Buburuze de 2009 in actiune **25**
Raspunsuri - Pagina 4
anna-mama spune:
Cris, nu am cumparat mai nimic pt bebelina, pt ca am de la Vladut toate hainitele necesare pt primele 3 luni, cel putin...mai trebuie doar sa-i cumpar rochite ca sa o motez cand o sa iesim si noi in lume, dar ptasta am zis ca mai bine astept sa se nasca ca sa o vad cat e de mare. Carucior imi lipseste si scaun auto, inca nu m-am hotarat ce varianta sa aleg, si asa ma enerveaza... Hainutele am inceput sa le spal, in wkd incepe si sotul sa zugraveasca asa ca de saptamana viitoare sper sa incep sa aranjez camera.. Vreau sa-i mut o parte din jucariile lui Vladut la noi in dormitor ca sa se mai joace si acolo, sa nu stea tot timpul pe capul bebelinei. Asa ca o sa-i cumpar o mocheta pt dormitorul nostru, din cea cu strada pt masini si ii mut acolo amsinile si tractoarele, iar in cealalta camera las celelalte jucarii, carticele...
Nu am sunat la doctora, ma gandesc ca nu e asa grav, luni ma duc la control, sper sa vedem atunci care-i treaba...eu tot zic ca fata mai trebuie sa mai stea ca am prea multe lucruri nerezolvate
Si asa, ii desenati frumos felicitarea lui Mos Craciun, sa ii faci o poza sa o vedem si noi
S-a trezit Vladut, va pup
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 35+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
buna seara fetelor, azi am fost in oras cu multa treaba si sa va spun m-am tuns si sunt tare mandra, dar sunt in stare de depresie profunda din cauza serviciului nimic nu a aparut la orizont, sper sa rezolv cate ceva.
ninia da stam cu socri in aceeasi casa dar suntem separatii, doar la utilitatii la comun, in ceea ce priveste lenjeria incerc maine cu benzina, gaz diluant vad ce iese, oricum pilota am cumparat noua, of doamne greu cu copii, dar nu poti sa le spui la cele de la bazin sa le puna fes in cap?
anna eu aveam asa dureri de burta dar noaptea ma trezeam cu ele, dar nu erau contractii, poate reusesti ca descarci filmuletu cu vladut,multumesc mult de aprecieri la adresa decoratiunilor, in ceea ce il priveste pe cez nu stiu este dupa cum bate vantu iar pe socramiu doar daca il vad imi vine sa [vomit], dar ma racaie ca fericirea mea este ary si cezar, de aceea sunt asa mahnita dar dupa cearta a venit azi acasa a luat laptopu si la dus la curatat si bagat componente in el mai bune
crisule mami s-au adunat se apropie sa vina soacramea, servici ioc, socramiu acasa de trebuie sa ii vad mutra, raca pe care o baga intre noi cam astea sunt motivele dar sper sa trec peste toate. Este un lipici soi de aracet dar puternic nu este super glue, ce tare a fost miru cu carnea
ema cum mai este baiatu?
lavi ce mare a crescut baiatu, si andreiut ce a crescut
lali tu cum mai esti?
fug sa pun la pice sa pape si apoi sa o bag la nani ca este ff maraita
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neata fetelor,intru rapid ca cine stie mai incolo ce nebunie o sa fie la mine si nu mai apuc..
haideti la calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
ana oricate planuri ai face de muatat jucarii si altele, oricum o sa stea gramada pe bebelina, e ceva nou pentru el..va vrea sa stea tot timpul lenga ea,sa o mangaie, sa o studieze,sa se joace cu ea..,ideea e ca nu te vei plictisi.
Ai luat hainute la tititzasunt asa dragalese cele pentru domnisorici de iti vine sa iei din toate dar sunt si foate scumpe in acelasi timp.Cu cat sunt mai micuti ,cu atat costa de zici ca-s trase intr-o poleiala de aur.
ai fost tare,crezi ca sta bebelina pana in saptamana 40 ca inca mai ai treaba,eu sper sa stea cat mai mult la mami acolo in cuibusor, ca e atre bine,dar vezi ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
Scrisorica nu am terminat-o,ca numai cai nu reuseste fii-mea sa deseneze, ci o noua specie de extraterestru probabil,in schimb ii iese mai pine la pictura halca ai de care pe care i-a cerut-o Mosului
getik sa-ti fie de bine noul look.Nu dispera fetita ca o sa rasara si soarele pe strada ta.cauta pe net despre lipiciul pe care l-ai varsat, ce ingrediete continea,si vezi cu ce solventi il poti scoate.Fiecare compus chimic are un corespondent,dar ai grija cu experimentele ca s-ar putea sa nu mai ai ce alege din pilota.
Fata,iti spun eu ca cezar a vazut de mult ce fel sunt parintii lui,dar nici nu-i poate da la o parte definitiv..ii sunt parinti totusi.Doar de tine depinde cum gestionezi situatia ca sa va fie bine.Ignorai pe socri si mereu trebuie sa fi cu un pas inaintea lor.Cand scoate unul pasarica pe gura, tu trebuie sa stii sa te stapanesti, sa nu te enrvezi ci sa il atingi cu vorbe..sa ii dai peste nas.Fara sa faci din tantar un real armasar.Cu calm si cu diplomatie o sa vezi ca toate or sa ti se para mai usoare
Mirunel terorista
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Nu am mai reusit sa intru ptr ca in week-end(incepand de vineri)am fost ocupata sa facem pomana ptr tatal meu,luni am avut o groaza de treaba la birou ca deh se apropia 15(zi de declaratii multe) iar ieri am stat doar 2-3 ore la birou caci apoi am fugit acasa ca a facut Andutu febra luni seara peste 39.Nici acum nu stiu de la ce a facut febra-cert e ca m-am speriat f tare ptr ca nu i-a scazut cu nurofen ca de obicei si a trebuit sa-i pun un supozitor de novocalmin-nu tuseste,nu-i curge nasucul,mananca binisor deci nu stiu ce are.Ieri nu a mai facut febra dar oricum i-am dat nurofen la 6 ore.In seara asta merg la pediatra sa vedem ce ne zice.Dr de familie cand am sunat-o luni seara sa o intreb daca sa-i pun si supozitor avand in vedere ca-i dadusem nurofen m-a pus sa-i dau antibiotic-nu i-am dat ptr ca nu stiu ce are-ea zicea ca ar putea fi rosu in gat dar nu prea cred ca totusi mananca-ma gandesc ca daca avea rosu in gat nu putea sa manance-in fine vedem ce zice pediatra deseara.Acum Andu e la gradi ca daca il las acasa plange dupa mine.
Ema-am vazut ca si voi ati avut probleme cu febra-offfffff multa sanatate la puiul mic!
Cris-fff tare Miru cu carnea!Ce frumos ca faceti felicitare!
Anna-scump foc Vladut asa protector cu bebelina din burtica!Si eu il alint pe Andutu si la fel toata lumea imi sare in cap dar ce sa fac?e mic si scump si in plus si mie imi place sa-l alint!Uite ca incet incet se rezolva cu pregatirile ptr bebelina-zugraviti in curand,hainute ai-le rezolvati voi pe toate!
Lavi-am vazut pozele cu Raresel-e un frumos!Si tu arati super-semanati f bine tu cu sora ta!Ati rezolvat cu caldura?
Ninia-stii cum se spune ca timpul le rezolva pe toate?Poate incet incet vei putea trece peste anumite lucruri si relatia cu sotul tau se va imbunatati!
Getik-si eu vreau sa vad poze cu noul look!Eu zic sa incerci sa-i ignori pe socri si sa te concentrezi numai pe familia ta mai ales ca sunteti separati!Lasa-i sa vorbeasca si tu fa cum crezi tu!Am vazut decoratiunile si imi plac tare mult!Dar nu te poti intoarce la vechiul loc de munca?
Mady-deci ai umplut un sifonier numai cu ale tale?Ce mai fac baietii?
Va las,mai vin mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
Ce faceti fetelor?
Haideti sa va spun de ce nu am mai scris nimic zilele astea... Citesc tot ,recitesc ,scriu un mesaj kilometric si de fapt nu spun nimic. Pierd chestii esentiale din mesajele voastre si scriu nimicuri si nu imi place. Parca nu ma pot concentra si in loc sa scriu un mesaj placut mai mult parca deranjez.
Mady cum mai e alex cu scoala,si-a revenit? E din nou atent ca inainte?
Geta mamico, ai maini foarte indemanatice,ai facut numai lucrusoare foarte frumoase .
Cris sper sa gasesti curand jobul pe care il cauti,sa ti se potriveasca manusa. A crescut mult Mirunica,s-a facut o frumoasa si o dulce.
Andreea mai scoate nasucul din carti si mai zi o vorba , ce mai face cezara? Ce bunatati o sa pregatesti de Craciun?
Simina tu ce faci?
Lavinia stiu ce zici cu crizele de ne-vrut acasa ,imi mai face si PAul asa din cand in cand ,mai ales cand mergem la vecina,de exemplu,ca ii place sa se joace cu baietelul ei.Se lasa cu tipete,plansete, smiorcaieli,si de multe ori cu luatul lui in brate si mers acasa,daca face pe nisnaiul.Am vazut pozele mamico esti asa frumoasaa daca eram barbat ma dadeam la tine! Pozele cu Rares incaltat in pantofii cu toc sunt dementiale ,Paul nu se incalta decat cu papucii de casa ,preferabil ai unchiului sau ai lui taicasu, amandoi poarta undeva pe la 44-45 , iar el 24-25 .
Andrei s-a facut un scump si un frumos!! Sa ii dea DD multa sanatate,sa se faca bine 100 la % , sa nu mai aiba probleme.
Am patit-o si eu sa imi dea cu capul in gura de am vazut stele verzi. Daa, se iubesc mult, el o pupa toata ziua( ba am descoperit ca o pupa si noaptea[D:]) , trebuie sa stau cu ochii pe el ca o trezeste din somn sa o pupe si sa ii faca gimnastica ( bine ca nu ii face ) . Si mai trebuei sa il pazesc pentru ca i-a bagat de doua ori in gurita crema de ciocolata. Bine, nu sa o sature,ci i-a bagat degetul printre buze si a manjit-o. L-am intrebat de ce i-a dat,ca doar stie ca nu e voie,si a spus " mmmmm!" semnul ca e bun tare. El a vrut doar sa imparta cu ea.Sper sa nu imi iau prea multe rosii pentru asta.
Sorilea ma bucur ca de fapt nu a fost nimic la cuculetul lui Razvanel .
Cris super conversatiile cu Mirunica ! Bai,ma streseaza maxim evaluarea ta ! cum ma 4 stele? Pai ce,noi suntem de 4 stele? Pentru noi trebe musai sa se inventeze punctajul de 7 stele , ca noi estem cele mai cele,da? Unde mai vezi tu sobect fara certuri , fara raca , nu doar de "la multi ani" ci in care se discuta discutii indiscutabile pentru alte grupuri? Ha? Ia zi tu? Hai ma ca "Buburuze" rulz! .
Ninia si eu mor de dragul lor ca se dragalesc asa ! Eee, pai si ai tai se dragaleau cand era fetita mica-mica,nu? Poate e doar o etapa asta cu respinsul sa paruitul, eu zic ca se vor impaca iar bine .
