FIV Dr. Laura Dracea -15

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

musete, daca ai embrionii deja formati si congelati, sa inteleg, la Giulesti, deja nu mai conteaza ce medic face ET,este o procedura foarte simpla.
Si nu cred ca poti sa vii cu embrionii de la Giulesti la dna Dr sa ti-i puna si nu are mare influenta dansa asupra reusitei.
Mult succes la beta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

OK, am inteles, deci tot de Giulesti am parte... Oricum, voi suna totusi si la clinica d-nei dr.Dracea, desi nu cred ca prin telefon imi va oferi astfel de informatii.
Daca mai aveti opinii, parari , va astept...
Nu mai vreau la Giulesti!!!!!!

Va multumesc tuturor,

Cu drag, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

BB , eu am fost in concediu din ziua ET-lui si pana am aflat rezultatul , nu am facut nici un efort , de treburile casnice s-a ocupat sotul , seara am iesit cate un pic pe afara , numai ca vremea era mai calda ca acum , nu stiu ce sa zic ... iesi afara dar putin , nu plimbari lungi ca este destul de frig , vara , toamna este altfel ....
Relaxeaza-te .... citeste , dormi , uita-te la filme , intr-un cuvant rasfatate , ca bebeii sa se instaleze bine si nu uita ... roaga-te la Doamne Doamne , doar EL da verdictul final . Doamne Ajuta !!!!
SUCCES SI TE ASTEPTAM CU BETA MARE !!!!
Cand trebuie sa afli rezultatul ?

10+

Mergi la inceput

Buna fetelor ,
Nimeni nu mai are nici o veste ?

10+

Mergi la inceput

CRACIU FERICIT !!!!

Realizarea tuturor dorintelor , fericire , sanatate si multe vesti cu beta mare .... Va pup si va urez tot binele din lume !!!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

CRACIUN FERICIT SI ASTEPTAM BETA MARE
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Craciun fericit!Sa va aduca Mosul numai cadouri frumoase si multa sanatate!
....iar celor care sunt in focuri sa le aduca Mos Craciun multi bebei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Sarbatori fericite fetelor ! si multa bafta tuturor !

ati facut o alegere buna cu dna dr. Dracea....si printesita mea tot datorita ei o am.....este o profesionista si mai presus de toate este Om, in adevaratul sens al cuvantului !

pe 18 decembrie 2008 , eu am avut beta 223,8........pe fiecare an sarbatoresc reusita din acea data.....tuturor va doresc sa va aduca mosul un beta egal sau mai mare cu al meu !

pupici tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Sarbatori Fericite, tuturor!!!!!
Desi trebuia sa fac operatia de cezariana pe 28 nu s-a mai intamplat asa....am racit cu o zi inainte si dr nu a mai fost de acord deoarece exista riscul sa-i transmit bb-lui viroza( nu va povestesc cu amanunte....cum m-am internat....disctutie cu anestezista...branula....si cand sa intru in sala de operatie dr. mi-a spus ca e mai bine sa nu...). Acum ma rog Bunului Dumnezeu si Maicii Sale sa ne ajute, sa reusesc sa tratez repede raceala si dupa sa-l putem tine pe bebita in brate( pe 31 sau pe 2 ianuarie).
Va imbratisez pe toate cu drag!

Mergi la inceput

Mult succes Maria !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11+

Mergi la inceput