FIV Dr. Laura Dracea -15
Raspunsuri - Pagina 20
Laura32 spune:
Da Sper , am avut doze mici , mi-a spus ca pt varsta mea pe o scara de la 1 la 5 , tratamentul s-a incadrat pe scara 2 , trebuia pe 1 dar am avut probleme cu ovarul drept la una dintre operatii a fost taiat din el si a marit un pic doza d-na doctor .
12+
maria08 spune:
Spun si eu cu intarziere: La multi ani!!! Un an nou cu multe reusite!!!!
Pe 02 ianuarie a venit pe lume minunea noastra: David Nectarie, 3400, 51 cm si cu prim 10 din viata lui!!!Multumim Bunului Dumnzeu, Maicii Domnului si Tuturor Sfintor pentru acest vis devenit realitate!! Acum suntem acasa si ne bucuram de fiecare zi petrecuta impreuna!!! Va doresc tuturor sa vina aceasta clipa cat mai repede!
Mrg: Astept vesti despre marea intalnire!! Si eu tot prin cezariana am nascut, un pic cam geu in primele zile , dar totul paleste langa minunea pe care o tii in brate!!!
Ligia: Ati stabilit deja data nasterii?
Cu drag, Maria
tinuta78 spune:
Felicitari maria, sa-ti traiasac minunea. Doamne, si cand te gandesti in ce staiu erati anul trecut pe vremea asta.....
20+
mrg spune:
Maria,ce veste frumoasa!Ma bucur tare pt tine ,sa fii sanatoasa si sa te refaci cat mai repede!Sa va traiasca grasunelul,sa fie cuminte,sa faca nani si sa pape!
PS: Maria,cand mai poti intra poate imi povestesti si mie cum a fost cu nasterea,la ce spital ai fost...etc.Multumesc!
tebligia spune:
Maria felicitari pt pitic sa fi efericit si mancacios sa va bucure viata
eu am programarea pe 28 ianuarie cezariana
Laura32 spune:
Maria ma bucur enorm pt tine , sa-ti traiasca minunea si sa va umple sufletele de bucurie .
Ligia te aproprii te marea intalnire cu bebelusul , iti doresc nastere usoara si bebe sa fie sanatos . Te vom astepta cu vesti .
Ma bucur enorm de mult pentru voi .... eu mai am o vesnicie , mi se pare ca nu mai trece timpul odata ...
13+
anaoi spune:
La multi ani!!!
Chiar daca n-am mai scris de mult sa stiti ca va citesc din umbra. Am ajuns si noi la 12 saptamani. Am facut ecografia necesara perioadei si dublu test.
Totul este ok, mai putin cu o raceala care ma chinuie de cateva zile si pentu care nu am voie sa iau mai nimic. Am fost la medicul de familie si mi-a dat sa iau doar homeopate, ceaiuri multe, fructe si odihna. Momentan sunt intr-un medical de o saptamana si sper ca pana luni sa fiu gata de munca.
12+
Laura32 spune:
In cate zile ai primit raspunsul la dublu test Anaoi ? eu il fac vineri si voi avea 13 sapt si 3 zile .
13+
CRISA1980 spune:
Maria,, felicitari pt minunea adusa pe lume, sa fiti sanatosi, sa va bucurati impreuna de marele eveniment.
Ligia ,,nu pot sa cred ca la sf de luna vei strange cavalerul in brate,a trecut asa repede timpul,,,parca ieri eram disperata si nu stiam ce sa fac, cum sa optez, ca nu ajungeam la stadiul de blasto,,:)
si Doamne Doamne ne-a ajutat si la sf lui martie o sa vina berbecutza mea,,,
Mrg,,,dupa 16 te asteptam sa ne spui cand va fi fericitul eveniment,,se pare ca toata lumea naste prin ceza,,,ma inscriu si eu.
Va pupam
tebligia spune:
da crisa ai dreptate trece timpul ff repede ieri si azi am aranjat camera piticului suntem asa de mandrii de zici k am cumparat un ap nou stam pe canapea si ne minunam k peste maxim 3 sapt va sta piticul relaxat in patut
laura mie rezultatul la bitest a fost intr-o saptamana gata