Anna cum mai e cu durerile de burtica? Mai ce ma enerveaza oamenii astia care sfatuiesc sa nu mai dragalesti copilul ca il alinti ,le-as da vre-o doua peste ochi! Si socrul meu spunea ca il pup prea mult pe Paul,ca de aia face asa urat cand vrea ceva si nu ii dau( mie personal nu mi se pare ca face "prea" urat , adica am vazut si cazuri mai agrsive) , pentru ca prea ii suflam in fund. Si le-am spus ca eu am suferit tare ca luam bataie din nimicuri cand eram mica,si ca eu dupa ce luam bataie vroiam sama ia mama in brate si ea ma respingea " sa invat lectia" si nu am reusit decat sa nu imi mai suport mama multi ani,pana am inteles ca asa stia ea sa educe,ca ea de fapt ma iubea,dar voia sa invat cum se fac anumite chestii,pe care oricum le-am inteles si le-am facut cum am vrut eu. Si ca prefer sa fie prea alintat decat sa creada ca nu il iubim sau ca o iubim pe Teodora si pe el nu( cum credeam eu ca mama o iubea doar pe cea mica). In fine,ce vreau eu sa spun este sa nu faci altfel decat iti dicteaza inima pentru ca o sa ai remuscari mereu. Eu nici nu simt ca il dau la o parte pe Paul daca ii zic sa astepte putin,ca ii dau ce vrea numai sa o schimb pe Teodora,de ex,si nici daca o las sa smiorcaie putin si ii dau lui ce vrea. Adica nu cred ca asa neglijez pe vreunul. Oricum,intotdeauna vor fi oameni care iti vor contesta actiunile sau deciziile pe un ton ciudat doar pentru ca ei ar fi facut altfel in aceeasi situatie.
Ema pacatoase laringitele astea . Mie de ele imi e frica mai tare decat de febra sau diaree cu debut brusc si intensitate mare,pe cuvant.Adica daca are diaree brusc ii dau un ceai de menta in prima instanta, merg fuga la farmacie si iau smecta,sau ceva homeopat ( pentru diareea de la dinti am avut podophilum) ,daca are febra fuga la pielea goala, otet la picioare u nsupozitor si mai vede, o impachetare,ceva si scade. Dar laringita? E,de aia imi e frica, in viziunea mea se poate sufoca si eu sa nu imi dau seama la timp ce are.Ii pui fular la gura? Eu ma straduiesc sa il invat pe Paul sa tina fularul doar ca aparare de vant,adica legat foarte larg,ca un paravan sa zic, dar n usa se umple de vapori de apa sa colcaie crocobaurii acolo sa il doara in gat. Nici nu stiu cum o fi mai bine: fara fular,cum a stat iarna trecuta,sau cu fular...
Simina eu zic ca ai facut bine ca nu i-ai dat antibioticul asa,pe consultatie telefonica . Suspectezi ceva,vre-o maseluta mai pacatoasa? O infectie in alta parte decat gat? Nu l-a durut chiar nimic cand a facut febra? Poate a fost prea imbracat/agitat? A alergat mult? A mancat creta la gradi? sa vii cu vesti bune diseara de la dr da?
Va pupic, ma duc sa termin niste ingerasi din margelute,am vazut ca Geta v-a aratat deja la ce lucreaza. eu m-am straduit mult sa imi amintesc procedeele pe care i le-am aratat Getei anul trecut ,le-am uitat,si nu mai stiam sa fac stelute din margele. Am facut cativa ingerasi , stelute... Azi imi croiesc interiorul a doua-trei gentute, sa le crosetez exteriorul cat merg la sora-mea. Maine merg la ea,stam cateva zile.
Am revenit,sper eu cu mintea mai limpese. Va cer scuze daca ati scris mesaje si eu in loc sa vad esentialul am vazut o chestie mai putin interesanta si am zis doar de aia,si partea importanta am uitat-o !
Sunt pe aici,mai tarziu pun niste pozici cu ingerasi.Deoccamdata va las gentute si doua paturici ,sa im ispuneti parerile voastre. Eu sunt incepatoare si accept orice sfaturi si idei,nu ma supar,accept criticile,le consider constructive. Prefer sa stric si sa refac de mai multe ori,si sa iasa bine,decat sa "mearga si asa".
Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Picky_toto spune:
Salutare si de la noi,
Is in graba, fac mancare,
Nu am dus azi fata la gradi(pe Anna oricum nu o duc miercurea, ca nu munceste dadaca) ptr ca e doar juma de zi si am zis pas azi, mai ales ca nu se adapteaza deloc la gradi asa ca o sa vb cu juf ca iarna asta sa nu o duc miercurea (oricum nu-i anul obligatoriu) si asa se va bucura si Stefi.
Anna a inceput sa se acoodeze cu dadaca, in schimb e maraita, plange noaptea, semn ca o derajeaza ceva, poate dinti, poate ceva crampe, poate nasucul ca inca is cu muci, si ii e greu sa respire noaptea, chiar daca il curat, o dau cu pulmax si ser fiziologic..in fine...a descoperit ca cele doua picioruse sunt foarte folositoare si numai in premergator vrea sa stea, sau se agata de noi sa se ridice in picioruse, in patutul textil inca nu are de ce sa se apuce iar cel de lemn e in dormitor, unde nu prea sta in timpul zilei..asa ca exerseaza ridicatul cand se agata de mami sau raluca.
Stefi e o dulceata, ceva mai rautacioasa si agresiva parca de cand merge a scoala, a inceput sa dea semne ca intelege cat de cat flamanda, dar oricum nici educatoarea nu isi da interesul sa insiste in cuvinte cu copii care nu stiu flamanda, iar noi acasa am inceput sa-i zicem cateva cuvinte pe care le repeta. In schimb la gradi nu prea ii place, o las cu lacrimi in ochii si o gasesc plangand, mi se arunca in brate si-mi zice ca a plans putin ca sa arate ca deh ea e puternica si nu plange mult, dar ii spune ca "mami vreau acasa". Ce am reusit sa vb cu juf pe fuga ca era ocupata, si mi-a zis ca in clasa e ok, dar afara in curte, nu. Nu stiu ce are, se sperie de copii, de jungla (cum le zic eu)...nu stiu, dimineata nu am cu cine sa vb ca noi lasam copii in curtea scoli la ingrijitoare si e u o iau din curtea scolii tot de la ingrijitoare, deci pe juf nu prea o mai prind ca la ora aia e la masa ...Si mai zic de ce racesc copii..pai ii lasa cu spatele gol, nu le ridica hainutele bine, degeaba o imbrac eu bine, noroc ca ii dau rochite sau plovarase lungi ca stiu ca dupa primul mers la wc acolo va sta cu hainele scoase din pantaloni, ieri am gasit-o cu chilotei in vine si doar ciorapi si pantaloni trasi peste...in fine..vor trece.. sper daor sa fie tare si sa se acomodeze..
nu am citit ce ati scris doar ce mi-a sarit in ochii, si urez sanatate la micuti, iar ana durerile pe care le spui tu seara la aceasi ora am avut si eu, si sunt contractii, se pregateste corpul, asa ca stai mai linisitita ca in curand vine micuta Eva acasa (ai vazut ca la CarlaV (Anca) pe fb a venit ..tu cred ca esti in odisee cu ea, nu?
am de umblat azi is nu pot face nimic pana la pranz ca trebuei sa vina nenea de la internet si cica intre 8 si 12 va veni..tot sper sa apara ca apoi sa-mi vad de treburi ..dar..
merg sa continui mancarea..v-am pupacit si mai revin eu...
poate ca na v-ati plictitisit de mine canu mai scriu la fiecare in parte..iar daca-i asa sa spuneti ok......ca nu ma supar
v-am pupacit si scuzati scrisul haotic si greselile..is pe graba
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
buna fetele,
noi suntem mai bine...adica respira mult mai bine, cu o oarecare dificltate dar minora, nu mai face febra...doar ca tuseste, ceea ce e normal si nu mananca. ne fataim zilnic intre casa si spital, spital si casa pt ca tre sa facem intravenos, mai avem diseara si maine dimi si gata, dupa care vineri la control si sper ca am terminat ca nu mai pot. is varza de obosita, el e ft agitat, in casa se invarte ca un leu in cusca, afara nu avem voie....si iaca asa cedam cu totii nervos.
Simina....daca era doar febraaaaaa, era bineeeeeee
Lali, laringita asta subglotica cica poate fi si mortala, poi eu tocmai pt ca se sufoca am plecat imediat la spital....ca eu de felul meu nu-s panicoasa. ii pun fularel doar la gurita, nu si pe nas...oricum nu merem pe jos decat 10 m ca iau taxi pana la spital si inapoi, mi se face rau numai la gandul ca tre sa chem taxi, imi luam casa cu cati bani am dat de-a lungul vietii la taxi.
sa va zic istoria. De sambata a inceput sa muceasca dar ft putin. i-am facut seara aerosoli si i-am dat nurofen. duminica mucea la fel, dimi am facut aerosoli, dat nurofen. dupamiaza ma suna mama (eu eram paznic de strumfi la o aniversare) si-mi zice ca tuseste si a varsat...al fugit acasa. era relativ ok, tusea nu ft tare si nu inspaimantator, am asociat mucii, febra si tusea cu raceala, i-am dat eurespal pt tuse. nu a vomat decat saliva. s-a inviorat, a papat, ne=a obosit si spre seara i-am facut iar aerosoli, dat eurespal, dat nurofen si la nani. a adormit pe la 9 si ceva. pe la 10 si a inceput tusea urata, ca de magar, l-am auzit cum de si inneca si nu putea sa respire.
l-am luat din patut....ardea. i-am bagat juma de novocalmin dupa cca 10 min iar a inceput un episod de tuse din asta, cu sufocare asa ca ne-am echipat cat de cat si am plecat la spital. ajunsi acolo ne-a luat imediat, avea 39,8 (dupa juma de novocalmin)...l-a ascultat la plamani...nimic si atunci a iceput iar tuse si ne-a si pus diagnosticul. initial am zis ca nu vreau internare, eu am 3 bube mari pe creier...internare in spital, ace si antibiotice si atunci medicul mi-a explicat ca laringita asta, la copii, poate fi mortala si bine ar fi, macar 24 ore sa fie sub supraveghere si tratament intensiv, pt ca in 24 ore, copii is receptivi la tratament si raspund bine, asa ca ne-am internat pt o noapte si-o zi.
nu va mai zic cat m-a costat spitalizarea si tratamentul....noi nu avem asigurare in Romania, deci va imaginati....bine ca am avut inspiratia si am plecat direct la spital privat ca daca ma mai duceam si la stat, mai si plateam facturi, mai dadeam si spagi, conditii bleah, tratament din partea personalului stiti si voi....ma impuscam de-a dreptul...aici am platit doar facturi si astea or sa se deconteze din Be, de la tatal lui, conditii super, atitudine super, tratament super...macar atat
va pup si revin eu
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
lavinia.p spune:
Neatza gagici, vin si eu in fuga si va las o calda. Noi suntem bine, incantati la maxim de cresa, nici nu-mi da pusi ca deja e la copii asa ma bucur.
Va multumesc tare mult pt complimente, a crescut inima in mine toate avem niste copii deosebiti si frumosi, sa ne traiasca si noi pe langa ei
Acum sa vin sa ma plang din nou, ni s-a stricat masina, volanta si ambreajul si ne costa 3600 de roni ...nu stiu de unde o sa facem rost de banii astia, caci chiar ne depaseste suma iar la ia mei nu mai cer.
Cris inceputul crizelor nu e ca a inceput la un an jumate cred ca acum e apogeul si culmea ca mai da si cu picioarele ca sa fie setul complet...la noi cu vorba buna nu merge doar cu ridicatul tonului si lovitul la fundic sau peste manute, altfel la noi nu functioneaza nici o tehnica...sau dc suntem acasa si e rau il duc in dormitor si-l pun in patul lui de unde nu poate iesi, il las 5 min pana se calmeaza...ce dulce-i Miru si ce pozitii meseriase de somn are e adorabila si ce-mi place de ea cum mananca singura
Ninia eu te inteleg perfect ce simti la fel e si la noi, nici eu nu mai pot sterge cu buretele, ma simt prea ranita, dar sper sa se rezolve cu bine, in sensul sa ne fie bine noua si piticilor nostri, fiindca trebuie sa ne gandim si la noi...eu trebuie sa recunosc ca sunt umpic egoista si ma gandesc si la mine cand ma gandesc la despartire...imi pare rau ca si la voi nu e tocmai buna situatia dintre voi ....sa pui pozici cu voi si pe mailul comun sa va mai vedem
Emadoamne ....cum sunteti? Ati iesit din spital? sanatate multa multa
Geta habar n-am cum se scoate lipiciul, dar poate stiu fetele. Va
Anna ne-a venit caldura slava Domnului, a fost ceva defectiune ce a tinut 2 zile....cum mai esti cu durerile de burta? sper ca au mai trecut...da Andrei e un scump si arata tare bine, daca n-as sti ca e cu probleme jur ca as zice ca e un copil perfect sanatos. Dupa sarbatori merg la control si sper sa vina cu vesti bune de acolo. Va
Simina sanatate multa la Andutu, sa ne spui ce a zis dr...ciudat e cu febra asta, sper sa nu fie un pui de raceala...
Vai cat e ceasuuu, gata tre sa fug, n-am terminat tot de citit dar fug ca intarziu. Va si va doresc o zi buna!
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
anna-mama spune:
Neata,
O zi nu apuc sa scriu si gata, gasesc numai autostrazi pe aici
Eu ieri am calcat, acum am rufele pline si astept sa se usuce sa pot spala altele , nu stiu, dar parca nu se mai termina rufele din cosul de spalat acum ca deja spal pt 4
Aseara am iesit la mall, sa ne plimbam doar ca sa mai se invarta si copilul pe undeva si ajunsi acolo vad um stand cu bomboane Bucuria , dupa ce ma bucur ca am gasit bomboanele ii zic sotului sa-mi dea bani (stiam ca a avut zi de salariul pe 15), el imi zice ca n-are, ca se gandea ca am eu...si uite cum am plecat de-acasa ca floricelele, eu ma gandeam ca are el, el ca am eu...eu cu buza umflata si balele curg inca dupa bomboane Noroc cu copilul cuminte care nu a cerut nimic
Getik, sa-ti fie de bine tunsoarea, ne pui si cweva poze? Imi pare rau cu job-ul, e o perioada f proasta pt angajare din pacate...iti tin pumnii sa se iveasca repede ceva ca sa incepi noul an in forta Ce dragut Cez, dar ai grija sa nu va certati prea des sa nu ajungeti iar in starea aia de certuri continuue, nu merita, voi va iubiti mult
Cris, stiu ca o sa stea gramada pe bebelina, si nu ma deranjeaza, chiar vreau sa ne jucam in prezenta ei, dar avand in vedere ca bebe o sa intre in universul lui si o sa facem ceva deranjammente prin camera care pana acum era numai a lui vreau sa-i creez un spatiu unde sa se poata juca fara restrictii de zgomot sau miscare, pt cand e necesar eu ca eu, sper sa stea, dar sotul merge pe premisa ca sigur vine pe 24 dec fata (asa scria la ultima eco dupa dezvoltare) si ca nu intelege de ce sunt asa grabita am nevoie de o sau un ca nu mai pot!!!! Nu am luat inca haine pt bebelusa, le am de la Vladut, dupa ce se naste o sa-i iau vreo rochita sa o motez... carne de ce vrea Miru sa-i aduca Mosul? Zici ca o deseneaza bine ? Si al meu ii cere Mosului struguri, zapada....iar mie imi cere calculatoare si alti roboti... pai e normal? ma vede pe mine mai bogata decat Mosul?
