Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(103)
Raspunsuri - Pagina 9

shubulina spune:
Carmen,esti fericita posesoare a unui sot nascut pe 11
Joaca,joaca.Da alte nmere nu ti-a mai zis tantea la telefon?Ca nu poti pune 11,11,11,11,11,11......

missmj spune:
shubu nu mi-a mai zis alte numere din pacate ! oricum in drum spre mami am o agentie loto ! ma duc sa pun o varianta simpla, cu zilele de nastere
mimo multa sanatate la buburuz,sa se faca bine repede !
ce povestiti voi acolo de copii pierduti ... brrrrrrrrr...as innebuni !

Mayane spune:
O precizare va rog: definitia domnului B nu-mi apartine.
Edit: SS lipseste din legenda...
Edit 2: Elisa ar trebui da treaca de la "prieteni asteptati" la "prieteni"...
Edit 3: cineva a uitat sa inchida un undeva... ca toata lista e acum italica... Nu stiu de ce lista cu datele de nastere e asa stramba acum
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel

rmbbc spune:
Am uitat....
Vroiam sa urez si eu LA MULTI ANI!! tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nastere si in special bebelusilor! multa sanatate la toti!
Intrebare: stiu ca s-a mai discutat aici subiectul darrr.... nu gasesc unde!! asa ca mai intreb:
saculeti de dormit pentru bebelusi; ce am gasit eu au niste preturi!!! eu acuma in perioada asta din viata mea nu pot sa-mi permit sa dau atata pe el.... daca o fi pe undeva, chear si SH numai sa fie folosibil. MIRELA tu am vazut ca ziceai de cumparat pe net; DAR NUMAI DACA AI TIMP mama ca nu-i graba.
Multumesc anticipat.

mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rmbbc Am uitat.... Vroiam sa urez si eu LA MULTI ANI!! tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nastere si in special bebelusilor! multa sanatate la toti! Intrebare: stiu ca s-a mai discutat aici subiectul darrr.... nu gasesc unde!! asa ca mai intreb: saculeti de dormit pentru bebelusi; ce am gasit eu au niste preturi!!! eu acuma in perioada asta din viata mea nu pot sa-mi permit sa dau atata pe el.... daca o fi pe undeva, chear si SH numai sa fie folosibil. MIRELA tu am vazut ca ziceai de cumparat pe net; DAR NUMAI DACA AI TIMP mama ca nu-i graba. Multumesc anticipat. |
uite de la fata asta cumpar eu si are chestii super faine si de firma, are si paturi si are si saci de dormit saci si altele
in fiecare saptamana adauga noutati, numai ca tre sa fi pe faza, ca dispar imediat
pup
mami cu motaneii

colacei de inot pentru bebelusi

bebelu86 spune:
buna fetele
am luat o mica pauza, citesc din urma si rasp pe parcurs:
Irina ma bucur ca esti happy. hai ca o sa fie bine. iar cu socrela..si eu aud mereu hai sa-i dau ca poate ii e pofta dar nu ii da ca stau pe capu ei sa nu dea.
deeasav asa mi-a zis si mie ca are putin rahitism. du-te si fa-i analize la sange si dupa. dc e nevoie, ii faci tratament. altfel nu. la nati, asa e constitutia ei, cu coastele un pic mai inafara. iar analizele sunt perfecte.
Carmen mingie din aia avem si noi, nu prea o intereseaza. mai mult cand era mai mica. acu nici nu o baga in seama. stiu ca la un mom dat avea irinuca la vanzare cu 70 parca
Tunde si nati la fel vine de afara cu mainile si fata inghetate, dar dupa ea s-ar dezbraca. ducem lupte grele sa tina caciula si geaca pe ea..aa si mai nou si ghetele. bn..la voi esi mai frig ca aici, si poate e si mai sensibila. chiar nu stiu ce sa zic. nati nu e vanata de frig.
Irina hai ca esti tare cu oferta pt socrele. dar eu pot sa o trimit pe mama?? k face cat 100 de soacre la un loc. cu SS e super tare
offf MIrelus dupa ce ca te chinui cu 2 motanei, te mai supara si dl B
mai..eu i-am facut lu fii-mea sarmalute de pui sau curcan in foi de vita. i-am dat vita la o parte si i-am pus cu iarut sau smantana, si a papat de a rupt. nu avea voie???
revin ca s-a trezit mandra si mai am vreo 3 pag de citit

bebelu86 spune:
angi arunca un pm si la mine cu globurile plsssss
vai carmen ce vis tare incearca sa joci, poate castigi ceva..oricum..experienta tot o castigi
Ana ma bucur ca mai intri pe la noi. chiar ne era dor de tine
gata citit tot.
ce sa zic..nati si-a facut prostu obicei de a se culca tarziu, la 5-6 e in picioare sa pape dupa care sta treaza cel putin o ora in care vrea joaca si sa plecam pa ea inainte se trezea, papa si adormea instantaneu inca 2-3 ore..acu nimic nene..ziua numai doarme cine stie ce
iar la capitolul mancare imi vine sa-mi dau palme, pumni si suturi
laptele e mancarea de baza..iar restu..are zile cand papa 2 mese solide, are zile in care nu papa mai nimic solid.adica o masa intreaga. doar asa ia 2-3 guri din ce ii dau si gata. sper ca pana isi face buletinu sa manance si ea cum trebuie
cam atat. fug sa incerc sa-i dau niste supica de pui si dupa sa termin tortu
aaa bebeilor de 12

deea_sav85 spune:
Neata si la amiaza si de la noi!
Mirelush Suntem ferictele posesoare de Dl. B. un buchet mare de flori pentru noi.
Copilul meu este din ce in ce mai racit, mai nou si ragusit de azi dimineata . Nu pot sa l las singur nici macar 1 secunda ca incepe si urla.
Bebelu Sa stii ca asa am sa fac, o sa ii cer doamnei doctor sa mi dea o trimitere sa ii fac analizele la sange, ca si asa pana acum nu le-am facut deloc.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de 12!!!
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

mirela2 spune:
deea muahhhh
si ai mei la fel
ce ne am potrivit
las ca se fac ei bine
pupici
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi