FIV Dr. Laura Dracea -15
Raspunsuri - Pagina 19
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrg La multi ani si sa fiti sanatoase si bebeii la fel!Bafta celor care sunt la inceput! Maria ce mai faci?Cred ca ai nascut deja de nu ai mai intrat?Esti bine?Te pup Laura uite ce trece timpul si esti deja in 12 sapt! SArcina usoasa in continuare! Restul fetelor ce mai ziceti?ce mai faceti?ati parasit deja forumul acesta?cum decurg sarcinile? +32 sapt cu |
Da Mrg , trece timpul foarte repede si tu mai ai putin si nasti , iti doresc o sarcina si o nastere usoara in continuare . Nu stiu ce s-a intamplat cu celelalte fete de nu mai vor sa intre sa ne de-a cate o veste .
12+
sper spune:
Laura cat te-a costat tratamentul si ce a continut?
Felicitari pentru sarcina.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
tebligia spune:
eu sunt bine fetelor asteptam ultimul control pe 16 si apoi sa vdm cand ne progtrameaza pt cezariana
36 cu
mrg spune:
Laura iti multumesc frumos! Sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare!
Ligia,bafta sa ajungi cu bine la termen si recuperare rapida dupa operatie!Azi am fost si eu la dr si mi-a recomandat sa nasc tot prin cezariana...
Sper,da in urma cu o pagina si o sa gasesti acolo informatiile pe care i le ceri Laurei...le-a mai dat o data altei fete.
Va pup!
CRISA1980 spune:
Buna dimineata si
La multi ani! anul acesta va fi incarcat emotional pt unele dintre noi, va fi plin de sperante pt aspirantele la rangul de mamica.
Am lipsit ceva timp dar am revenit in forta, nici mie nu imi vine sa cred ca suntem in S 27, mai e putin si o sa-mi strang minunea in brate(e fetita), o sa ma inteleg cu Mrg si Ligia .
Sanatate multa in continuare, aveti grija de voi si bebici .
Niko nu ne-ai spus ce minune porti?sau am omis eu sa citesc mesajul tau...
Va pupam pe toate
Laura32 spune:
citat din mesajul lui sper Laura cat te-a costat tratamentul si ce a continut? Felicitari pentru sarcina. MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25 |
Tratamentul: 180 milioane
Medicamente : Dipherline ( sper ca am scris corect) , Menopur , Ovitrelle si Arefam ( tratamentul m-a costat 30 milioane )
12+
mrg spune:
Crisa,ma bucur ca esti bine si ca sarcina este ok!Sa fie pana la termen!
Sa inteleg ca deja s-a deschis sezonul la petit,nu?Sa stiu sa-i pregatesc lu bebe un costum frumos cambrat si cu 2 taieturi la sacou precum italienii!!!
sper spune:
citat din mesajul lui Laura32 Medicamente : Dipherline ( sper ca am scris corect) , Menopur , Ovitrelle si Arefam ( tratamentul m-a costat 30 milioane ) |
Ai avut doze mici daca te-a tostat doar atat.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
mrg spune:
Sper,pe mine m-a costat si mai putin tratamentul,cam 20-22 mil....acum depinde si cum reactioneaza ficare organism in parte,si cat de repede...am avut noroc fiindca la mn a mers repede si chiar mi-a mai micsorat din perioada de tratament cu vreo 3 zile.
Te pup si sa ai parte de reusita!