FIV Dr. Laura Dracea -15

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Maria,draga iti tin pumnii si ma rog ptr tine sa te insanatosesti cat mai repede si sa iti tii copilul in brate cat mai repede!
Nastere usoara si recuperare rapida!
Sa nu ne uiti si sa ne tii la curent,atat cat iti permite timpul si starea! eu te

Si scot si o mica galerie pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Un an nou cu impliniri multe , cu bebelusi sanatosi si frumosi , cu multe rezultate de beta mareeee si multe realizari sa aveti .
LA MULTI ANI !!!
Sa inceapa distractia ....

11+

Mergi la inceput

Buna fetelor ,
Sper ca noul an sa fie plin de impliniri si bucurii !!!
Anaoi , Irip , nu e mai dati nimic de veste ?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Laura cum a decurs la tine intalnirea cu d-na doctor??? Trebuiesc analize ceva??? Cu tratamente cu tot cat te-a costat????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Buna fetelor
Felicitari tuturor gravidutelor sarcina usoara sa aveti si bebei sanatosi.
Am o intrebare pentru voi pacientele d-nei dr dracea: dansa este si la giulesti si eu as vrea sa incerc un fiv acolo , as vrea sa ma porgramez dar intrebarea mea este daca ma duc la giulesti ma cheama la clinica dansei? Pt ca eu am ales Giulestiul din cauza pretului, am facut deja 2 fiv-uri si deja banutii s-au cam dus.
Va multumesc si astept opiniile voastre.

Mergi la inceput

Ionela ,
La mine a fost primul FIV si crede-ma ca nu aveam cine stie ce cunostinte legate de aceasta procedura , mi-am facut programare la clinica , am asteptat o luna si jumatate pana am gasit loc , eu am fost in iunie la dansa , am avut la mine filmul de la histerosalpingografie , pt ca eu am avut probleme cu trompele.
D-na Dr mi-a dat ce analize trebuie sa fac , am primit un formular , si a discutat cu mine absolut totul , a fost si sotul , a facut si el analize , am stat cam o ora si jumatate la prima intalnire . Nu am fost pregatita cu nimic , pt ca fiecare caz este particular , iar tu deja poti sa te duci cu niste analize la dansa , ia in calcul ce ai , nu ca alti DR care vor la anumite clinici si nu cred ca are rost sa te apuci tu inainte sa cheltui niste bani . Asculti parerea dansei , este o dulcica .... partea grea este ca dureaza destul de mult pana intri la dansa , poate ca acum pe timp de iarna sa fie mai usor de intrat , fata de vara . Am cheltuit 180 milioane cu totul .... tratament , analize , intocmirea dosarului , anestezie ... absolut tot ...
Sa mai ma ti la curent . Te pupic ...

12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariuca83

Buna fetelor
Felicitari tuturor gravidutelor sarcina usoara sa aveti si bebei sanatosi.
Am o intrebare pentru voi pacientele d-nei dr dracea: dansa este si la giulesti si eu as vrea sa incerc un fiv acolo , as vrea sa ma porgramez dar intrebarea mea este daca ma duc la giulesti ma cheama la clinica dansei? Pt ca eu am ales Giulestiul din cauza pretului, am facut deja 2 fiv-uri si deja banutii s-au cam dus.
Va multumesc si astept opiniile voastre.

Imi pare tare rau sa te anunt Mariuca , dar D-na DR. Laura Dracea nu mai este la spital la Giulesti de mult timp . Dansa acum este doar la clinica particulara Gynera din Dorobanti si este directoarea clinicii . Poti intra pe site-ul clinicii Gynera si afli mai multe informatii de acolo . Mult succes !

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Multumesc mult Laura, am aflat intre timp , am dat un telefon la Giulesti. Sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Multumesc mult Mariuca , si tie mult succes pe mai departe .

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

La multi ani si sa fiti sanatoase si bebeii la fel!Bafta celor care sunt la inceput!
Maria ce mai faci?Cred ca ai nascut deja de nu ai mai intrat?Esti bine?Te pup
Laura uite ce trece timpul si esti deja in 12 sapt! SArcina usoasa in continuare!
Restul fetelor ce mai ziceti?ce mai faceti?ati parasit deja forumul acesta?cum decurg sarcinile?

+32 sapt cu

Mergi la inceput