Strugurasi de sept-oct 2011 **04**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Cute shoes, abia astept sa ii iau Maiei
http://www.tikki.ro/index.php


Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011



lena ce simpatici sunt! multumim de pont. eu am mai vazut prin alte parti tipul asta de papucei dar mult mai scumpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

despre ce vibrocil vorbiti voi? eu am niste picaturi care mi-a dat sa-i pun una in fiecare nara seara.

sei, cum mai esti cu cacacea? noi tot constipate... nu stiu ce sa fac. pediatru mi-a dat microclisme, dar mi se par invazive, ca si supozitoarele de altfel. dr de fam mi-a zis s-o las in ritmul ei sa faca, dar mai are un pic si face saptamana si nimic
ce sirop ti-a dat? are efect?
tot pe tine vreau sa te intreb cum au evoluat colicii din sapt a-7-a.
noi cred ca am depasit momentul apogeului. a inceput iar sa manance. la ultima masa a mancat chiar 120 ml
problema e ca daca ii dau numai la biba, iar ma termina pompa si incepe sa mi se imputineze productia.
sa vedem cum fac ca doarme rau la san...
in fine, am trecut de apogeul colicilor, dar tot are ca inainte cu scandal de la 9 la 12 dar de aia de mai poti s-o linistesti cat de cat, nu isterica asa cum era acum cateva zile.
problema e ca mai are reprize scurte si ziua si noaptea la 4 si la 6.

eu nu stiu cum dorm mamicile cu bebeii in pat ca eu am somnul usor dar azi noapte am luat-o cu mine in pat la 4 s-o linistesc si am adormit si eu si ea si la un mom i-am dat un cot din greseala :(
am linistit-o si am pus-o in patut. nu mai adorm cu ea in pat neam.

jade, ii dai protectis si infacol?
are vreun efect protectisul?

dbunny, n-are nasucul infundat. haraie undeva pe trahee. peidatru i-a pus diagnostic de traheita nu stiu cum. tre sa-i dau cu ap de aerosoli si mi-a dat niste picaturi.


mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

MARINA la mine nu a fost nici o problema cu sarcina, am fost la control cu cateva zile inainte, nu se astepta dr. sa nasc prematur.
Cand mi d-a rupt apa eu am mers la clinica cu care aveam contractul, unde idiotii m-au tinut 4 ore sa se hotareasca daca nasc sau nu acolo,apoi m-au trimis la Timisoara.Cand am aj la Tm aveam deja 6 ore de travaliu, si m-au bagat de urgenta in cezariana, fiindca eliminam chisturi de sange, din cauza ca aveam ruptura de uter pe vechea cezariana.Eu m-am asteptat sa nasc prematur, fiindca pe primul baiat l-am nascut la 36/37 sapt, si m-am gandit si la steroizi pt dezvoltarea plamanilor, dar din moment ce nu era nimic in neregula la controale, nu mi-ar fi dat nimeni nici la cerere.
Oricum bine ca suntem bine acum.

34+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

La voi a avut vreun efect proctetisul?La noi nimic..

34+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Fetelor, am o super urgenta! Va rog din suflet, ajutati-ma cumva ca innebunesc! Eu NU MAI AM LAPTE, deci l-am trecut exclusiv pe lapte praf de la Milupa-Milumil, adica tot asta i-am dat de cand l-am adus acasa de la maternitate in completare cu laptele meu. Problema este ca am impresia ca nu ii mai place, se baloneaza de la el, se constipa, si nu mai vrea sa bea Sunt disperata la modul cel mai jalnic, azi am stat pt 400 ml amarati (pe toata ziua vb) dupa el cu bibe in mana cu cate 100 ml din care MAXIM tragea 40 ml Deci innebunesc! Rog din suflet fetele care dau LP sa-mi spuna si mie ce LP e mai bun la gust, eu stiu...si sa nu il baloneze asa, of doamne! Maine e botezul=alta zi data peste cap pt el

Ionela am citit povestea nasterii lui Tudor pe blogul tau, f frumos povestesti, m-ai emotionat, ca intotdeauna

Fetelor, eu cred ca maine mint preotul , ma duc sa-mi faca Molifta si "uit" sa ii spun cealalta pb a mea Vreau sa fiu prezenta la botezul fiului meu .

Sei, nici sa nu te gandesti sa nu ne incuscrim, am zis!

