte mult sa am copii.
Numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

felicitari BB ptr blasto acum stai closca si beta mareeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dragele mele,
Laura: Asa este .....totul vine de la Dumnezeu!!!El a fost cel care mi-a implinit visul!! Un mare adevar ai spus: rugaciunea face minuni!! Sanatate multa si aveti grija de voi!!! Sa crezi ca totul va fi bine, da!! Cand am ramas natural dupa cele 3 FIV-uri esuate( mai multe ET-uri cu blasto) am stiut ca va fi bine,am fost destul de relaxata toata sarcina pentru ca mi-am spus ca Dumnezeu si Maicuta Sfanta vor fi alaturi de noi, altfel nu ar fi implinit asa surprinzator visul nostru de 7 ani!!
BB wanted: Iti doresc ca in acest an Mos Craciun sa-ti aduca cel mai frumos cadou!
Cristina: Si eu sunt una dintre fetele care si-au facut din proprie initiativa mai multe analize suplimentare printre care si cele de trombofilie...in speranta ca voi gasi cauza esecurilor( eu am incercat tot ce putea duce la o patologie a implantarii)...am o mutatie a unei gene, dar un dr. hematolog foarte bun m-a asigurat ca nu acesta a fost motivul pentru care nu am reusit.....ca dovada ca am ramas natural, sunt in saptamana 38 si suntem bine, multumim Bunului Dumnezeu. Dr. Dracea, dupa opinia mea ( desi nu a reusit sa ma "faca gravidutza") este un medic foarte deschis....de cate ori mergeam la ea, de atatea ori o intrebam lucruri noi despre care auzeam si pe care mi le doream verificate si la mine...nu s-a opus niciodata....desi era convinsa ca nu am absolut nici o problema cu uterul a fost de acord sa-mi faca histeroscopie si biopsie de endometru doar pentru ca eu mi-am dorit ( rezultatul a aratat ca avea dreptate), dar eu cred cu tarie ca acolo s-a intamplat ceva si in luna urmatoare am ramas natural( dupa ce in 2009 histerosalpingografia arata ca am trompele obturate).
Eu zic ca ar trebui sa crezi ca totul se va implini la momentul potrivit si poate ca ai nevoie si de un dr in care sa ai incredere. Iti doresc sa vii cu vesti bune cat mai repede! Doamne Ajuta!
Pentru cele care stiti povestea noastra minunata.....noi am intrat in saptamana 38 si voi naste pe 28 decembrie; nu-mi vine sa cred ca mai este asa putin si ne vom tine minunea in brate ...am asa mari emotii....Doamne Ajuta-ne!!!
Va imbratisez pe toate cu drag!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

BB iti tin pumnii!Sa ai puiuti lipiciosi sa se prinda bine !
Maria ce surpriza placuta!Ma bucur ca esti bine si ca mai ai putin pana la marea intalnire!Multa sanatate si sa ai o nastere usoara si frumoasa!Sa ne mai scrii si noua cand ai noutati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Multumesc mult pentru informatii.

Cu drag, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

BB : Eu am primit vestea ca sunt insarcinata de ziua mea pe 8 noemb , iti doresc ca MOS CRACIUN sa aibe cel mai mare cadou pentru tine si familia ta anul acesta: UN COPILAS . Doamne Ajuta !
MARIA : Este adevarat , ca daca te rogi din tot sufletul Dumnezeu nu te v-a lasa niciodata , exemplul meu , puteam sa am cei mai buni medici din lume langa mine in acel moment, Dumnezeu a ales ca bebe sa traiasca . Iti doresc o nastere usoara si Craciunul sa-ti aduca un bebe sanatos si frumos care sa va lumineze viata . Bucurati-va de el !!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

tebligia, maria08, mrg, laura32
apropo de stat closca...voi cum ati procedat? eu sunt in CO si stau pe aici prin casa, mai fac mancare, curat, sp#259;l la masina, ieri am iesit sa face cumparaturi pt ziua de nastere a sotului, mai citesc, insa nu prea ies afara ca eu sunt tare rea de frig...de fapt acum imi zice sotul ca vrea sa ma scoata in oras, ce sa fac ma imbrac bine si ies ca trebuie sa ma oxigenez...
m-au mai lasat durerile alea de ovare, de la punctie ,acum ma cam doare mijlocul...hmmm....
week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Dragi fivoase,

Puiutii mei ma astepta nerabdatori sa-i transfer la mami in burtica.Desi n-am fost niciodata pacienta d-nei dr Dracea, ceva in sufletul meu imi spun e ca ea ma va ajuta. Problema e, ca puiutii sun in asteptare la Giulesti. In situatia asta, credeti ca este posibil sa-mi faca ET, la clinica dumneaei privata???
cu drag, Musete[flo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

musete de ce nu suni noi nu am facyt fet cu embrioni din alta clinica si nu stim
BB eu am stat in concediu si nu am facut nici un efort doar m-am plimbat seara pe afara, de curatenie spalat calcat s-au ocupat soacra si mama

Mergi la inceput