Strugurasi de sept-oct 2011 **04**
Raspunsuri - Pagina 4
May3 spune:
salut.
dbunny, ai o mancacioasa mica. si a mea era mancacioasa dar intre timp s-a schimbat :((
zubi, merci. problema e ca are o luna de cand e racita. a ramas haraita asa :(
iris, ti-am zis ca o sa urasti pompa.. de ce nu incerci s-o pui la san? s-ar putea sa ai o surpriza, cum am avut eu.
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro 
LenaC spune:
Oanab mersic de poza :* Superbe
Mariana, bebeii cand dorm cresc 
Pupici la toate 

eu sunt busy azi, sunt chiauna de somn k pisica mea a plans aseara vreao cateva ore. plangea 10 sec apoi pauza si nani si tot asa :(
ionelamaria spune:
ziua buna
aseara a fost mai ok cu plansul. vreo 2-3 ore doar din care mai bine de 30 minute a facut pauza de baie
Da, asa devreme colicii!!
Si la Mihnea tot asa a fost
. Toate trec. Sper sa fac fata si de data asta![]()
Mami fericita de
Mihnea si de
Tudor
pinkysor spune:
Buna dimineata fete dragi! 
Eu sunt putin pe fuga azi, mergi imediat sa fac o mancare de pui cu ciuperci
si clatitele cu care ma laudam ![]()
Helena multumesc pentru urari! La multe lunite lui Petru!!! Si eu sunt foarte curioasa cat are in lungime si cate kg are Dani, mergem luni si vedem. Eu l-am mai cantarit si are 5,5 kg
dar sa vedem si ce zice doamna doctor! Esti o draguta cu pozele! O sa mai pun, s-a schimbat mult
Am vazut si eu pozele cu Petru! Ce sa-ti spun... decat ca e foarte dragut! Ce frumos doarme el pe masa de infasat! e simpatic tare!
Cred ca ai emotii cu botezul dar va trece repede si cu bine! 
Va pup 
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hellena_d Dbunny, waw, Noa are doar o lunita si baga 900 ml/zi? Uuuu, tare , nici o picatura nu mai intra peste ![]() |
Bea 1oo ml portia, avem cand bea tot la 2 ore, dupamasa de obicei, cand se agita cu colicii.
prima luna a pus 1,12O Kg, acum vad ca pune 23O grame pe saptamana.
pai nu-i spune popii ca ti-a venit cm...noi pastram secretul
ancaroro¿¿
ionela nu-i musai sa fie la fel la ambii, la Dani au inceput colicii in maternitate, la Noa la 3-4 saptamani si destul de suportabili(sper sa nu cobesc, si sa-mi dau cu firma-n cap de-acu incolo...)
may pune umidificatorul in dormitor 2 ore inainte de a va baga la nani. e nasol sa suga cu nasuc infundat.
mie mi-a facut mama foi de napolitana cu ciocolata, si-a ramas juma´ de pahar de ciocolata, de fapt n-a mai ramas nimic din el

seidana spune:
HEllou..
Zubi.. e foarte mancabila fata mea, cu greu imi stapanesc pofta ![]()
Toti avem parti bune si rele , asa si indi tau..
O sa slabesti vei vedea, eu am mai dat 0.5 jos (sapt asta 1,5 kg
) .. insa toate la timpul lor..
Didiana... offf , hipoxic? .. acu am citit diferenta intre asfixie si hipoxie.. am inteles ceva dar nu multe
, din ce cauza a fost hipoxic? ti-au zis? la noi din cauza ca moasa mi-a dat ceva calmante..
Abmariana.. felicitari.. eu una nu as fi mers la servici, desi eram business woman de profesie, imi e dor de munca si de servici, acum ... as sta acasa sa imi cresc copii daca ne-am permite... la mine s-au cam schimbat prioritatile , si simt ca nu pot sa ma impac, ma apuca depresia numai cand ma gandesc ca trebuie sa merg candva la servici si sa o las acasa cu altcineva.. Asa ca un mare BRAVO de la mine..
Lena.. eu folosesc rezerva si o spal.. sa fim seriosi , nu trag un nuculet si o arunc..se poate spala cu usurinta, o spal cu apa si detergent si cu un betisor de urechi sa o curat bine , si apoi o fierb..
Tu cum o dai pe Maia cu apa termala? Ele asa se sperie de o sprayez..
Cea mai fericita
de
Elena Alexandra (24.08.2011)
LenaC spune:
Acum am vazut si eu pozele de pe grup.
Hellena, o sa iti iei bataitza de la Petru k i-ai pus poze nud. E atat de cumintel. Eu nu as putea sa ii fac Maiei poze atatea, la noi pozele sunt mai mult cand dormim :D
Ancaroro, baietelul tau este un dulce. Sa iti traisca
Racheel va sta tare bine impreuna. Sunteti ambele scumpe foc.
Kora, faina vacuta in care sta puiul tau
. De pui nu mai spun... cute cute cute :)
Klau_ditza, ce hainute funny are bb, caciulita e geniala.
Pun si eu cateva, sa vedeti cum zambim noi in somn
LenaC spune:
Sei, mersic de sfat, asa o sa fac si eu 
Eu am dato pana acum doar pe frunte... ii astupam ochisorii cu mana si dadeam cu spray-ul... se misca ea, dar pare ok cu procedura.
Nu stiu cum o sa reactionam la vibrocil, k la apa de mare cu puf e greu...