FIV Dr. Laura Dracea -15
Raspunsuri - Pagina 17
bb_wanted spune:
musete, daca ai embrionii deja formati si congelati, sa inteleg, la Giulesti, deja nu mai conteaza ce medic face ET,este o procedura foarte simpla.
Si nu cred ca poti sa vii cu embrionii de la Giulesti la dna Dr sa ti-i puna si nu are mare influenta dansa asupra reusitei.
Mult succes la beta!
musete spune:
OK, am inteles, deci tot de Giulesti am parte... Oricum, voi suna totusi si la clinica d-nei dr.Dracea, desi nu cred ca prin telefon imi va oferi astfel de informatii.
Daca mai aveti opinii, parari , va astept...
Nu mai vreau la Giulesti!!!!!!
Va multumesc tuturor,
Cu drag, Musete
Laura32 spune:
BB , eu am fost in concediu din ziua ET-lui si pana am aflat rezultatul , nu am facut nici un efort , de treburile casnice s-a ocupat sotul , seara am iesit cate un pic pe afara , numai ca vremea era mai calda ca acum , nu stiu ce sa zic ... iesi afara dar putin , nu plimbari lungi ca este destul de frig , vara , toamna este altfel ....
Relaxeaza-te .... citeste , dormi , uita-te la filme , intr-un cuvant rasfatate , ca bebeii sa se instaleze bine si nu uita ... roaga-te la Doamne Doamne , doar EL da verdictul final . Doamne Ajuta !!!!
SUCCES SI TE ASTEPTAM CU BETA MARE !!!!
Cand trebuie sa afli rezultatul ?
10+
Laura32 spune:
CRACIU FERICIT !!!!
Realizarea tuturor dorintelor , fericire , sanatate si multe vesti cu beta mare .... Va pup si va urez tot binele din lume !!!!
10+
mrg spune:
Craciun fericit!Sa va aduca Mosul numai cadouri frumoase si multa sanatate!
....iar celor care sunt in focuri sa le aduca Mos Craciun multi bebei!!!
dariaioanaxx spune:
Sarbatori fericite fetelor ! si multa bafta tuturor !
ati facut o alegere buna cu dna dr. Dracea....si printesita mea tot datorita ei o am.....este o profesionista si mai presus de toate este Om, in adevaratul sens al cuvantului !
pe 18 decembrie 2008 , eu am avut beta 223,8........pe fiecare an sarbatoresc reusita din acea data.....tuturor va doresc sa va aduca mosul un beta egal sau mai mare cu al meu !
pupici tuturor...
maria08 spune:
Sarbatori Fericite, tuturor!!!!!
Desi trebuia sa fac operatia de cezariana pe 28 nu s-a mai intamplat asa....am racit cu o zi inainte si dr nu a mai fost de acord deoarece exista riscul sa-i transmit bb-lui viroza( nu va povestesc cu amanunte....cum m-am internat....disctutie cu anestezista...branula....si cand sa intru in sala de operatie dr. mi-a spus ca e mai bine sa nu...). Acum ma rog Bunului Dumnezeu si Maicii Sale sa ne ajute, sa reusesc sa tratez repede raceala si dupa sa-l putem tine pe bebita in brate( pe 31 sau pe 2 ianuarie).
Va imbratisez pe toate cu drag!