Simina, ce ati facut la pediatru? Cum mai e Andutu, mai face febra? Si pe mine ma duce cu gandul febra lui la vreo infectie...dar cine stie... Din ce zicea sotul ca o sa cheme pe cineva sa zugraveasca sambata, acum s-a razgandit, o lasa pe saptamana viitoare
Lali, dar noi nu am simtit ca spui lucruri neinteresante, suntem bucuroase chiar daca ne spui doar ce mai faceti voi! Pup eu pe Paulica cel alintat F frumoase gentutele, te pricepi nu gluma eu nu am ce critici sa-ti aduc Sa va simtiti bine la sora ta
Nu mai m-a durut burta asa tare, in schimb cum stau in picioare simt ca iese fata, asa presiune am , dar bag ignor ca sigur nu o scap in pantaloni
Picky, sa pui mana sa ne scrii de cate ori poti, nu se supara nimeni ca nu ai timp sa citesti din urma, important e sa stim ce mai faceti Off, mi-e asa mila de fete, ma bucur ca Anna s-a mai obisnuit cat de cat cu bona, dar mititica Stefi...noroc ca e cuminte si intelegatoare...poate in curte se sperie ca-i vede pe toti alergand, tipand si ea nu intelege ce spun, ce se joaca...sper totusi sa se integreze repede Da, am vazut ca a nascut Anca, si ce nastere super, ma bucur pt ea ca acum sunt in formula completa, si are niste minuni de fete
Ema, maine scapati de intravenos? Cum mai e, mai tuseste? Saracutul, pup sa se faca bine
Lavi, ce ghinion, sa se strice tocmai masina cu care faceati bani , offf, sper sa o scoateti cumva la capat Ce ma bucur cand aud ca e bine Rares si-i place la cresa, e si pt tine mult mai linistitor sa-l stii fericit acolo Sper ca Andrei sa vina numai cu vesti bune de la control!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 35+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Salut,
Am fost la pediatra si are un pic dee rosu in gat,o amigdala mai inflamata inspre laringe asa ca ne-a dat antibiotic.Nu am ezitat sa il iau si sa-i dau mai ales dupa ce citisem despre Dariusica cu laringita.El e ok,febra nu a mai facut ce-i drept ii dau si nurofen la 8 ore.E la gradinita ptr ca acasa cu mamaia nu vrea sa stea ci doar cu mine insa la gradinita nu are nici o problema sa stea fara mine.
Anna-vezi ca e musai sa-ti implinesti pofta de bomboane!Pai pana pe 24 decembrie mai e timp destul asa ca relaxeaza-te si nu te mai supara ca o sa vezi ca vor fi toate gata cand vine bebelina.Mama ce baiat cuminte ai sa nu ceara el nimic !
Ema-sper ca sunteti mai bine,te asteptam cand poti sa ne mai dai vesti! si multa sanatate la puiul mic!Aaaaa si mai vroiam sa zic ca ai facut ffff bine ca te-ai dus la un spital privat!
Lali-de ce iti faci tu probleme ca nu poti sa raspunzi la fiecare?pai ce e o regula?Asa cum a zis si Anna important e sa ne spui despre tine si puii tai!Fff frumoase posetele!
Picky-ma bucur ca macar Anna a inceput sa se obisnuiasca cu dadaca,incet incet se va obisnui si Stefi mai ales dupa ce va invata si un pic limba.
Lavi-imi pare tare rau ca s-a stricat masina-dar nu puteti sa o reparati undeva mai ieftin si eventual sa va lase sa platiti si in timp?Ma bucur ca Raresel s-a obisnuit la cresa!
Cris-tu ce faci?
Va las,ma duc sa-mi mai iau o cafea!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)