Buburuze de 2009 in actiune **25**

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Neata gagigi!
Intru si eu cat imi beau cafeaua ca am o groaza de facut azi..Saptamana asta iarasi singura cu copilasii , de data asta pana vineri..Ma descurc eu, numa tre sa ma trezezc dimineata la timp(ceea ce pentru mine e un efort maree) sa-i pregatesc pe amndoi ca sa-l pot duce pe cel mare la gradi...Elena numai cu carutul (de jucarie)si cu papusa ei in el merge..s-o vedeti ce mandra ee..Ea micuta e asa de bucuroasa cand vede copii, ar vrea sa ramana acolo, azi dimineata iarasi imi facea cu mana si zicea : "paaaa, mamii!".Adeca sa plec eu acasa ca ea ramane acolo.. Si e fff suparata cand o iau si -i zic ca mai are de asteptat..Sper sa fie la fel de voioasa cand am sa o las dimineata la gradi cand o sa vina timpul.
Am vazut ca vorbeati de cadouri pt.mosi..Nu stiu sa ma hotarasc si trebe cat de curand..Mathias vrea o chitara electrica si inca o minunatie de contruit pe care poate rula bilute mici( habar n-am cum ii zice la asta in romana), asta e din lemn.. ..Aici Mos Nicolae, care e unul adevarat pt copii, e foooarte important,cred ca cel mai important eveniment al anului.Are si ajutoare care-s niste omuleti negri..Mie greu mi-a fost sa ma obisnuiesc cu ideaa, ca nu am crescut crezand in mos Nicolae..si in plus Mathias ma intreaba multe chestii despre el , de care eu n-am habar..Ar cam trebui sa ma documentez mai bine..Am sa va arat poze ca o sa mergem sa-l vedem, in w-kendu ce vine, e ceva organizat de firma sotului..
Lavi draga de tine, imi pare tare rau ca nu aveti caldura, sper sa se rezolve cat de curand ca e groaznic asa..Da sper sie u sa se schimbe lucrurile in bine, nu prea am mari sperante mai ales ca nu am cu cine discuta..Ne diferim f mult in ceea ce priveste educatia copiilor, sunt lucruri care sunt f importante pt mine(legate de copii) de care el nu tine cont absolut deloc si asta ma doare foarte tare..S-au intamplat prea multe.. si nu pot sterge totul cu buretele , asa cum ma sfatuia o prietena .. cu toate ca mi-as dori foarte mult sa pot..Nu pot sa ma prefac si basta! Asta este, mergem inainte asa cum spui si tu , trebuie sa fie bine pt copilasii nostri.Am vazut cateva din poze, ce mare s-a facut Rarasel!! Si tu ce bine arati fata!..Pai poze cu noi am mai pus pe facebook, te-am adaugat cu veme in urma la lista de preteni da vad ca nu treci prea des pe acolo, am sa mai pun cateva si pe mailu comun .
Ana ce putin mai ai mami!!! Si ce-mi mai place numele ales!Simplu si frumos!Nu-ti face griji ca e asa cum zice si Lavi, la sfarsit cresc muult mai repede!Pana la urma ai luat carut?Am prietena din Rom. care o sa nasca sapt viitoare ( cezariana)..Sortasem hainutele de la Elena sa i le trimit si parca imi dadea lacrimile cand le vedeam asa mici..si unele tare dragi mie..mi-a fost greu sa le dau cu toate ca stiu ca nu voi mai face inca un copil.si decat sa le tin sa se ingalbeneasca...Mi s-a facut un dor de vremea cand era Elena asa micuta!.
Chris da ce fata mare ai mey! Auzi la ele ce convorbire de oameni mari! Si de care baiat vorbea ma rog?Am vazut ca ti-ai recuperat masina si ma bucur muult, mai ales acuma ca a venit frigul..Baga poza cu frizura fata!
Sorilea inapoi
Ema vazui de supa, am sa scriu mai pe seara ca m-am lungit destul! ti pup fataaaa!!
Picky sper ca fetele sunt mai bine si ca s-au mai acomodat un pic! A plecat Raluca?Poate ajung miercuri pe la tine, ne auzim la un tel!
Laly ce dulci mai sunt puiutii tai! Si sunt geloasa ca se inteleg asa bine! Vreau si euuu!Adevarul e ca Mathias era muult mai dragastos cu fata cand era asa micuta,.. trecem noi si peste asta, sa fie ei sanatosi.

Restul fetelor: Getik, Alynta, Simina, Serialbastre, Mady , (mai sunteti?) va pe toate!
Gata va las acuma ca m-am intiiins..
Si.. va doresc o sapt cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor sunt pe aici prin zona fara prea mare chef,
si sa aveti o saptamana frumoasa

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Eu de cand stau acasa vad ca nu mai am timp de nimic, Vladut este si mai lipit de mine ca inainte, iar eu mor de dragul lui Ai mei imi tot spun ca-l alint prea mult si ca o sa sufere cand vine bebelusa, si au dreptate, dar parca mi-a fost asa de dor de el de cand merg la serviciu si il vedeam doar dimineata si seara cand eram asa obosita...

M-am apucat de inceputul asta de mesaj de cateva ore bune si nu am mai reusit sa scriu...acum plec la cumparaturi, sper sa reusesc sa recuperez si eu. Va pup cu drag

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 35+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

o sa revin, acu nu va zic decat ca am ajuns la urgente aseara, copil cu febra 40, tuse, stari de sufocare, am ramas peste noapte acolo (spital privat, ca de era de stat fugeammmmmm), acu e mai bine, are fitze si tuse, continuam pana vineri cu intravenos si aerosoli pt laringita super naspa cu care s-a ales. cam atat. va pup

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

ema sanatate multa la baiat

aseara m-am certa cu cez ca de maine vine tacsu acasa si sunt intoarsa rau, sper sa ma calmez, si azi o facui rau de tot am varsat lipiciul pe care il folosesc la globuri in pat sa dus si lenjeria si pilota , avetii idee cum sa scot lipiciu asta? dar fara :foarfeca si alte chesti din astea ca deja le-am gandit pe toate.

fug la nani ca maine iar se trezeste ari si ma striga " mami coala gadi copii"

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Neataa ,
se pare ca dimineata asta asta va dau io cafeaua!
E un frig afaraa, mamaaa! Noroc ca aveam nistea manusi ramase de la baiat pt Elena ..ff frig.A trebuit sa razuiesc gheata de pe parbriz..Ne-am intors acasa la caldurica , insa iarasi tre sa plec acusa ...
Ema of mama , micutul de el, sper ca se simte mai bine!
Ma gandesc cu groaza ca o sa mearga Mathias la inot, e odata la 2 saptamani , insa ies uzi de acolo pe cap si nu cred ca se deranjeaza alea sa le zica sa puna vre-un fes pe cap!! Sper sa nu inceapa airasi cu otitele ca si asa e sensibil.Pana acuma tot a fost din sept.dar nu era asa frig..
Getik , aoleu , habar nu am cum sa-l scoti , io cred ca tre sa uiti de lenjerie..da na poate gasesti o solutie!Sta socru cu voi in casa?

Mergi la inceput

Vreau si io sa-mi pun o poza la profil , da sa mor daca reusesc!!Cred ca au rezolutie mult prea mare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Sper sa reusesc si eu de data asta sa scriu, sa vad cat m-o lasa piticul! De doua nopti, pe la 11 ma ia o durere de burta si pe cuvant ca nu stiu daca sunt contractii sau ma doare altceva zici ca nu am mai nascut o data
Vladut e langa mine si umple un caiet cu stampile Cu raceala e mult mai bine, aproape de loc.
Aaaa, trebuie neaparat sa il pun pe sot sa descarce un filmulet de pe telefonul lui ca sa vi-l arat pe Vladut cum lucreaza cu calculatorul Poate reusesc diseara!

Alynta, voi cum mai sunteti? Mai sunt puiutii raciti?
Getik, iar strici armonia familiei din cauza socrului, ia mai da-l incolo si vezi-ti de fericirea ta, sa-l ingrijeasca fi-su. Sunt foarte frumoase decoratiunile de Craciun pe care le-ai facut, cred ca-ti ia o gramada de timp! Super sunt
Sorina, nu i-am dat pt raceala mai nimic, i-am pus o data picaturi ca avea prea multi muci si nu putea sa doarma, si acum ii dau sirop de tuse Prospan. Eu am noroc ca el nu-mi face forme grele, nu face febra... Dar tot ma stresez o gramada pana il vad sanatos Ce mai face Razvanel, e fericit acasa? Mai e putin si vine si sotul, atunci sa vezi bucurie pe el!
Mady, ce mai faceti? V-ati intrat in ritm cu noul program de cand ai inceput munca? CUm mai esti, ai grija de tine sa te si odihnesti
Lali, sanatate multa, cum te mai simti?
Lavi, am vazut pozele, mai dar ce frumos si mare e Rares , dar si Andrei a crescut asa de mult si arata super! Sa-i dea Dumnezeu sanatate ca e o minune de copil! Nu mai vorbim cat de bine arati tu, nu stiu cum esti mereu asa proaspata si frumoasa! Aveti caldura acum?
Cris, in wkd am cautat cadouri pt sarbatoritii de acum, am reusit sa le iau pana la urma chestii de imbracat. Acum mai am lista de Craciun, si de Mos Nicolae/Sf Nicolae (ca tata e Nicolae) Sper sa-mi treaca prin cap ce sa le cumpar ca e tare greu sa umblii fara nicio idee... Pt Valdut nici acum nu stiu ce sa-i iau Mai, ce mare si frumoasa e Miru, s-a inaltat mult in ultimul timp, nu e asa E o dulceata! Asteptam poze si cu tine si cu noua tunsoare!
Ninia, multumesc nu am luat carut, uite bat pasul pe loc mai cu toate ca sa am de ce sa ma stresez Ce dulce e Elena, cred ca e domnisorica in toata regula Ce bine ca Mathias stie sa ceara ce vrea, am facut si eu cu Vladut scrisoare pt Mosu si a vrut asa: 1. struguri, 2. zapada, 3. un patut de ursulet in care sa doarma (asta e de la o poveste)
Ema, sanatate multa, aveti grija de voi! Dar cum s-a intamplat, era racit sau v-a pocnit asa dintr-o data? Offf, mititelul, sper sa-si revina rapid