Nb fetelor, va rog din suflet, scoateti-ma cumva din kkt-ul asta ca nu mai pot, innebunesc, am ajuns sa ii dau si cu seringa dar se ineaca saracul, nu pot asa, nu e normal!!! Nici eu nu mai stiu ce e normal, dupa ziua de azi!

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

HELLENA sa stii ca eu am intrebat mai de mult daca e voie in biserica atunci cand esti stii tu si zice ca e voie, nu te scoate nimeni afara..Doar ca nu ai voie sa saruti icoanele.Inainte zice ca nu se lasa in biserica ca nu cumva sa o "patezi", dar acum stim cu toti ca nu mai e cazul..Totusi probabil ca mai sunt preoti care interzic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Am reusit sa ajung cu cititul la zi! Inainte citeam de pe tableta cat o alaptam pe Clara, dar colicile ei m-au cam dat peste cap. Chiar daca mananca in exclusivitate de la mine, eu beau ceai anti-colici, am grija la ce mananc, ii fac gimnastica si masaj, crampe are. Lasa sanul si plange, ma zgaraie sau trage de sfarc de durere.

Eu si sotul o ingrijim impreuna si chiar si asa e greu si am renuntat la multe din ce-mi placea mie sa fac. Va inteleg foarte bine pe cele care cresteti bebelusii/bebelusele singure si ar trebui sa va implicati sotii cat mai mult. Eu sunt o persoana matinala, asa ca dimineata sunt mai implicata. Pe la 10 se trezeste si sotul, facem aproape tot impreuna, iar seara ma culc doua ore, ii facem baita impreuna si ramane sotul psns mai tarziu. Urmeaza cateodata doua ore de crampe, dureri si plansete alteori adoarme imediat. E greu, dar ne-am mai obisnuit. Cea mai mare izbanda din zi. I se pare sa ies cu ea la plimbare. Inca imi propun sa ies de doua ori pe zi din casa, dar nu reusesc cu caruciorul.

Pentru ca inca ma gandesc la nastere si la durerile pe care le-am suportat degeaba (ma refer la dilatatia manuala - http://comunicare-genizata.blogspot.com/2011/09/povestea-clarei.html), ca tot am sjuns la cezariana, vreau sa cercetez un pic subiectul dreptului de a hotari cum nasti. Sunt femei care vor cezariana, dar sunt obligate sa treaca prin travaliu chinuitor si nastere vaginala si sunt femei care vor sa nasca natural, dar doctorii recurg foarte usor la cezariana. Mi-ar fi de mare folos parerile voastre si as vrea sa va rog sa imi raspundeti la un chestionar.

Cu ceva timp liber, lucrez la el saptamana viitoare. Am o cunostinta soecialista in bio-etica sau etica medicala si, cum subiectul liberului arbitru la nastere nu e deloc cercetat, vreau sa studiez mai indeaproape fenomenul. Cu ajutorul vostru.

Bineinteles, datele sunt si raman confidentiale, rezultatul studiului il voi impartasi pe forum.

Pupici!

Fericita mamica de iubita Maria Clara, nascuta pe 20 septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna dimineata,

Noi suntem un pik mai bine dar tot cu colici, sper sa trecem de perioada asta.

Didiana eu sunt cu cistita, eu am inceput sa beau canephron asta ce am gasit la noi permis in alaptare, insa la voi se gaseste cu usurinta urinal, urinex, uricol incearca sper sa se rezolve si la tine repede

Am citit tot dar nu prea am retinut mai nimika eu cred ca am carente de memorie
Ieri am trmes sotu la piata sa faca cumparaturi, eu ma gindesc una si ii spun lui cu totul alta, mai pateste cineva ca mine? e cazul sa urmezi ceva?

Azi am program de bukatareala, fac placinte cu brinza de vaci, cu cartofi si praz, cu dovleac si mere, asa ca sunteti invitate toate la placintaria mea

Sa aveti o zi cit mai frumoasa

Pupici

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ionela, superba povestea lui Tudor!

Alex, foarte frumos ai povestit nasterea Clarei.
eu am facut cezariana pt ca asa am vrut. nu regret nicio secunda decizia luata.eu m am simtit f bine, copilul a fost perfect.daca ar fi sa o iau e la capat: cezariana anytime. baga chestionarul sa raspundem.


aa, neata...scuze

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput