Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlyMih Alexia bn ai revenit Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011) |
AlyMih, tu esti in FB? Poate nu te am vazut eu??
mihahegarty spune:
Ma uitam pe pozele de pe FB cu intalnirea de pe 9 noiembrie!! Absolut superbe!!! Si mamici si bebei si poze!!!! Imi dau seama ce norocoasa sunt ca fac parte dintr un grup de mamici atat de frumoase si deschise!!! :)
mihahegarty spune:
DA, foarte emotionant!!!! M au napadit emotiile intr un hal!!! nul trecut si noi eram la semnaturi cu sau5+
Of mai fetelor, de ce m a apucat nostalgia? Oare o sa ma convinga aceste sentimente sa mai am un bebeu??? Of.....
mihahegarty spune:
Edelweiss, in legatura cu jucaria aia:
http://www.amazon.co.uk/Lamaze-Spin-Explore-Garden-Gym/dp/B000I2MRHE
in cutie se afla o chestie de plastic de forma gargaritei si primesti separat o husa la ea pe care trebuie sa o atasezi la forma de plastic. Apoi asezi husa aia desenata pe podea sau pat (ideal e sa fie pe un loc tare, gen podea) si pui forma de plastic peste ea. Copilul trebuie sa fie capabil sa si tina un pic capul si sa aiba abilitatea de a invarti, caci ea nu se invarte singura, copilul trebuie sa se invarte. De aia cred ca am fost dezamagita, eu am crezut ca i invarte singura, dar uite ca m am inselat. Dar daca se pot invarti ei singuri, cred ca e FUN!!! Acum nu stiu cand se va intampla....caci Imi nu poate sta pe burta dupa masa, apoi chiar daca o pun si mai tarziu tot face boraceala.... In fine, mai are de lucrat la ea si dupa vreo 2-3 minute incepe a scheuna dupa ce o pun pe gargarita!! Of, sper sa i placa la un moment dat, altfel banii mei s au dus pe apa sambetei!!!
mihahegarty spune:
Edelweiss, ca ma intrebai cu ce ma hranesc!!!! Eu in general am o alimentatie foarte sanatoasa, alcatuita din fructe si legume, dar moartea si slabiciunea mea sunt dulciurile!! Din aceasta cauza, pot spune ca nu mananc sanatos!! Cand oi renunta si la dulciurile astea, pot sa ma numesc cu adevarat sanatoasa!!
Salata de vinete preferata mea, tot felul de salate combinate cu avocado, cu produse ce inlocuiesc carnea numite QUORN. Cartofi natur cu patrunjel si unt, sandwich uri cu paine cu multe seminte (de obicei paine prajita), supe si borsuri, mancarici(de cartofi si de mazare imi plac), rar pizza. Iar ce mi place tare e mancarea indiana (dai pe google: mutter paneer, aloo gobi, mixed vegetables) si cea chinezeasca (vegetarian rice noodles, tot felul de bureti chinezesti in soya sos si bambus - yumm!!!) Eu pe Imi vreau s o fac vegetariana, adica pana va fi ea in stare sa ia decizii, eu o vreau vegetariana!! Asa ca ma bucur pentru Emma.
Adra, multumim si pentru site ul pe care ni l ai recomandat!!!
Anaemi, tare simpatica Anastasia!! Mai ales cum ai descris o tu, 'Oricat de calm ar fi un om, va asigur ca reuseste la un moment dat sa-l scoata din pepeni'....
Laura bine ai revenit acasa langa pui tai!!!
Mara, multumesc ca ai intrebat de noi!Imi e ok si constanta in a se trezi noaptea. Culcarea e intre 8-9 (depinde de cat de obosita e), apoi fie se trezeste intre 2-3 apoi la 5-6. Aseara mi a facut o extra trezire la 12.30!! Am vazut ca esti din Piatra. Tatal meu locuieste langa Bicaz. Deci si pe acolo oi ajunge la un moment dat cand vin in Romania!!!
mihahegarty spune:
Mara, sper ca s a rezolvat cu scaunul lui D. Sunt tare frumoase lucrusoarele manuale. Eu am primit la botezul lui Imi totul facut manual. Am primit de la nasi. Foarte dragute!!
Adra, si a mea baleste pe baby carry ul ala.... E bun pentru o ora, dar daca ar fi sa stau mai mult afara, imi trebuie musai si caruciorul!!pentru Abramburika!!!Cand e ziua Evei? O faci cantareata daca i place asa de mult sa cante!
SDCristian, foarte frumoasa poza cu baieteii tai. Esti cumva si pe FB?
Mariaruxi, ce frumoasa e jucaria Mariei!!!! O sa i placa de numa!!!
mihahegarty spune:
Imi si a descoperit piciorusele acu ceva timp si tot le apuca si le trage spre gura mai de curand!! Loredana, vad ca al tau la fel!!
Mamutz, bine ca ai facut ordine sa intrati voi primele cu bebeii la biserica!! Intr adevar, e greu cu copil mic si daca mai incep sa si planga............ Ma bucur Mamutz ca ne putem aminti amandoua ca pe 9 noiembrie am facut testul de sarcina!!
Ca tot vorbeati de facut caca, a mea face zilnic, uneori si de 2 ori pe zi. Daca ii dau gavisconul, face la 2 zile. Dar de vreo saptamana nu i am mai dat gaviscon si a facut la boraceala!!!
Florina, felicitari pentru bebe crestin!!!! Fie ca ingerasul lui pazitor sa i fie vesnic aproape si sa l ocroteasca!!
mihahegarty spune:
Loredana, imi pare rau ca Luca nu a luat biberonul. Eu nu am avut probleme absolut deloc la Imi, cu toate ca suzeta o scuipa instant!!! Sper ca e bine acum.
Anaemi, sper ca te simti mai bine cu hemoroizii si cu durerea de dinti. Folosesti vreo crema pentru hemoroizi?
Mariaruxi multumesc pentru reteta cu tiramisu!! Am sa l fac in curand!!!
Mara, probabil ati experimentat puseul de crestere de la 3 luni!!! Sunt cumplite!!!