Buburuze de 2009 in actiune **25**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

SImina, ma bucur ca e bine ANdutu, da-i antibioticul sa treaca rosul in gat, macar stiti cauza! Faci si tu ca sotul, pana pe 24 mai e timp, pai pe 24 dec as avea 41 saptamani, ma gandesc ca nu o sta atat in burtica, mai mult ca Vladut

Eu sunt in certuri cu fi-miu

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 35+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

FETELOR, AM DE VANZARE UN COSTUM DE DRAGON!!! ESTE MORTAL!! PENTRU 1-4 ANI. DIN PACATE AM FACUT O COMANDA AIUREA SI M-AM ALES CU ACEST COSTUM CARE II ESTE MIC LUI RARES SI ACUM AS REA SA-L VAND!!!
POATE STITI PE CINEVA..CUMVA...CAREVA...:)
CARE-L VREA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
suntem ca si ieri, nu excelent dar spre bine. inca mai tuseste
dimineata ne-am dus pt tratament intravenos si cand i-a introdus ser fiziologic asistenta a vz ca se umfla, semn ca iesise acul din vena, asa ca a urmat scoaterea branulei, a chemat medicul pt consult si ca sa vedem ce facem in continuare, merem inca o zi pe intramuscular sau intrerupem. l-a consultat si e bine, e spre bine. asa ca am intrerupt tratamentul si am ramas doar pe aerosoli pana luni
Lavi am stat doar duminica noaptea si luni ziua in spital, in rest ne-am externat la cerere si am facut tratament la ei, zilnic
ana...na ca am scapat mai devreme....si asa ma bucurrrrrr, ca asa se stresa mititelul, dam inca mai tuseste si va mai tusi o perioada, asta e
sinima....mie-mi spuiiiii, sincer nu ma asteptam sa fie asa bine, e exact ca acolo unde am nascut eu, bine, eu am 3 cuie mari in creier....spitalizare, antibiotic, ac....e, si din maternitate am plecat cu o zi mai devreme, sub semnatura, si de aci, tot sub semnatura...nu suport, parca ma simt legata de maini si picioare...Darius vroia sa iasa din rezerva, sa se duca sa se plimbe....e, unde sa stam inchisi asa. sanatate lui Andu. la noi a debutat brusc, in cateva ore de la primul semn, pe care eu l-am asociat racelii, s-a declansat tusea cu dificultati de respiratie, febra, etc

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

scuzati absenta de azi,dar am avut de munca mai rau ca haiducii..

simina cum e Andutu acuma?V-a vazut pediatra?Sper sa nu fie ceva grav
lali ma leshi fata cu "esenta mesajului"?..ce patisi?
Sper ca Paulica sa nu faca bataturi la picioare de la 44-45,au o problema piticii astia cu incaltaminea mare.
De ce critici dragostea fratesca dintre ei?.Ba sa iti pui pofta in cui ca eu nu am bani de rosii acuma,da?Tu nu ai vazut cat e kg la piata?..scump domle..scump..
Hai fata..crede-ma ca pana acuma nu ma punea nimeni sa evaluez nici o pisica moarta..daramite topice aciulica.Acuma,indiferent pe ce as intra,ma bombardeaza cu asa ceva.Imi plac tare posetutele tale,iar prima e super faina.
picky lasa recuperatul,important e ca stim vesti de tine si de fete.Imi pare rau inca sunt probleme la gradi cu Stefi,poate la voi o sa fie mai lunga acomodarea cu ce e acolo.Dar ma bucur sincer ca Anna e ok,si se pare ca si dadaca vrea sa-si dea interesul.
ema multa sanatate ginericului si sa ne ti la curent
lavi multam de cafelutae foarte buna si la ora asta.Nasol cu masina..aveti o bafta cu masina..off, off.
anutoooo ce-ti spusei eu tie de socoteala de acasa cu cea din targ? cred ca daca te prinde Sf Nicole e bine...Pai si azi nu ai fost sa ucizi pofta de bomboane?Sa nu spun de Vladut ca e un super baiat de nu cere el nimica
Pai e fana carnezici ca s-a nascut in anul fomaetei..adora carnea..orice ar fi reunta si baga carne in ea de cine o vede pentru pentru oara cu ce pofta baga in ea, pai o sa creada ca eu tin copilul fara mancare.Pai la cererile copiilor astora,o sa trebuiasca sa facem contrract cu Mosul din luna iunie ca sa ne ajunga juma de an sa aprovizionam sacul
simina am vazut acuma ca si voi ati intrat pe antibiotic multa sanatate lui Andutu

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna seara fetele mele dragi

eu sunt bagata in margele pana peste cap si ma dor ochii si capu la greu asa ca in ianuarie cu mine la doctor, sunt migaloase rau dar am satisfactie maine fac poze si o sa pun mai multe.

ary in sear asta a vorbit clar prima fraza legata.

am citit tot pup si doresc sa faca bine buburuzele bolnave
acu fug din nou la margelit

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Am venit si eu la cafea!
Sunt un pic cam obosita si ragusita ca am fost aseara la petrecerea organizata de firma cu ocazia incheierii campaniei de recoltat-a fost frumos,am mancat,am dansat desi nu am stat prea mult.Bineinteles ca am plecat cu greu de acasa ca plangea Andutu dupa mine dar l-a linistit pana la urma desi cu greu sotul.Ai vostri tot asa sunt numai dupa voi?Ca al meu dupa ce-l iau de la gradi nu se mai dezlipeste de mine-vine dupa mine peste tot,nu sta nici cu mamaia,nici cu sotul cu nimeni in afara de mine!A vorbit sotul dimineata cu doamnele de la gradi si a intrebat daca acolo e marait asa cum e acasa dar au zis ca nu,ba chiar e f cuminte.
Cris-si azi ai asa multa treaba?
Lali-tu esti la sorela,asa?Ati scapat de colici?
Anna-ai luat pana la urma bomboane?
Ema-azi scapati de intepaturi !

Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut si sapt asta-maine iar program administrativ(uffff ca asa m-am saturat,in fiecare sambata acelasi program si pana miercuri e totul la fel).As vrea sa ma mobilizez in seara asta sa fac curatenie sa nu mai fac maine dar ma indoiesc ca voi si reusi.Duminica vrem sa mergem la o manastire,sa speram ca si reusim!
Saptamana viitoare va fi cam grea ca ne vine auditul extern si o sa ne cam frece.....
Va las,ma duc sa mai fumez o cafea!
Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Citii telegrafic...
Am o saptamana cam aiurea. Ma cam cert cu barbatumeu din prostii...el zice ,zic si eu .....asa sa nu fie bine Ne-a cam ajuns oboseala, curatenia e interminabila-eu ma simt epuizata, copii uneori par imposibili s.a..
Pe 16 a fost Sf Matei. Nu am facut ceva aparte, dar l-a scos sotul la cumparaturi, ia luat ce-i place, eu i-am gatit pe plac. E un nazdravan si jumatate-acum e sus acum e jos. Nu merge la cresa ca e cu muci de o sapt.
Getik poate imi dai o ideie de globuri-am de facut pt gradi cu copilul!
Va pup si sz cA NU SCRIU LA OBIECT!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

uite si poze

https://picasaweb.google.com/104295494406496657483/29052011

Mirunel terorista

http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">BAZAR

FAINE CODITE! Arata bine fata!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

http://community.webshots.com/user/alinamirela79" target="_blank">POZE

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=7" target="_blank">Cum a aparut Printul!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149316" target="_blank">Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Neataaaa!
Intru si eu repede..Aici s-a mai incalzit putin, asa ca azi am scapat de razuit gheata! Elena asa imi mai plange dimineata cu nu are voie sa ramana la copii , ieri mi-a facut un scandal cu tavaliri pe jos si alte cele, vad ca azi a fost mai bine, tre sa ajung mai devreme, sa poata alerga si ea pe acolo, se adunasera la ea vro 5 fete din clasa de la Mathias , si tare ii mai placea atata atentie!
Baiatul s-a trezit de vro cateva ori azi noapte ca ii vine tata, si tot m-a sculat din somn si intreba daca vine azi , mititelul cre ca i-a fost tare dor de el.. Azi am muulte de facut in w-kend nu cred ca pot sa intru , avem de sarbatorit nepoatele, si duminica mergem sa il vedem pe Mos Nicolae!
Mai fetelor nu stiu ce sa ma fac ca Elena nu da nici un semn sa se ceara la olita , si la sfrasitul lui februarie va merge la gradi numai daca e scoasa din pampersi , aici nu ti-i primesc in nici un caz cu pampersi..Eu am tot incercat din sept , insa la un moment dat nici nu vroia sa auda de olita , fugea cat colo..asa ca am mai lasat-o ca nu pot forta copilu, normal .Acuma am inceput din nou , insa cand vrea cand nu vlea, asa zicee , ea: "Nu vleau!"! Nici chiloti nu vrea sa-i pun, degeaba ii explic ca e fetita mare si numai asa poate sa mearga la copii la gradi..Dara na, daca fata nu vlea..asta spune toata ziua daca ii cer ceva.. in afara de mancare binenteles)
Simina si Ema multa sanatate piticilor!!!
Cris mersi de cafeluta! ce d-soara mare si frumoasa ai fata!
Anna eu zic ca ar cam trebui sa te mobilizezi ca fata vine cand vrea ea, si dupa aia mai greu va miscati.Nu stiu cum te poti abtine sa nu-i iei nimic, eu cand am auzit ca e fetita, rochita a fost primul lucuri pe care i l-am cumparat!Dar aici gasesti si lucruri mai ieftine si care nu se destrama la prima spalatura..nu zic ca acolo nu-s hainute bune, insa de obicei cele de calitate sunt si f scumpe!
Lavi , ce bine ca aveti caldurica! Super ca ii place lui Rares la gradi!Ai baiat mare mami!
Alynta, Sorilea, Getik , picky , lali
si pe restul si w-kend placut!

Mergi la inceput