Pupici, si mai revin

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 35+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaa

haidti la [pcafea],perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Am la treaba de nu mai stiu incotro s-o apuc.l.parca au intrat zilele in sac..dar sa scriu si eu cateva randuri si sa vad ce mai faceti.

ninia mor de dragul piticilor care au o jucarie preferta a lor cu care impart totul.Eu una nu prea dau impotrtanta la Mos Nicolae,dar uite ca in late parti e altfel traditia...Si de crciun cum e la voi?
Imi pare rau ca nu cadeti de acord asupra educatiei copiilor,asa pateam si eu,dar la mine avea cione sa-l "invete" ca eu procedez gresit.Nu m-am lasat si i-am aratat ca ce fac eu e bine si pe parerile din exterior nu dau 2 bani,iar el ar trebui sa faca la fel.
..eheee,noi ne cfonversam la un nivel inalt..deja e vorba de adolecenta cand o sa inceapa si ea sa se joace de-a mam si de-a tata
getutza da ce patiso mamicule de nu esti in apele tale?
ana ai cumparat pentru bebelina ceva?
ema offf, mai mama.parca e a doua oara cand aveti laringita anul asta..multa sanatate sa nu mai fie nevoie sa mergeti la spital si sa va refaceti repede
ninia multam de cafeluta ca eu cu nebunia care e de azi diminetata nici sa mananc nu am apucat.Cauta sa fie jpg. ca altfel te cam chinui ca sa pui poza la profil
geta da ce fel de lipici e? trebuie sa fie o modalitate sa il scoti din lenjerie..sper ca nu e ca ala superglue

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am un moment de respiro..asa ca ....

ana ai sunat la medic sa vezi totusi de la ce ar putea fi durerile astea?Nu mi se pare ok deloc..
Hi hi de abea astept sa-l vad pe Vladut cum viruseaza PC-ul
Pentru Mos Nicolae nu i-au decat sectoristei dulciurele sa i le pun in ghetute si atat,restul sa fie sanatsi..sau ce,nu au auzit de criza?
cam costisitoare luna asta decembrie..asa ca ma voi focusa pe craciun si atat,eu zic ca e suficient.
Si ca sa nu ma duc cu ambele picioare in groapa de atatea cadorisiri,iau numai copiilor si restul sa fie sanatosi.La copilasi am luat in functie de varsta..am incercat sa ma pun in locul lor ..ce si-ar dori oare nasica de 9 anisori? Pai sigur inca mai vrea ceva care sa ii incante privirea..un joc.dar trebuie sa fie ok si pentru parintii ei ca sa nu zica ca la varsta asta i-am luat papusi sa le pieptane ca deja e clasa a 3-a. Asa ca i-am luat un puzzel dysney cu un nivel mai ridicat de dificultate si multe piese.Api dulciurile sunt la baza .Si ca sa fie si mai bine,o bluza dichisita pentru domnisorici o sa completeze cadoul.
ideea e ca trebuie sa te pui oleaca i locul kinderilor,dar bineteles si in limita bugetului alocat
Imi place scrisoarea vostra catre Mosul,noi inca ne chinuim sa desenam cu ajutor din partea lu' mami un cal si multe haribo si oreo si cererea speciala..carne e vrea ca Mosul sa-i aduca carne..n-oi fi eu cu tiglele pe casa,dar fii-mea nu are nici macar coamele

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput